Προς το περιεχόμενο

Βρέθηκε κινητό Nokia Lumia 630

ANTONETA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και γω λεω οτι βρηκα Ferrari, οποιος την εχασε ας επικοινωνησει μαζι μου…….. :devil:  :devil:  :devil:

Μore info πρεπει να δωσεις…… Ουτε καν ξερουμε αν εισαι Ελλαδα ή Εξωτερικο…...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω κάποια στοιχεια από εσένα .   

Επικοινωνία μόνο στο email μου .  

Δεν λέω ψέματα .

Δεν θέλω τίποτα από τον κάτοχο του απλά θέλω να επιστραφεί σε αυτόν και όχι σε κάποιον άλλον .  

Περιοχή Θεσσαλίας . 

Στη ζωή μου ψάχνω για φίλους και όχι εχθρούς .

Επεξ/σία από ANTONETA

Ρε φίλε αν ήθελες να το γυρίσεις και όχι να τρολάρεις θα άνοιγες επαφές και θα έβρισκες κάποια του στυλ "μαμα, μπαμπας, θείος, θεία, γκόμενος" και θα έκανες ένα τηλέφωνο να τους ενημερώσεις.

Συνεπώς άσε τις αμπελοφυλοσοφίες του στυλ "ψάχνω για φίλους κ όχι εχθρούς" και άσε μας ήσυχους....

• Like 3

Ρε φίλε αν ήθελες να το γυρίσεις και όχι να τρολάρεις θα άνοιγες επαφές και θα έβρισκες κάποια του στυλ "μαμα, μπαμπας, θείος, θεία, γκόμενος" και θα έκανες ένα τηλέφωνο να τους ενημερώσεις.

Συνεπώς άσε τις αμπελοφυλοσοφίες του στυλ "ψάχνω για φίλους κ όχι εχθρούς" και άσε μας ήσυχους....

Μιζερια. Μια χαρα κανει ο φιλος και προσπαθει να βρει τον ιδιοκτητη, αλλα οι ελληναρες παντα θα βρουν τροπο να του την πουν για να αισθανθουν ανωτεροι. Μιζερια.

Πως να ανοίξει τις επαφές, αν είναι κλειστό και με pin;

Καλά κάνει και ρωτάει αόριστα χωρίς να δίνει πολλές πληροφορίες για το που και πως βρέθηκε. Όποιος έχασε 630 μπορεί να ρωτήσει και αν απαντήσει σωστά να πάει να το πάρει.

Το θέμα είναι ότι εγώ το βρήκα στο δρόμο στις πέντε το πρωι και είχε νερά .

Ως πρώτη κίνηση έβγαλα την μπαταρία .

Μετά αφού στέγνωσε το άνοιξα αλλά βρήκα μόνο κάτι foto .

Η κάρτα SIM is locked .

Αλλά δεν είμαι και Άγιος , το άφησα στην  άκρη την άλλη μέρα πήρα απόφαση να το κρατήσω .

Έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις .    

Δεν ξέρω κάτι άλλο για αυτόν η αυτήν .   

Τώρα όμως θέλω να το επιστρέψω .

οκ... δηλαδή έκανες factory reset και σβηστηκαν και οι επαφές οπότε; Τέλος αποφάσισες να μην το κρατήσεις κ έτσι έγραψες κάπου σε κάποιο φόρουμ του ίντερνετ ότι βρέθηκε κινητό και περιμένεις να βρεις τον ιδιοκτήτη του. Οκ μάλλον τρολάρεις δεν εξηγείται αλλιώς.

Εάν πάλι δεν τρολάρεις (αμφιβάλλω) τότε η κάρτα σιμ που βρήκες έχει το λογότυπο κάποια εταιρίας πάνω (cosmote, vodafone, wind Κλπ). Επίσης έχει ένα 15-ψήφιο (ή Χ-ψήφιο) αριθμό πάνω της. Πήγαινε σε κατάστημα της εταιρίας εξήγησε τους το όλο θέμα και εάν θελήσουν (και επιτρέπεται από το νόμο) μέσω του αριθμού αυτού λογικά θα μπορέσουν να βρουν σε ποιον άνηκε.

• Like 1

η κάρτα σιμ που βρήκες έχει το λογότυπο κάποια εταιρίας πάνω (cosmote, vodafone, wind Κλπ). Επίσης έχει ένα 15-ψήφιο (ή Χ-ψήφιο) αριθμό πάνω της. Πήγαινε σε κατάστημα της εταιρίας εξήγησε τους το όλο θέμα και εάν θελήσουν (και επιτρέπεται από το νόμο) μέσω του αριθμού αυτού λογικά θα μπορέσουν να βρουν σε ποιον άνηκε.

Αυτό.

Η κάρτα σιμ είναι από μεγάλη κάρτα και για να χωράει σε αυτό το κινητό έχει κοπεί .

Δεν υπάρχει αριθμός .

Είναι τις COSMOTE .

mpompo13 

Σας ευχαριστώ όλους .

Θα πάω αύριο στην Cosmote γιατί σήμερα είναι κλειστά .

Θα σας απαντήσω αύριο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...