tolis44 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδες!!!Τον τελευταιο καιρο σε οποια σελιδα μπαινω τι δεξια τι αριστερα,πανω κατω βγαινουν διαφημισεις,με αποτελεσμα να παραμορφωνει τις ιστοσελιδες!Ακομα και πανω στις εικονες καποιου site μου βγαζει την ιδια φωτο σε ενα μικρο κουτακι!Σιγουρα υπαρχει καποια εφαρμογη οπως το adblock το οποιο το δοκιμασα αλλα δεν εκανε τπτ(δεν ξερω μπορει να ειμαι και ασχετος).Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!!!! Αν υπαρχει καπου το ιδιο θεμα και δεν το εχω δει ζητω συγνωμη!
giannisag17 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Φιλε αν μπαινεις απο chrome γραψε adblock και κατεβασε το!!Υπαρχει και στο web store του chrome!! 1
infin1tyGR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κάνε scan με Malwarebytes και AdwCleaner. 1
tolis44 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Φιλε αν μπαινεις απο chrome γραψε adblock και κατεβασε το!!Υπαρχει και στο web store του chrome!! το κατεβασα αλλα δεν εκανε τπτ.
David20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 το κατεβασα αλλα δεν εκανε τπτ. Κανε και ενα περασμα με hitman pro 3.7.9...Θα δεις αποτελεσμα εκτιμω.Ειναι πολυ δυνατο το hitman. Και φυσικα μπες και δες τα προγραμματα σου .Μπρει να χει "καρφωθει"καμια βλακεια τυπου toolbar ή και καποια αλλη αηδια και ετσι σε δημιουργει θεματα.Εχω δει χιλια τετοια σε υπολογιστες και οι κατοχοι χαμπαρι δεν πηραν ποτε ειχαν εγκατασταθει. 1
tolis44 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κάνε scan με Malwarebytes και AdwCleaner. προς το παρον κατεβασα το AdwCleaner και αφαιρεσε τα παντα!!Ευχαριστω πολυ infin1tyGR!!! Κανε και ενα περασμα με hitman pro 3.7.9...Θα δεις αποτελεσμα εκτιμω.Ειναι πολυ δυνατο το hitman. Και φυσικα μπες και δες τα προγραμματα σου .Μπρει να χει "καρφωθει"καμια βλακεια τυπου toolbar ή και καποια αλλη αηδια και ετσι σε δημιουργει θεματα.Εχω δει χιλια τετοια σε υπολογιστες και οι κατοχοι χαμπαρι δεν πηραν ποτε ειχαν εγκατασταθει. Για τα toolbar το ξερω και γι'αυτο δεν τα αφηνω καν!Κατι αλλο ειναι και μου ειχε σπασει τα νευρα!Παντως το AdwCleaner εκανε δουλεια!Θα δοκιμασω και το hitman να δω!Ευχαριστω και εσενα David20!Οπως και ολους που με βοηθησατε να βγαλω μια ακρη!
David20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλα εκανες,αλλα κανε κι αυτο που σε ειπα,κανε και σαρωση με malwarebytes που σε ειπε ο πιο πανω και θα βρεις κι αλλες εκπληξεις..Πες μας αποτελεσματα ξανα,οκ; 1
tolis44 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλα εκανες,αλλα κανε κι αυτο που σε ειπα,κανε και σαρωση με malwarebytes που σε ειπε ο πιο πανω και θα βρεις κι αλλες εκπληξεις..Πες μας αποτελεσματα ξανα,οκ; Και τι δεν βρηκε David20!!!!!17 απειλες!!!Τις καθαρισε!!!!!Εκπληκτικο!!!!!Ευχαριστω για αλλη μια φορα ολους σας!!!!
infin1tyGR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Απλά όταν εγκαθιστάς κάποιο πρόγραμμα, μην πατάς 'Next' στα τυφλά χωρίς να δεις τι άλλο πάει να εγκαταστήσει ώστε να μην το αποδεχθείς, διαφορετικά είναι θέμα χρόνου να ξαναγεμίσεις toolbars/adware. 1
David20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Απλά όταν εγκαθιστάς κάποιο πρόγραμμα, μην πατάς 'Next' στα τυφλά χωρίς να δεις τι άλλο πάει να εγκαταστήσει ώστε να μην το αποδεχθείς, διαφορετικά είναι θέμα χρόνου να ξαναγεμίσεις toolbars/adware. Κι ομως, πολλες φορες κατεβαινουν παραλληλα αηδιες θες δεν θες,μετα πεφτει σβησιμο φουλ φυσικα. 1
tolis44 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Κι ομως, πολλες φορες κατεβαινουν παραλληλα αηδιες θες δεν θες,μετα πεφτει σβησιμο φουλ φυσικα. Απλά όταν εγκαθιστάς κάποιο πρόγραμμα, μην πατάς 'Next' στα τυφλά χωρίς να δεις τι άλλο πάει να εγκαταστήσει ώστε να μην το αποδεχθείς, διαφορετικά είναι θέμα χρόνου να ξαναγεμίσεις toolbars/adware. Καλημερα.Δεν αφηνω τπτ να κανει εγκατασταση,οτι βλεπω τα ξεκλικαρω!Απλα οπως ειπε και ο David20 καμια φορα δεν ξερεις τι περναει και απο μονο του!Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρηκαν το Malwarebytes και το AdwCleaner!Ολα καλα παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα