Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Από μένα δεν υπάρχει θέμα να έχουμε το Burial At Sea ανάμεσα στις υποψηφιότητες (εφόσον υπάρχει χώρος για αυτό ανάμεσα στους standalone τίτλους).

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ψάξω να βρω και άλλα παρόμοια DLCs με σχετικά αυτόνομη ιστορία.

Αν θέλετε να δείτε κάτι στις υποψηφιότητες το προτείνετε. Αλλιώς anything goes.

Δημοσ.

Από μένα δεν υπάρχει θέμα να έχουμε το Burial At Sea ανάμεσα στις υποψηφιότητες (εφόσον υπάρχει χώρος για αυτό ανάμεσα στους standalone τίτλους).

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ψάξω να βρω και άλλα παρόμοια DLCs με σχετικά αυτόνομη ιστορία.

Αν θέλετε να δείτε κάτι στις υποψηφιότητες το προτείνετε. Αλλιώς anything goes.

OK. Τότε το Burial at Sea 2 από εμένα, το οποίο το τελείωσα τη προηγούμενη εβδομάδα.

Δημοσ.

Έχω αφήσει αρκετά του 2014 για το 2015. Από αυτά που έπαιξα και ξεχώρισα:

Wolf Among Us

Valiant Hearts

Murdered Soul Suspect

Thief

Gabriel Knight HD

Broken Sword 5

Sherlock Holmes Crimes and Punishments

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

• Wolfenstein:The New order

Middle-earth: Shadow of Mordor

This war of mine

Insurgency(το προσθέτω τώρα 17/12 14,19)

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.

Μόνο το alien ξεχωρίζει για μένα.

Καλό και το styx αλλά βλέπω δεν το ανέφερε κανείς.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators
Δημοσ.

To Wolf νομίζω ειναι παιχνίδι του 2013.

Είναι έγκυρη συμμετοχή για το 2014, γιατί είναι episodic που η season του ολοκληρώθηκε μέσα στο 2014. 

Δημοσ.

Είναι έγκυρη συμμετοχή για το 2014, γιατί είναι episodic που η season του ολοκληρώθηκε μέσα στο 2014.

Αρα εγκυρο ειναι και το Sims 3?!? :P did anyone see what i did here??? XD
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν παρακολουθώ καθόλου τα δρώμενα γύρω από το The Sims (because I couldn't care less if I wanted to), αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι episodic. Αν πέρα από το χιούμορ(; ) αναφέρεσαι σε κάποιο δυνατό expansion τους που βγήκε το 2014 και θα μπορούσε να είναι στη λίστα τότε μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος.

• Moderators
Δημοσ.

Στο πρωτο post λέω για 20 Δεκεμβρίου, αλλά αυτό υπόκειται σε αλλαγή λόγω του ακανόνιστου offtime που θα έχω όσο μετακινούμαι λόγω γιορτών αυτές τις μέρες. Νομίζω ότι η Δευτέρα (22 Δεκ) ή Τρίτη (23 Δεκ) είναι πιο ρεαλιστικοί στόχοι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...