Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξερω τι εχει παθει αλλα κολλαει στην εναρξη το αφηνω ολο το βραδυ και οταν ανοιγει κανει 2 λεπτα να ανοιξει ενα φακελο και 5 ωρες κανει copy paste 3 gb..

Καμοια φορα στην επανακενιση ψαχνει για σφαλματα στο δισκο. Εχω λαπτοπ acer aspire με καλα χαρακτιριστηκα προσπαθησα να κανω φορματ με το recovery Alt+F10 αλλα κολησε στο 3% για 8 ωρες.. ειχε windows 7 kai τωρα προσπαθω να βαλω τα 8 εχει κανα 5 ωρες (with keep personal files) στο 50%.. λετε να χαλασε κανενα hardware?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πλακα μου κανετε εδω δεν με το ζορι ανοιγω ενα φακελο.. σιγα μη κανει ανοιξει ποτε το broswer, να κανει εγκατασταση και μετα scan.. να δουμε μετα το φορματ

Δημοσ.

Aν μπορείς, βγάλε τον δίσκο και δοκίμασέ τον σε ένα docking station από άλλο pc να δεις υγεία. Θεωρώ 95% βέβαιο ότι είναι χαλασμένος, οπότε ετοιμάσου να μεταφέρεις ό,τι αρχεία μπορέσεις, αν μπορέσεις σε άλλον και να πάρεις καινούργιο...

Δημοσ.

Σε ολες τις λειτουργιες ειναι το ιδιο αργο. Τα windows 8 κανουν εγκατασταση εδω και 13 ωρες φοβαμαι οτι θα εχει προβλημα ο σκληρος. Ειναι λαπτοπ Acer aspire και λιγο δυσκολο να το ανοιξω και δεν ξερω αν βγαινει ο σκληρος, βγαινει ευκολα για να το δοκιμασω? Αν ναι πειτε μου δυο πραγματακια να το κανω. Ποσο παει ο καινουριος σκληρος δισκος? Φτιαχνετε ο ελαττωματικος?

Δημοσ.

Συνηθως υπαρχει καπακι με δυο τρεις βιδες που σου δινει προσβαση μονο στο δισκο. Αν κανει τοση ωρα φορματ μαλλον δισκος φταιει. Δε φτιαχνονται οι δισκοι αλλαζονται με καινουριους. Αναλογα ποσα γιγα θες πληρωνεις. Μπορεις να υπολογιζεις απο 40 μεχρι 60 ευρω. Αν πας σε ssd μιλαμε για λιγοτερα GB (128-256) αλλα ο φθηνοτερος αξιολογος που μπορεις να παρεις ενα 60-70αρι θα κανει.

Δημοσ.

Ωραια θα αγορασω αλλο.λεω να παω πλαισιο πρωτα που τσεκαρουν τσαμπα σκληρους καρτες γραφικων και αλλα. Για να αγορασω σκληρο και να δουλευει μονο οι διαστασεις πρεπει να ειναι ιδιες? Το να μετακινισω τα αρχεια σε usb κανει ολη μερα υπαρχει καλητερος τροπος? Μηπως αυτοι στο πλαισιο το κανουν μπαμ μπαμ? Η να τα κανω ολα μονος μου να μη πληρωσω κιολας.

Δημοσ.

Αφού έκανες φορμάτ, τι αρχεία θα πάρεις τώρα; 

Αν δε τα έσβησες αλλά ο δίσκος είναι χαλασμένος υπολόγιζε τα παρακάτω:

1) ίσως να μην μπορέσεις να πάρεις όλα τα αρχεία γιατί κάποια ίσως έχουν ήδη καταστραφεί

2) να κάνεις 2 μέρες να τα αντιγράψεις γιατί θα σέρνεται...

3) μπορείς να τον βγάλεις από το λάπτοπ και να τον συνδέσεις σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή και να πάρεις τα αρχεία σου (έτσι πιθανόν να γίνει πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα γιατί δε θα αναγκαστείς να φορτώσεις τα windows που ήταν στον χαλασμένο δίσκο)

4) θα πρέπει καταρχήν να επιβεβαιώσεις ότι φταίει ο δίσκος μην κάνεις άσκοπες σπατάλες. Για να τον τσεκάρεις πάλι προτίνεται να τον βγάλεις από το λάπτοπ να τον συνδέσεις κάπου αλλού για να δεις την κατάσταση του αφου από το λάπτοπ τώρα προφανώς δε θα καταφέρεις να το κάνεις.

Δε ξέρω τι κάνουν στο πλαίσιο αλλά πρώτα ρώτα μη σε χρεώσουν τίποτα ξεκάρφωτο χωρίς λόγο... Οι δίσκοι για λάπτοπ είναι 2,5" το μέγεθος τους και το πάχος τους συνήθως 9mm. Υπάρχουν και 7 χιλιοστών πάχος σε κάτι ultrabook ή δε ξέρω κι εγώ που αλλού αλλά δε νομίζω πως πρέπει να σε απασχολεί αυτό. Για να είμαστε και σίγουροι δε μας λες και το μοντέλο του λάπτοπ;

Μπαμ μπαμ δε μπορεί να κάνει κανένας αν ο δίσκος είναι χαλασμένος. Και το backup των αρχείων εγώ ξέγω πως χρεώνεται πάντως.

Δημοσ.

Το φορματ ακυρωθηκε.. Το chrome δουλευει, υπαρχει κανενα προγραμα να μου πει την υγεια. Το λαπτοπ ειναι acer aspire 5741G (500 gb hdd). Και μια χαζη ερωτηση στον επιτραπεζιο, τον σκληρο δισκο του λαπτοπ μπορω να τον βαλλω σαν δευτεροντα δισκο η τον αντικαταστω με τον υπαρχοντα?

Δημοσ.

Το φορματ ακυρωθηκε.. Το chrome δουλευει, υπαρχει κανενα προγραμα να μου πει την υγεια. Το λαπτοπ ειναι acer aspire 5741G (500 gb hdd). Και μια χαζη ερωτηση στον επιτραπεζιο, τον σκληρο δισκο του λαπτοπ μπορω να τον βαλλω σαν δευτεροντα δισκο η τον αντικαταστω με τον υπαρχοντα?

κόκκινο : Διάβασε πάλι τις 2 πρωτες απαντησεις που πήρες. 

Τον βάζεις σαν δευτερευον δίσκο. 

O δισκος που φορά τώρα ειναι 2,5 ιντσών, πάχος 9mm, συνδεση sata και ταχύτητα 5400rpm. Πάρε κάτι σε ίδιες διαστάσεις-συνδεση αλλά με 7200rpm. Αν σηκώνει η τσέπη σου δες για ssd. Θα χασεις σε χωρητικοτητα αλλα θα αθξηθει πολύ η ταχύτητα. 

Γνώμη μου ειναι οτι το αλλάζεις και μονος σου. Αλλάζεις δίσκο και κάνεις εγκατασταση των windows απο dvd. 

Δημοσ.

μολις εγκατεστησα το hard disk sentinel.. το ανοιξα και λεει 100% επιδοση, 99% υγεια. Δεν ετρεξα κανενα scan. Αυτο σημενει οτι ο σκληρος ειναι οκ?

Δημοσ.

Δε δικαιολογούνται τέτοια κολλήματα από τον δίσκο με 99% υγεία πάντως. Πάλι καλά που το είδες μην έπαιρνες δίσκο χωρίς λόγο. Εκτός από την υγεία και τις επειδόσεις δε σου λέει τίποτε άλλο; Σου λέει ότι όλα είναι ΟΚ ή ότι βρέθηκαν σφάλματα κλπ κλπ;

Το θέμα είναι ότι αντε να βρεις τι φταίει τώρα  :blink:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δειτε το screenshoot. Αντιγραφει με ταχυτητα μαχ 300kilobyte/sec(πολυ αργο). Δεν υπαρχει κατι που μπορω να κανω??

post-244489-0-47074900-1416841717_thumb.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...