Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημερα μου το προβλημα μου που αντιμετοπιζω με τον υπολογιστη μ dell studio xps 8100 με τα ακολουθα χαρακτηριστικα: cpu i7 870 2.93Ghz 4Gb Ram x64 o.s. windows 7 home premium with sp1 ειναι οτι οταν συνδεεω τον δικτυακων μου σκληρο δισκο μεσω καλωδιου efertnet στο ρουτερ και παω να το ανοιξω απο το δικτυο ή ακομα και οταν δεν το εχω ενωμενο και ανοιγω τον υπολογιστη μ π.χ. ή ενα φακελλο μου κολαει ολο το pc και λεει οτι η εξερευνηση των windows δεν ανταποκρινεται. τι να κανω ρε παιδια βαρεθηκα δεν θελω να κανω αλλο φορματ οχι πως θα φτιαξει αλλα τελιωσπατον. να του βαλω windows 8 λετε ; ενας απο τους λογους που δεν τα βαζω ειναι επειδη τα windows αυτα ειναι απο την Dell αυθεντικα και θα παει το recovery partition μετα αν και το εχω δημιουργησει σε dvd αρχικα οταν το πρωτο αγορασα. εχει 1TB HDD πανω και γραφικα Nvidia 210.

Tωρα τρεχω το SFC /SCANNOW στην γραμμη εντολων εχω πανω το Panda Gold Protection 2013 λετε να κατεβασω την νεα εκδοση του ή να βαλω κανενα free antivirus οπως το avira ή το avast θα εχω προστασια ομως με τα free ή οχι ;

Σας ευχαριστω παρα πολυ.

Δημοσ.

Μήπως έχεις βάλει codec packs για να βλέπεις ταινίες; Αν ναι απεγκατέστησε τα όλα και ξαναδοκίμασε.

Δοκίμασες να πατήσεις f8 όταν περνάει η 1η οθόνη και να επιλέξεις Ασφαλή λειτουργία με δίκτυο και να δοκιμάσεις να δεις αν έτσι σου κάνει τα ίδια προβλήματα;

Δημοσ.

Μήπως έχεις βάλει codec packs για να βλέπεις ταινίες; Αν ναι απεγκατέστησε τα όλα και ξαναδοκίμασε.

Δοκίμασες να πατήσεις f8 όταν περνάει η 1η οθόνη και να επιλέξεις Ασφαλή λειτουργία με δίκτυο και να δοκιμάσεις να δεις αν έτσι σου κάνει τα ίδια προβλήματα;

Codec Packs εχω το k-lite full version αλλα τι σχεση εχει αυτο με την εξερευνηση των windows ;

Να μπω απο ασφαλες λειτουργια αλλα θα δουλευει το οικιακο μ δικτυο ;

Δημοσ.

Μερικές φορές αν μπορεί να υπάρξει codec confilct στο σύστημα και όταν προσπαθείς να ανοίξεις κάποιον φάκελο που περιέχει αρχεία βίντεο ή ήχου να κρεμάει ο explorer. Δοκίμασε και σε ασφαλή λειτουργία (με δίκτυο, όχι την απλή ασφαλή λειτουργία)  και δες τι γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικές φορές αν μπορεί να υπάρξει codec confilct στο σύστημα και όταν προσπαθείς να ανοίξεις κάποιον φάκελο που περιέχει αρχεία βίντεο ή ήχου να κρεμάει ο explorer. Δοκίμασε και σε ασφαλή λειτουργία (με δίκτυο, όχι την απλή ασφαλή λειτουργία)  και δες τι γίνεται.

Το δοκιμασα το ιδιο παλε :(

Δημοσ.

Δηλαδή σου κρεμάει ο explorer ακόμα και σε ασφαλή λειτουργία; Κακό αυτό.

Λοιπόν, κατέβασε το hddsentinel και στήστο, ας είναι και trial. Δες τι λέει για τον δίσκο σου (health/performance). Κανονικά θα πρέπει το health να είναι 100%.

Μετά κατέβασε το hirens boot cd, κάψτο σε cd σαν αρχείο εικόνας (image file) και μπούταρε με αυτό. Στην αρχική οθόνη μόλις μπουτάρει κάνε ένα memtest και άστο να ολοκληρωθεί στο 100% και δες αν έβγαλε σφάλματα. Μια φορά φτάνει συνήθως.

Τέλος μπες με το hirrens σε mini xp και δες αν και εκεί παρουσιάζει προβλήματα ο explorer.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...