Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Εχω μπει στη διαδικασια ερευνας αγορας για εναν ssd..Καταρχην να τονισω οτι το τελευταιο χρονο εχω αρχισει και ασχολουμαι με υπολογιστες,οποτε αναλογες ειναι και οι γνωσεις μου...

Το συστημα μου αποτελειται απο...

1)τετραπυρηνο επεξεργαστη στα 3ghz

2)ram 4gb

3)hdd seagate 1tb

4)windows 8.1 pro

Εχει βγει προσφορα αυτος ο δισκος σε crazy sunday http://www.e-shop.gr/adata-premier-pro-sp900-128gb-25-ssd-sata3-p-PER.551074...

Eιναι καλος και συμβατος για το συστημα μου?Ενα φιλο που ρωτησα,μου ειπε να παρω απο 120gb και ανω..Ο λογος λεει επειδη τα windows ποιανουν αρκετο χωρο..

Εχω να ρωτησω τα εξης..Τι πειραζει αν τα windows παραμεινουν στον hdd?Eτσι θα κανω τη δουλεια μου κι με ενα μικροτερο δισκο...

Θα ηθελα απο καποιους που εχουν τη σωστη γνωση,να μου δωσουν τα φωτα τους,ετσι ωστε να κανω τη σωστη κινηση και αγορα...

Ευχαριστω εκ των προτερων....

Δημοσ.

αν αφησεις τα windows στον hdd, τις τον θες τον ssd?

φτανουν τα 120/128. θα βαλεις τα windows(και προγραμματα) σε αυτον και τα αρχεια(φωτο, βιντεο, μουσικη, κλπ) στον hdd. 

σκεφτομαι και γω να τον παρω αυτον που λες. 

αν δεις στο αλλο θεμα, καποιος με προτεινε αλλον δισκο. τσεκαρε το μια

Δημοσ.

αν αφησεις τα windows στον hdd, τις τον θες τον ssd?

φτανουν τα 120/128. θα βαλεις τα windows(και προγραμματα) σε αυτον και τα αρχεια(φωτο, βιντεο, μουσικη, κλπ) στον hdd. 

σκεφτομαι και γω να τον παρω αυτον που λες. 

αν δεις στο αλλο θεμα, καποιος με προτεινε αλλον δισκο. τσεκαρε το μια

Δε ξερω και πολλα γι'αυτο ρωταω..Αλλα λογικα για να τρεχει πιο γρηγορα ο ssd,παει να πει οτι τα βασικα προγραμματα θα πρεπει να ειναι εγκατεστημενα σε αυτον...Γι'αυτο δημιουργησα αυτο το θεμα,για να μου πει καποιος αν αξιζει αυτος εδω τα λεφτα του,η αν εχει κατι καλυτερο και οικονομικοτερο υποψην.Επισης αν ειναι συμβατος με το pc μου..

Ειδα αυτον που σου προτειναν,αλλα ξεφευγουμε στο οικονομικο...Οχι οτι τα 63 ειναι λιγα αλλα τεσπα..Βλεπω οτι τα windows και τα προγραμματα μου ποιανουν 30gb,οποτε δε θα βολευομουν και με εναν 60αρι?Επισης,εχω εναν hdd seagate barracuda 1tb που δε τον χρειαζομαι.Σε περιπτωση που ενδιαφερεται καποιος,θα τον ανταλλαζα με ssd...

Δημοσ.

Νομίζω ότι η αναβάθμιση του δίσκου με SSD είναι το καλύτερο upgrade που έχω κάνει ποτέ... Έβαλα στο laptop -ένα βασικό thinkpad- τον 840EVO και το μηχανάκι πετάει... Ανοίγει windows σε λιγότερο από 5'' και χωρίς να έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή της samsung. Πάντως αν είναι να κρατήσεις τον hdd που ήδη έχεις, μην πάρεις κάτι πολύ μεγάλο, προς το παρόν δεν έχει νόημα και είναι αρκετά τα χρήματα!

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι η αναβάθμιση του δίσκου με SSD είναι το καλύτερο upgrade που έχω κάνει ποτέ... Έβαλα στο laptop -ένα βασικό thinkpad- τον 840EVO και το μηχανάκι πετάει... Ανοίγει windows σε λιγότερο από 5'' και χωρίς να έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή της samsung. Πάντως αν είναι να κρατήσεις τον hdd που ήδη έχεις, μην πάρεις κάτι πολύ μεγάλο, προς το παρόν δεν έχει νόημα και είναι αρκετά τα χρήματα!

Ναι νομιζω οτι ειναι η ωρα για εναν ssd...Tοσα λεφτα εχουν φυγει σε διαφορα αναλωσιμα,καιρος να παρω κατι που θα αξιζει το κοπο.Ναι θα κρατησω και τον hdd,αν και εχω και εξωτερικο σκληρο,αλλα ποτε δε ξερεις...Κι'εγω νομιζω πως θα με καλυπτε ενας 60αρης...

Δημοσ.

Πίστεψε με ως πρώην κάτοχος ssd ocz vertex 2 60gb  τα πράγματα ήταν οριακά από θέμα χωριτικότητας.Οριακά μεν αλλά την δουλειά μου την έκανα.Τον άλλαξα βασικά γιατί ήταν sata 2 και ήθελα κάτι πιο γρήγορο.Για μένα ένας 128gb και θα είσαι jet για πολύ καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Καποιος επρεπε να μπει εθελοντης..χαχαχα..θα σου πω,αλλα μεχρι τοτε θα εχει βγει απο crazy sunday..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...