Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και ένα μήνα έχω φτιάξει ένα καινούργιο pc και έχω το εξής πρόβλημα με το τροφοδοτικο:

Σε ανυποψίαστο χρόνο μ κάνει ένα ζζζζζ λες και έβαλες κάτι σε παλιά μπριζα και δεν κάνει επαφή επαφή. Άμα κλείσω το μηχάνημα συνεχίζει να το κάνει για 10 λεπτά και μετά σταματάει .

Μου άλλαξε η cooler master το τροφοδοτικό με καινούργιο και ο θόρυβος ο ίδιος .καμία ιδέα για το τι φταίει ; Είναι το cooler master vs650 watt .με κάρτα γραφικών 760 .Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

επικοινωνησα με την ιδια την coolermaster και μου το αλλαξε μεσα σε 1 ημερα.ακουστε τωρα το εξης.το πηγα σε σπιτι φιλου τεχνικου για να το ελενξει και εδω και 3 ημερες δεν του εχει κανει καθολου τον θορυβο!! :cry:  :cry:  :cry:  :cry: ,εχει βαλθει να μας τρελανει το τροφοδοτικο. μου ειπανε οτι μπορει να φταιει και το ρευμα στο σπιτι μου αμα εχει συνεχες υπερτασεις.καμια ιδεα για το πως να κινηθω?

Δημοσ.

Λογικά ο θόρυβος είναι από κάποιον πυκνωτή (γιαυτό μόλις το βγάλεις από το ρεύμα σβήνει, επειδή εκφορτίζεται).

Έκανε το ίδιο θόρυβο και το παλιό; τότε μπορεί να έχεις το φαινόμενο coil whine. 

Καλό είναι να το πας πίσω.

Δημοσ.

veteranos123 δυστυχως ο θορυβος υπαρχει και αφου κλεισω το μηχανημα(οχι να το βγαλω απο την πριζα) και σταματαει ειτε μετα απο 10 λεπτα ειτε βγαζοντας την πριζα .και ναι εκανε ακριβως τον ιδιο θορυβο και το παλιο.σε αλλο σπιτι που το εχω παει ο θορυβος  δεν υφισταται καν.δηλαδη στο service με εβγαλαν και τρελο!!!

Δημοσ.

γενικα υπαρχουν θεματα στο σπιτι με τις ασφαλειες και τα ηλεκτρικα .αμα παρω ρυθμιστη τασης ρευματος πιστευεις θα λυξει το προβλημα μου?

Δημοσ.

Πριν πάρεις σταθεροποιητές κλπ φώναξε έναν ηλεκτρολόγο να ελέγξει και επισκευάσει τα ηλεκτρικά. Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε αυτό. Το pc του αδερφού μου έκανε τυχαία παγώματα και το πρόβλημα ήταν στα ηλεκτρικά. Μόλις επισκευάστηκαν λύθηκε το πρόβλημα. Το pc είναι σε μπρίζα shuko με γείωση?

Δημοσ.

το σπιτι παιδια ειναι του 2009.παλιο δεν το λες με τιποτα.απλα εχει γινει αθλια δουλεια σε ολους τους τομεις.να φανταστειτε αμα εχεις συγκεκριμενο φως αναμενο και παω να κανω διαδρομο απλα πεφτει η ασφαλεια(ρελε).τα φωτακια του σαλονιου αναβουν κανονικα και μετα απο λιγη ωρα αρχιζουν και "τσιριζουν" .Και τωρα που το ειπες βετερανε,το pc του αδερφου μου τραβαγε κατι κολληματα και το ερρορ που εβγαζε δεν υπηρχε ως λυση στο Internet.το τροφοδοτικο ειναι πανω σε πολυμπριζο με διακοπτη ασφαλειας και απο εκει στην πριζα του τοιχου.

Δημοσ.

φιλαράκι αμα θες δοκίμασε μια φορα να βγαλεις τα καλωδιακια του tower πανω από την μητρική και βαλτο μπροστα με κατσαβιδι μη τυχον και φταει κανα κουτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...