Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι νεο ελληνικο σιριαλ και παιζει εδω και κανα μηνα.το παρακολουθει κανεις?εγω το λατρευω ^_^

εχει τρομερη πλακα,ωραιες ατακες και γενικα το καστ εχει δεσει.στο στιλ θα μπορουσε να θυμιζει και λιιιιιγο modern family(το ξενο εννοείται οχι το ελληνικο).

νομιζω οτι αξιζει.οποιος εχει ορεξη ας του ριξει μια ματια.εδω ειναι τα previews απο τα επεισοδια που εχουν παιξει μεχρι τωρα. :-)

https://www.youtube.com/playlist?list=PL_AVbb8Ku5p-UkQDpeBRsi2360cEdFu-j

Δημοσ.

εγω παλι το βρισκω τρομερα αδιαφορο, μια απτα ιδια στην ελληνικη τν. Προσπαθει να αντιγραψει το ευτιχισμενοι μαζι του μπεζου.

Το μονο που παρακουλουθω στη πλεον σαπια ελληνικη τν ειναι τους συμμαθητες στον αντ1 κ μαρεσει αρκετα.

Δημοσ.

εγω παλι το βρισκω τρομερα αδιαφορο, μια απτα ιδια στην ελληνικη τν. Προσπαθει να αντιγραψει το ευτιχισμενοι μαζι του μπεζου.

Το μονο που παρακουλουθω στη πλεον σαπια ελληνικη τν ειναι τους συμμαθητες στον αντ1 κ μαρεσει αρκετα.

Από ελληνική τιβί μόνο τρέιλερ έχει πάρει το μάτι μου στο άκυρο

Αυτό μου φάνηκε τέρμα σάπιο

Δημοσ.

απο τους συμμαθητες οταν ειδα το μαλλι του πρωταγωνιστή εκοψα λασπη.δν μπορω να το προσπερασω αυτο το πραγμα..

ναι οκ το μανα δεν ειναι και η tv στα καλυτερα του αλλα απο τις γκρινιες που ριχνουν στη μουρμουρα χιλιες φορες αυτο.με του ευτυχισμενους δεν βρισκω καμια ομοιοτητα.απλα κανα δυο ηθοποιοι που παιζαν εκει παιζουν και εδω.

Δημοσ.

Η Moυρμουρα ειναι κορυφη!!!

το μονο που μπορει να δει καποιος φετος

ιιιιιιιιισως για λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο και το ταμαμ

οι συμμαθητες ειναι γα τοπ ξερασμα. 5 λεπτα εχω δει...

Δημοσ.

Το κριτηριο σε όλες τις σειρές, παραμένει το τι περιμένεις να δεις. Και μιλάμε για μια ελληνική σειρά. Η συγκεκριμένη ξεκινησε καλα και ξεφουσκωσε στην συνέχεια αλλα παραμένει μια αξιοπρεπης σειρα που μπορεις να παρακολουθήσεις.

Προσωπικη αποψη εκφράζω βεβαια και λογικο καποιοι να διαφωνούν....

Δημοσ.

Το ευτυχισμένοι μαζί είχε χιούμορ, αυτό δυστυχώς όπως και οι περισσότερες κωμικές ελληνικές σειρές πλέον (π.χ. Παρτάλι) δεν το διαθέτουν.

Έχει πέσει πολύ το επίπεδο των ελληνικών σειρών, ακόμα και η μοντέρνα οικογένεια που βασίζεται σε μια πολύ καλή σειρά είναι πολύ υποδεέστερη των προσδοκιών, ευτυχώς που συνεχίζουν και βγαίνουν εξαιρετικές σειρές σε Αμερική και Αγγλία και δε χρειάζεται να βλέπουμε ελληνικό πρόγραμμα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...