ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Στο animation του Chrome κατά την εναλαγη των tabs κολλάει. Χάνει frames. Και τι δουλειά έχει το mi3 με το MX4 στο οποίο αναφέρομαι, το ένα φοράει adreno 330, το άλλο Mali για τα καλάθια. Κάπου μπερδευεσαι, ουτε frames χανει καπου αλλα ουτε και Mali GPU φοραει (Power VR6200 φοραει). Πριν το σημερινο update η συσκευη ειχε μικρο lags τα οποια ουτε καν τα καταλαβαινες. Με το σημερινο Update η συσκευη φυσαει. Χωρις να την εχω καν σε performance mode απλα σβελταρει σαν πουστης. Φοβερη αποκριση πριν, ακομα καλυτερη απο σημερα με καμποσες εφαρμογες να τρεχουν.
StigmaX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Το είδα το τηλέφωνο δίπλα δίπλα σε νέξους 4, και τα δύο με NOVA launcher. Ε το Nexus πήγαινε ποιο smooth σε οποιαδήποτε διαδικασία είχε να κάνει με browser-browsing. Δεν σου βγάζω το τηλέφωνο σκαρτο, μια χαρά είναι, αλλα έχει θέματα.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχει κανενα θεμα σε οτι αφορα browser-browsing. Ισως με τον συγκεκριμενο launcher να εμφανιζει καποιο θεμα ή ακομα και καποια ασυμβατοτητα (λογο περιεργης αναλυσης του ΜΧ4) αλλα εγω το δουλευω μαμα με Flyme και παει σφαιρα. Αδυνατω να καταλαβω τη λογικη του να περασεις εναν ποιο αργο launcher τη στιγμη που ο μαμα ειναι απιστευτα γρηγοροτερος για ολες σου τις ενεργειες και να συγκρινεις μαλιστα μεταξυ δυο συσκευων κατω απο μη οπτιμες συνθηκες για την καθε μια.
maddoctor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μόλις είδα ότι και οι κινέζοι άρχισαν να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, τουλάχιστον για τις Xiaomi συσκευές. Άλλο ένα τείχος έπεσε....
ThanosA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 MX4 PRO Hands On Απο reportspam θα ειναι διαθεσιμο μολις κυκλοφορησει Κινα ?
maddoctor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 MX4 PRO Hands On Απο reportspam θα ειναι διαθεσιμο μολις κυκλοφορησει Κινα ? 16GB, 32GB, 64GB!!! 1
ThanosA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αρα δηλαδη μολις βγει , εχοντας βαλει και notification, μολις το φερουν σε stock το αγοραζω .
StigmaX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μόλις είδα ότι και οι κινέζοι άρχισαν να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, τουλάχιστον για τις Xiaomi συσκευές. Άλλο ένα τείχος έπεσε.... 10644698_866694320042074_368438285109303984_o.jpg Μήπως τη πληρώνεις έξτρα? Γιατί αν το πάμε κι έτσι από κοτσοβολο παίρνεις και 5 χρόνια extended εγγύηση... Άσχετα με το αν τη πληρώνεις όσο δύο τηλέφωνα... Οσο για το flyme Ui και περί σύγκρισης... Σου συγκρίνω κινέζικη ναυαρχίδα του 2014, με budget τηλέφωνο του 2012,και σου εξηγώ με αποδείξεις ότι η GPU στα 720p του νέξους πάει σφαίρα και αυτή που έχει το mx4 είναι για τα καλάθια στα 1080p. Και μου λες βαρύς ο NOVA launcher? Όσο για το flyme και miui, ντροπή του Android... Αντί να δούνε να κάνουνε τπτ σοβαρό ακόμα και τα εικονίδια από την Apple έχουν copy paste. Την έλλειψη δε app drawer, την αφήνω ασχολιαστη... Να μου πεις ότι αγόρασες το MX4 λόγο design, όπως είχες αναφέρει στο θέμα όταν εψαχνες για τηλέφωνο, θα σου πω με γεια σου και καλορίζικο. Αλλά να μας λες ότι είναι και κορυφαίο σε απόδοση είναι καθαρή παραπληροφορηση... Γιατί απλά δεν είναι, άσχετα με το τι βγάζει στο antutu. Και το g3 βγάζει παραπάνω από το g2,αλλα η εμπειρία χρήσης είναι χαοτικα διαφορετική. Και μιας συμβουλή σε όσους αγοράζουν... Μην βλέπετε σπεκς και μπενσμαρκ μόνο. Αν δεν δεις τη συσκευή ζωντανά το πως τρέχει δίπλα σε άλλη αντίστοιχη, δεν βγάζεις άκρη.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Οσο για το flyme Ui και περί σύγκρισης... Σου συγκρίνω κινέζικη ναυαρχίδα του 2014, με budget τηλέφωνο του 2012,και σου εξηγώ με αποδείξεις ότι η GPU στα 720p του νέξους πάει σφαίρα και αυτή που έχει το mx4 είναι για τα καλάθια στα 1080p. Και μου λες βαρύς ο NOVA launcher? Όσο για το flyme και miui, ντροπή του Android... Αντί να δούνε να κάνουνε τπτ σοβαρό ακόμα και τα εικονίδια από την Apple έχουν copy paste. Την έλλειψη δε app drawer, την αφήνω ασχολιαστη... Να μου πεις ότι αγόρασες το MX4 λόγο design, όπως είχες αναφέρει στο θέμα όταν εψαχνες για τηλέφωνο, θα σου πω με γεια σου και καλορίζικο. Αλλά να μας λες ότι είναι και κορυφαίο σε απόδοση είναι καθαρή παραπληροφορηση... Γιατί απλά δεν είναι, άσχετα με το τι βγάζει στο antutu. Και το g3 βγάζει παραπάνω από το g2,αλλα η εμπειρία χρήσης είναι χαοτικα διαφορετική. Και μιας συμβουλή σε όσους αγοράζουν... Μην βλέπετε σπεκς και μπενσμαρκ μόνο. Αν δεν δεις τη συσκευή ζωντανά το πως τρέχει δίπλα σε άλλη αντίστοιχη, δεν βγάζεις άκρη. Το κοστος παιζει ρολο και οχι το τι υποτιθεται οτι ειναι μια συσκευη. Κοστολογικα λοιπον το MX4 ειναι στην ιδια κατηγορια σημερα με ενα Nexus 5. Το θεμα της εμφανισης το αφηνω ασχολιαστο γιατι αφενως ειναι υποκειμενικο και αφετερου επειδη εσενα δεν σου αρεσει δεν σημαινει οτι δεν αρεσει σε αλλους που μπορει να γουσταρουν αυτο το στησιμο. Για την εμπειρια χρησης ναι εχεις δικιο αλλα εδω μου φαινεται οτι απλα τραβας απο τα μαλια κατι για να δειξεις το point σου. Αναθεμα και αν καταλαβει σοβαρα καποιος αν ενα app θα κανει 0.01 δευτερολεπτο περισσοτερο να ανοιξει σε μια συσκευη σε σχεση με μια αλλη. Απο τη στιγμη που μιλαμε για αστραπιαιες ταχυτητες δεν νομιζω οτι καποιος θα δωσει σημασια σε τετοιες μικροδιαφορες. Επισης αλλο θεμα η προσωπικη επιλογη για τους Χ, Ψ λογους. Εγω την συσκευη την πηρα λογο εμφανισης, μεγαλης οθονης, καμερας και walkman δυνατοτητων. Καμια αλλη συσκευη δεν μου προσφερει αυτο το πακετο. P.S. Νομιζω οτι με κοροιδευεις με αυτα που μου λες γιατι πραγματικα δεν εχεις ιδεα απο τη συσκευη. Η αποδειξη αυτου ειναι οτι μεχρι τωρα εχεις κανει δυο σημαντικα λαθη. Πρωτον στο οτι η συσκευη εχει αλλη καρτα γραφικων απο αυτη που ειπες και δευτερον οτι η συσκευη λογο αναλυσης προς το παρον υποστηριζει μονο μεχρι 720p streaming video. Εσυ που και πως ειδες 1080p και μαλιστα να ειναι και για τα καλαθια δεν ξερω.
maddoctor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μήπως τη πληρώνεις έξτρα? Γιατί αν το πάμε κι έτσι από κοτσοβολο παίρνεις και 5 χρόνια extended εγγύηση... Άσχετα με το αν τη πληρώνεις όσο δύο τηλέφωνα... Θα σε απογοητεύσω......ΔΕΝ το πληρώνεις έξτρα.
StigmaX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Το κοστος παιζει ρολο και οχι το τι υποτιθεται οτι ειναι μια συσκευη. Κοστολογικα λοιπον το MX4 ειναι στην ιδια κατηγορια σημερα με ενα Nexus 5. Το θεμα της εμφανισης το αφηνω ασχολιαστο γιατι αφενως ειναι υποκειμενικο και αφετερου επειδη εσενα δεν σου αρεσει δεν σημαινει οτι δεν αρεσει σε αλλους που μπορει να γουσταρουν αυτο το στησιμο. Για την εμπειρια χρησης ναι εχεις δικιο αλλα εδω μου φαινεται οτι απλα τραβας απο τα μαλια κατι για να δειξεις το point σου. Αναθεμα και αν καταλαβει σοβαρα καποιος αν ενα app θα κανει 0.01 δευτερολεπτο περισσοτερο να ανοιξει σε μια συσκευη σε σχεση με μια αλλη. Απο τη στιγμη που μιλαμε για αστραπιαιες ταχυτητες δεν νομιζω οτι καποιος θα δωσει σημασια σε τετοιες μικροδιαφορες. Επισης αλλο θεμα η προσωπικη επιλογη για τους Χ, Ψ λογους. Εγω την συσκευη την πηρα λογο εμφανισης, μεγαλης οθονης, καμερας και walkman δυνατοτητων. Καμια αλλη συσκευη δεν μου προσφερει αυτο το πακετο. P.S. Νομιζω οτι με κοροιδευεις με αυτα που μου λες γιατι πραγματικα δεν εχεις ιδεα απο τη συσκευη. Η αποδειξη αυτου ειναι οτι μεχρι τωρα εχεις κανει δυο σημαντικα λαθη. Πρωτον στο οτι η συσκευη εχει αλλη καρτα γραφικων απο αυτη που ειπες και δευτερον οτι η συσκευη λογο αναλυσης προς το παρον υποστηριζει μονο μεχρι 720p streaming video. Εσυ που και πως ειδες 1080p και μαλιστα να ειναι και για τα καλαθια δεν ξερω. Νόμιζω ότι μαζί μιλάμε και άλλα καταλαβαίνεις ότι θες εσύ από τα λεγόμενα μου. Το ότι στο συγκρίνω με το νέξους 4 και όχι το 5 που αναφέρεις τι δεν κατάλαβες? Το κόστος τους ήταν ίδιο όταν το νέξους 4 βγήκε, πάνω από δύο χρόνια πέρασαν... Δε μίλησα πουθενά για streaming video. Η GPU του mx4 κουραζεται για να δώσει τα 1080 που έχει η οθόνη, ενώ αντίθετα συσκευές όπως το νέξους 4 πάνε smooth όσο δεν πάει. Και σου ανέφερα και που συγκεκριμένα στη σύντομη ενασχόληση που είχα συγκρίνοντας πλάι πλάι δύο τηλέφωνα. Θα σε απογοητεύσω......ΔΕΝ το πληρώνεις έξτρα. 2years.jpg Άπο τα 369 πήγε στα 399.. Που το βλέπεις το τσαμπα εσύ δεν ξέρω...
maddoctor Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Νόμιζω ότι μαζί μιλάμε και άλλα καταλαβαίνεις ότι θες εσύ από τα λεγόμενα μου. Το ότι στο συγκρίνω με το νέξους 4 και όχι το 5 που αναφέρεις τι δεν κατάλαβες? Το κόστος τους ήταν ίδιο όταν το νέξους 4 βγήκε, πάνω από δύο χρόνια πέρασαν... Δε μίλησα πουθενά για streaming video. Η GPU του mx4 κουραζεται για να δώσει τα 1080 που έχει η οθόνη, ενώ αντίθετα συσκευές όπως το νέξους 4 πάνε smooth όσο δεν πάει. Και σου ανέφερα και που συγκεκριμένα στη σύντομη ενασχόληση που είχα συγκρίνοντας πλάι πλάι δύο τηλέφωνα. Άπο τα 369 πήγε στα 399.. Που το βλέπεις το τσαμπα εσύ δεν ξέρω... Σε αυτό σου δίνω δίκιο, είναι 30$ παραπάνω (24€), δεν το πρόσεξα. Πάλι όμως κερδισμένος είσαι νομίζω....
ikaruga24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Νόμιζω ότι μαζί μιλάμε και άλλα καταλαβαίνεις ότι θες εσύ από τα λεγόμενα μου. Το ότι στο συγκρίνω με το νέξους 4 και όχι το 5 που αναφέρεις τι δεν κατάλαβες? Το κόστος τους ήταν ίδιο όταν το νέξους 4 βγήκε, πάνω από δύο χρόνια πέρασαν... Δε μίλησα πουθενά για streaming video. Η GPU του mx4 κουραζεται για να δώσει τα 1080 που έχει η οθόνη, ενώ αντίθετα συσκευές όπως το νέξους 4 πάνε smooth όσο δεν πάει. Και σου ανέφερα και που συγκεκριμένα στη σύντομη ενασχόληση που είχα συγκρίνοντας πλάι πλάι δύο τηλέφωνα. Άπο τα 369 πήγε στα 399.. Που το βλέπεις το τσαμπα εσύ δεν ξέρω... Μονο τιμολογιακα μιλησα για το Nexus 5, μαλλον εσυ δεν καταλαβες το "τιμολογιακα". Το Nexus 4 τιμολογιακα ηταν το ιδιο οταν βγηκε και σημερα ειναι ακριβοτερο για καποιον που θα θελησει να το παρει. Λογικο λοιπον να συγκρινω τιμολογιακα το ποιο κοντικο στην αρχικη τιμη του N4 που ειναι το Ν5. Τι εννοεις κουραζεται να μας δωσει 1080p; Σε τι βιντεο; Του εχω παω ταινιες και σειρες σε MP4 και ΜΚV φορμες και δεν βλεπω να κουραζεται καπου. Εχω δει πανω του Lord of the rings, Avengers, The Raid 2, Vampire hunter D bloodlines και τωρα παρακολουθω Ghost in the shell 1st gig χωρις το παραμικρο προβλημα. Τι εννοεις κουραζεται; Γιατι εγω σιγουρα δεν το βλεπω να κουραζεται πουθενα σε οτι αφορα το βιντεο. Με ποιον player και ποιο firmware εκανες την συντομη αυτη συγκριση; Γιατι Nexus 4 εχω και εγω διπλα μου να συγκρινω και δεν βλεπω αυτο που λες εσυ.
ThanosA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Για το G3 τι εχετε να πειτε ? Φαινεται αρκετα τιμιο για τα λεφτα του 400€ .
StigmaX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μονο τιμολογιακα μιλησα για το Nexus 5, μαλλον εσυ δεν καταλαβες το "τιμολογιακα". Το Nexus 4 τιμολογιακα ηταν το ιδιο οταν βγηκε και σημερα ειναι ακριβοτερο για καποιον που θα θελησει να το παρει. Λογικο λοιπον να συγκρινω τιμολογιακα το ποιο κοντικο στην αρχικη τιμη του N4 που ειναι το Ν5. Τι εννοεις κουραζεται να μας δωσει 1080p; Σε τι βιντεο; Του εχω παω ταινιες και σειρες σε MP4 και ΜΚV φορμες και δεν βλεπω να κουραζεται καπου. Εχω δει πανω του Lord of the rings, Avengers, The Raid 2, Vampire hunter D bloodlines και τωρα παρακολουθω Ghost in the shell 1st gig χωρις το παραμικρο προβλημα. Τι εννοεις κουραζεται; Γιατι εγω σιγουρα δεν το βλεπω να κουραζεται πουθενα σε οτι αφορα το βιντεο. Με ποιον player και ποιο firmware εκανες την συντομη αυτη συγκριση; Γιατι Nexus 4 εχω και εγω διπλα μου να συγκρινω και δεν βλεπω αυτο που λες εσυ. Αυτο που δεν κατάλαβες ακόμα είναι ότι δεν αναφέρομαι σε βιντεο. Όπως η 330 του g3 δεν τραβάει στα 1440p ανάλυσης, το ίδιο ισχύει και με την GPU του mx4 στα 1080p. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το mx4 Pro του οποίου η GPU είναι αντίστοιχη της 330. Λίγη για τα 1440p της οθόνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα