css_03027 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Σκέφτομαι απο την νέα σεζόν (Σεπτέμβριος 2015) να πάω για κάποιο μεταπτυχιακό εκτός Ελλάδας, κυρίως Αγγλία κοιτάω. Αρχικά για να εγκλιματιστώ και έπειτα για να παραμείνω για εργασία. Εργάζομαι τα τελευταία 4 χρόνια σε μια μικρή εταιρία πληροφορικής με πλήρη μισθολογική στασιμότητα και καμία προοπτική, πράγματα που με οδηγούν στο να αναζητήσω κάτι καλύτερο και μια καλή εμπειρία, πιστέυω, για τη ζωή μου και επαγγελματικά απο πλευράς γνώσεων θα ήταν ενα μεταπτυχιακό. Στον τομέα του Mobile Application Development κοιτάω, έχω βρεί 4-5 πανεπιστήμια. Έχω τελειώσει ΑΕΙ πληροφορικής εδώ στην Ελλάδα με βαθμό κάτω απο 6,5 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κάποιο παρόμοιο μεταπτυχιακό, αν ξέρει κάποιος συνήθως μέχρι πότε (φαντάζομαι την άνοιξη) μπορεί να κάνει κάποιος αίτηση και πότε συνήθως βγαίνουν τα αποτελέσματα των αιτήσεων (αν σε έχουν επιλέξει δηλαδή να πας ή όχι). Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
CtrlFreak Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Σκέφτομαι απο την νέα σεζόν (Σεπτέμβριος 2015) να πάω για κάποιο μεταπτυχιακό εκτός Ελλάδας, κυρίως Αγγλία κοιτάω. Αρχικά για να εγκλιματιστώ και έπειτα για να παραμείνω για εργασία. Εργάζομαι τα τελευταία 4 χρόνια σε μια μικρή εταιρία πληροφορικής με πλήρη μισθολογική στασιμότητα και καμία προοπτική, πράγματα που με οδηγούν στο να αναζητήσω κάτι καλύτερο και μια καλή εμπειρία, πιστέυω, για τη ζωή μου και επαγγελματικά απο πλευράς γνώσεων θα ήταν ενα μεταπτυχιακό. Στον τομέα του Mobile Application Development κοιτάω, έχω βρεί 4-5 πανεπιστήμια. Έχω τελειώσει ΑΕΙ πληροφορικής εδώ στην Ελλάδα με βαθμό κάτω απο 6,5 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κάποιο παρόμοιο μεταπτυχιακό, αν ξέρει κάποιος συνήθως μέχρι πότε (φαντάζομαι την άνοιξη) μπορεί να κάνει κάποιος αίτηση και πότε συνήθως βγαίνουν τα αποτελέσματα των αιτήσεων (αν σε έχουν επιλέξει δηλαδή να πας ή όχι). Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Οι ημερομηνίες διαφέρουν από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Όσο για τον βαθμό, κάποια πανεπιστήμια έχουν όριο συνήθως το 7-7.5 για να σε δεχθούν, αν υπάρχουν θέσεις όμως κενές ίσως μπεις.
css_03027 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Όσον αφορά τον βαθμό ζητάνε συνήθως 2.2, (πάνω από 6 βασικά) και IELTS 6-6.5. Σε γενικές γραμμές ήθελα να μου πεί αν ξέρει κάποιος για ημερομηνίες
stergi17 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κάθε πανεπιστήμιο γράφει στο site του τα deadlines για τις αιτήσεις. Συνήθως δέχονται μέχρι Ιούνιο- Ιούλιο αλλά είναι καλό να στείλεις νωρίτερα για να έχεις περισσότερες πιθανότητες (δηλαδή μέχρι Μάρτιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα