tsioudiver Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, με αφορμή την έλευση του Superfrog HD είναι ευκαιρία να δημουργηθεί ένα νήμα που θα μπορούμε να εισάγουμε τα αγαπημένα μας, ανανεωμένα πλέον παιχνίδια. Επανέρχομαι! 1
Tobajara Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Το καλύτερο πρόσφατο είναι το Gabriel Knight: Sins of the Fathers. Εξαιρετική δουλειά και άρτιο τεχνικά. Διασκέδασα αρκετά και το πρόσφατο remake του Gauntlet. Χωρίς να είναι το καλύτερο του είδους είναι αρκετά διασκεδαστικό, αν και χωρίς co-op μπορεί να γίνει βαρετό. Η πλάκα της arcade καμπίνας δεν αντικαθίσταται με τίποτα.
liakos356 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Resident Evil 1 remaster. Για εμένα το golden standard του πώς πρέπει να γίνονται οι επανεκδόσεις. Σχεδιασμός από την αρχή, με σωστές προσθήκες και απόλυτο σεβασμό στο original. Μετά είναι τα monkey island 1 και 2 HD με το νέο voiceover. Δεν ξέρω αν πρέπει να προσθέσω και το Resident Evil 4 στο Wii, όπου ο νέος χειρισμός απογείωνε το immersion στο παιχνίδι.
Tobajara Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Έχω ακούσει καλά λόγια για τα Special Editions των Monkey Island αλλά πραγματικά δε μου πάει να τα παίξω με μη τετραγωνιζέ γραφικά και 16-bit μουσική, ή ό,τι άλλο είχε τότε. 220 - 5 - 1, ρυθμίσεις SoundBlaster για ήχο, για όποιους θυμούνται... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα