gio07 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα, εχω ενα laptop lenovo και μπαινω στο ιντερνετ απο τον γειτονα μου γυρω στα 10 μετρα αλλα εχω αδυναμο σημα και στο δωματιο δεν πιανει σχεδον καθολου. Τι μπορω να κανω για να αυξησω την ισχυ του σηματος ?
Kostasspil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Εσύ δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Ο γείτονας θα πρέπει να ενισχύσει το σήμα
arc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα, εχω ενα laptop lenovo και μπαινω στο ιντερνετ απο τον γειτονα μου γυρω στα 10 μετρα αλλα εχω αδυναμο σημα και στο δωματιο δεν πιανει σχεδον καθολου. Τι μπορω να κανω για να αυξησω την ισχυ του σηματος ? Μια καλή λύση για να λύσεις το πρόβλημα της προσβασης σου στο νετ είναι να βάλεις δική σου σύνδεση. Μια αλλή καλή λύση ειναι να μιλήσεις με το γείτονα, να του πληρώνεις το μισό Internet και αυτός να φέρει το router πιο κοντά στο τοίχο
Euclides Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κάνεις μια κατασκευή σαν και αυτή στις παρακάτω φωτογραφίες. Χρειάζεσαι μια κατευθυντική κεραία μεγάλης απολαβής που να στοχεύει στην κεραία του γείτονα, ένα AP που θα το χρησιμοποιήσεις για λήψη (server), ένα ΑΡ που θα το χρησιμοποιήσεις για εκπομπή, και μια κεραία για εκπομπή. Και φυσικά ένα στεγανό ηλεκτρολογικό κουτί για εξωτερικό χώρο που θα τα τοποθετήσεις και έναν ιστό για την κεραία. Συνολικό κόστος, περίπου 150€.
gio07 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχω μια ακομα απορια, εαν αγορασω ενα στικακι δεν θα βελτιωσω το σημα του λαπτοπ ?
IOSTEFO Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχω μια ακομα απορια, εαν αγορασω ενα στικακι δεν θα βελτιωσω το σημα του λαπτοπ ? Γνωστός μου που παραθερίζει στην Ελλάδα για ένα εξάμηνο δυνάμωσε το σήμα του με αυτό το στικακι, βεβαίως με την άδεια του γείτονα εκείνος του το πρότεινε. μπορείς να το βρεις με 5€ στο aliexpress και δωρεάν μεταφορά.
gio07 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Γνωστός μου που παραθερίζει στην Ελλάδα για ένα εξάμηνο δυνάμωσε το σήμα του με αυτό το στικακι, βεβαίως με την άδεια του γείτονα εκείνος του το πρότεινε. μπορείς να το βρεις με 5€ στο aliexpress και δωρεάν μεταφορά. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, μπορω να βρω κατι παρομοιο σε e-shop η να το παραγκειλω απο εδω ?
IOSTEFO Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Γνωστός μου που παραθερίζει στην Ελλάδα για ένα εξάμηνο δυνάμωσε το σήμα του με αυτό το στικακι, βεβαίως με την άδεια του γείτονα εκείνος του το πρότεινε. μπορείς να το βρεις με 5€ στο aliexpress και δωρεάν μεταφορά. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου, μπορω να βρω κατι παρομοιο σε e-shop η να το παραγκειλω απο εδω ? Αν δεν το βιάζεσαι από εδώ http://www.aliexpress.com/item/300Mbps-300M-Wireless-USB-WiFi-Wi-Fi-Wi-Fi-Adapter-With-External-Antenna/753381184.html,εκτός και στην Ελλάδα το βρεις πιο φτηνό,ρίξε μια ματιά και στο feedback.
gio07 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν το βιάζεσαι από εδώ http://www.aliexpress.com/item/300Mbps-300M-Wireless-USB-WiFi-Wi-Fi-Wi-Fi-Adapter-With-External-Antenna/753381184.html,εκτός και στην Ελλάδα το βρεις πιο φτηνό,ρίξε μια ματιά και στο feedΕυχαρισ Ευχαριστω πολυ γιατη βοηθεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα