maddoctor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αξιόπιστα μαγαζιά είναι vickmall, reportspam, to2c, minideal. Σίγουρα όχι merimobiles, με έχουν κοροϊδέψει. Εγώ προσωπικά ψωνίζω από το reportspam, γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα, έχουν πολύ καλές τιμές και το προτιμώ. Το Μι4 πιστεύω είναι καλύτερο για εσένα. Εγώ έχω το Μι3 και πριν το iphone 4S. Δεν μπορείς να φανταστείς τις ομοιότητες που έχουν στην ομαδικοποίηση των εφαρμογών. Εγώ έχω στήσει το κινητό όπως είχα συνηθίσει στο 4S. Ορίστε και μία φωτό από δικό μου θέμα που έχω ελληνικοποιήσει και δίνω στο ελληνικό φόρουμ της miui
ThanosA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ωραια . Σ'ευχαριστω πολυ . Οποτε εγκρινεις ?
maddoctor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ωραια . Σ'ευχαριστω πολυ . Οποτε εγκρινεις ? Φυσικά. Καλύτερα πάρε την 64GB έκδοση, για να είσαι άνετος από χώρο. Εγώ έχω το Mi3 64GB, για να έχω φωτό και βίντεο του μικρού, αλλά και 2-3 ταινίες να βλέπει να είναι ήρεμος Βλέπω στο reportspam είσαι μέσα στα λεφτά που θέλεις να δώσεις (382€)
ThanosA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ναι το 64αρι εννοειται ! Αποτι βλεπω ερχεται απο eu warehouse . Σε μαυρο ειναι παντου out of stock . Εχεις καμια ιδεα?
maddoctor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ναι το 64αρι εννοειται ! Αποτι βλεπω ερχεται απο eu warehouse . Σε μαυρο ειναι παντου out of stock . Εχεις καμια ιδεα? Όχι. Ψάχνεις ή ρωτάς....
jowl_tnt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ναι το 64αρι εννοειται ! Αποτι βλεπω ερχεται απο eu warehouse . Σε μαυρο ειναι παντου out of stock . Εχεις καμια ιδεα? Ακομα περιμενουμε μαυρο κ 4G. Εγω παω για mx4 pro... βαρεθηκα κ πολυ φοβαμαι οτι δε θα βγουν τελικα! 1
ThanosA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ακομα περιμενουμε μαυρο κ 4G. Εγω παω για mx4 pro... βαρεθηκα κ πολυ φοβαμαι οτι δε θα βγουν τελικα! Μπορεις να μου στειλεις ενα link ετοιμο για αγορα ? Dec2014 1
ThanosA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Το MX4 Pro φαινεται αρκετα καλο . Τα παραπανω $$$ δεν με πειραζουν τοσο . Το θεμα ειναι αν αξιζει η Meizu και η custom Rom που εχουν . Καποιος που να γνωριζει ή να εχει εμπειρια ? Απο reportspam και china παντα παιζουν τελωνια ετσι ? Απλα ειναι μικρη συσκευασια και εχουμε αρκετα καλες πιθανοτητες να το γλυτωσουμε ?
ThanosA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μηπως να παω στο S5 με 420 απο skroutz και να εχω και το κεφαλι μου ησυχο ? Cyanogenmod και S5 πως τα πανε ?
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Το MX4 Pro φαινεται αρκετα καλο . Τα παραπανω $$$ δεν με πειραζουν τοσο . Το θεμα ειναι αν αξιζει η Meizu και η custom Rom που εχουν . Καποιος που να γνωριζει ή να εχει εμπειρια ? Απο reportspam και china παντα παιζουν τελωνια ετσι ? Απλα ειναι μικρη συσκευασια και εχουμε αρκετα καλες πιθανοτητες να το γλυτωσουμε ? Κατοχος του MX4 εδω. Λοιπον, η συσκευη ειναι πανεμορφη και απιστευτα ποιοτικη. Το θεμα με το flyme προσωπικα δεν μπορω να σου πω κατι μιας και δεν γνωριζω τι χρηστης εισαι. Εγω παντως την βρισκω πανεμορφη, απλη, λυτη και ευκολη. Χρησιμοποιω συχνα πυκνα καμια 15αριά εφαρμογες και δεν εχω κανενα προβλημα ή παραπονο καθως η συσκευη ειναι ταχυτατη. Δεν ξερω πως συγκρινεται με αλλες ναυαρχιδες αλλα η συσκευη ειναι σπιρτο και φυσαει....ειδικα μετα το σημερινο update πηρε ακομα περισσοτερο τα πανω της. Πρεπει να σου πω οτι δεν ειμαι power user οποτε η δικη σου αποψη μπορει να διαφερει. Εγω παντως οτι του εχω πεταξει και οτι χρηση του κανω μεχρι τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Την αγορασα απο reportspam με απλο ταχυδρομειο και ουτε τελωνεια, ουτε τιποτα. Την περιμενεις και ερχεται. 2
StigmaX Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Κατοχος του MX4 εδω. Λοιπον, η συσκευη ειναι πανεμορφη και απιστευτα ποιοτικη. Το θεμα με το flyme προσωπικα δεν μπορω να σου πω κατι μιας και δεν γνωριζω τι χρηστης εισαι. Εγω παντως την βρισκω πανεμορφη, απλη, λυτη και ευκολη. Χρησιμοποιω συχνα πυκνα καμια 15αριά εφαρμογες και δεν εχω κανενα προβλημα ή παραπονο καθως η συσκευη ειναι ταχυτατη. Δεν ξερω πως συγκρινεται με αλλες ναυαρχιδες αλλα η συσκευη ειναι σπιρτο και φυσαει....ειδικα μετα το σημερινο update πηρε ακομα περισσοτερο τα πανω της. Πρεπει να σου πω οτι δεν ειμαι power user οποτε η δικη σου αποψη μπορει να διαφερει. Εγω παντως οτι του εχω πεταξει και οτι χρηση του κανω μεχρι τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Την αγορασα απο reportspam με απλο ταχυδρομειο και ουτε τελωνεια, ουτε τιποτα. Την περιμενεις και ερχεται. Πως γίνεται να φυσάει και όταν πάς στα tabs στο chrome να κολλάει δεν ξέρω... Καλό, χρυσό τηλέφωνο, αλλα με αυτή τη GPU δεν πάς πουθενα.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πως γίνεται να φυσάει και όταν πάς στα tabs στο chrome να κολλάει δεν ξέρω... Καλό, χρυσό τηλέφωνο, αλλα με αυτή τη GPU δεν πάς πουθενα. Για ποσα tabs μιλαμε γιατι εγω εχω 16 tabs και δεν κολλαει πουθενα.
maddoctor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Και μένα μου ακούγεται λίγο απίθανο όταν στο mi3 είμαι στον chrome σταθερα στα 15+ tabs και δεν καταλαβαίνει τίποτα το κινητό (+ότι άλλο τρέχω στο background)...
ThanosA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Κατασταλαζω στο MX4 Pro μολις βγει τον Δεκεμβρη για παραγγελια απο reportspam . Τι λετε ? Φαινεται αρκετα τιμιο . 1
StigmaX Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Στο animation του Chrome κατά την εναλαγη των tabs κολλάει. Χάνει frames. Και τι δουλειά έχει το mi3 με το MX4 στο οποίο αναφέρομαι, το ένα φοράει adreno 330, το άλλο Mali για τα καλάθια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα