FrappeMG Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα ενδιαφερόμουν για μηχανικο πληκτρολόγιο και έπεσε στα μάτια μου το http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgk-4030-gkcl1-ui-quickfire-xt-full-size-mechanical-gaming-keyboard-blue-switch-p-PER.814348,έχετε καποια γνώμη για το συγκεκριμένο ,αξιζει για τα λεφτά του ?το έχει καποιος αν ναι να μου πει εμπειρια.Αλλίως εχετε καποιο αλλο να προτείνετε (κοντα σε αυτη την τιμη)? κατα βαση θα το χρησιμοποίω για gaming και γραψιμο.
XronisR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Για gaming δεν κανει ο μπλε διακοπτης,για γραψιμο τι εννοεις ακριβως?Κωδικα?
Haris San Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Για gaming δεν κανει ο μπλε διακοπτης,για γραψιμο τι εννοεις ακριβως?Κωδικα? Δεν ειναι σαν τους black & red αλλα μια χαρα ειναι.. Στην τελικη ειναι προτιμηση του καθενος, σε αλλους αρεσουν οι brown που ουτε κ αυτοι ειναι για gaming.. 1
Zergoulini Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μην ακους τι κανει ο ενας και τι κανει ο αλλος. Εμενε προσωπικα οι Blue μου αρεσουνε μονο. Οι μοναδικοι που καταλαβαινεις οτι το πληκτρολογιο ειναι μηχανικο.
FrappeMG Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ γ τς απαντήσεις απλά θ ήθελα να ξέρω γ τ πληκτρολόγιο αν είναι καλό και αν αξίζει τ λεφτά του,επειδή τ βρήκα σ προσφορά ;τώρα γ τς διακόπτες υπάρχουν πολλές απόψεις και θ τς δοκιμασω ν δω αν μ βολεύουν οι μπλε.
Physiciant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Blue->Typing Red->Gaming Black&Brown->Gaming&Typing Η διαφορά μεταξύ Brown/Black είναι η δύναμη που απαιτείται για την ενεργοποίηση του πλήκτρου: Brown 45g/Black 60g
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μην ακους τι κανει ο ενας και τι κανει ο αλλος. Εμενε προσωπικα οι Blue μου αρεσουνε μονο. Οι μοναδικοι που καταλαβαινεις οτι το πληκτρολογιο ειναι μηχανικο. Και στους Black. Καλησπέρα ενδιαφερόμουν για μηχανικο πληκτρολόγιο και έπεσε στα μάτια μου το http://www.e-shop.gr/coolermaster-sgk-4030-gkcl1-ui-quickfire-xt-full-size-mechanical-gaming-keyboard-blue-switch-p-PER.814348,έχετε καποια γνώμη για το συγκεκριμένο ,αξιζει για τα λεφτά του ?το έχει καποιος αν ναι να μου πει εμπειρια.Αλλίως εχετε καποιο αλλο να προτείνετε (κοντα σε αυτη την τιμη)? κατα βαση θα το χρησιμοποίω για gaming και γραψιμο. Αν δεν σε πειραζει η ελλειψη φωτισμου καλο ειναι.
FrappeMG Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τς απαντήσεις.είναι καλή η εταιρία τ πληκτρολόγιου δλδ η coolermaster?έχει κανείς τ πληκτρολόγιο γ ν μ πει τν άποψη τ αν τν ικανοποίησε;αλλιώς έχετε ν μ προτείνετε κάποιο άλλο;
Zergoulini Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ειναι πολυ καλη εταιρια, μπορεις να προχωρισεις αφοβα. Στην τιμη που κανει το παιρνεις τσαμπα. Εγω βεβαια δεν επαιζε να επερνα μηχανικο χωρις φωτισμο. Βολευει παρα πολυ. Μια φορα το παιρνεις. Αν βεβαια δεν εχεις προβλημα με τον φωτισμο τοτε παρε το αφοβα.
XronisR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Αρκεί να κανεις την αρχή..Μετα δεν θα γυρίσεις σε μεμβράνης..
FrappeMG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολυ για τς απαντήσεις .θ τ σκεφτώ.ενα τελευταίο σχετικά μ τους μπλε διακόπτες είναι πολύ θορυβώδεις;; ,δν έχω έρθει σε επαφή μ κανενα είδος διακόπτη κ δν γνωριζω ,υπάρχει περίπτωση να ενοχλείται κάποιος π βρίσκεται στο διπλανο δωμάτιο ξέρω ακούγεται κάπως αλλά δν μένω μόνος
qsis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 όλοι κάνουν θόρυβο, απλά οι μπλε κάνουν το περισσότερο
kosegdit Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Η τιμή είναι φανταστική για μηχανικό πληκτρολόγιο, άποψή μου, μην το σκέφτεσαι καν!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αρκεί να κανεις την αρχή..Μετα δεν θα γυρίσεις σε μεμβράνης.. Αυτο δεν ισχυει ή στην καλυτερη ειναι υπερβολη. Εγω με μηχανικο 1 χρονο τωρα, μια χαρα δουλευω και στις μεμβρανες των pc της δουλειας και φυσικα ουτε καν με ενοχλει και ουτε βλεπω και καμια σουπερ ουαου διαφορα για να πω "πω δεν παλευεται η μεμβρανη". Ανετα θα επαιρνα μεμβρανη και για το σπιτι σε καποια φαση, χωρις να με πειραξει ιδιαιτερα. Υπαρχει πραγματι διαφορα στην αισθηση, αλλα μην την μεγαλοποιουμε περισσοτερο απο την πραγματικη της διασταση. ΥΓ. black switches το μηχανικο μου Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2014 από MiDi_MiLiZ
XronisR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Αυτο δεν ισχυει ή στην καλυτερη ειναι υπερβολη. Εγω με μηχανικο 1 χρονο τωρα, μια χαρα δουλευω και στις μεμβρανες των pc της δουλειας και φυσικα ουτε καν με ενοχλει και ουτε βλεπω και καμια σουπερ ουαου διαφορα για να πω "πω δεν παλευεται η μεμβρανη". Ανετα θα επαιρνα μεμβρανη και για το σπιτι σε καποια φαση, χωρις να με πειραξει ιδιαιτερα. Υπαρχει πραγματι διαφορα στην αισθηση, αλλα μην την μεγαλοποιουμε περισσοτερο απο την πραγματικη της διασταση. ΥΓ. black switches το μηχανικο μου Εισαι off topic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα