Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα λαπτοπ HP που ειχε εγκατεστημενα τα windows 8.

Για διευκολυνση της μητερας μου (και για να παιδευτω εγω οπως φανηκε αργοτερα) της περασα τα windows 7.. Εκανα μλκια.. Για καποιον λογο αρχησε να παρουσιαζει προβληματα με το ιντερνετ (επρεπε να απενεργοποιω το ρουτερ και να το ξαναενεργοποιησω και να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ να αποθηκευω καθε φορα τον κωδικο για να μπαινει στο ιντερνετ. Επισης τρωει σκαλωματα γενικα.. κολλαει πολυ ανα διαστηματα..

Προσπαθησα να εγκαταστησω τα windows 8 ξανα.. Ομως και στα 2 cd μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα.. Κατι για corrupted ή missing files λεει..

Θελω να ρωτησω τα εξης

1. Ξερετε απο που μπορω να κατεβασω εγκυρα Windows 8 ? (Εχω το key)

2. Ειναι εντος εγγυησης αμα τους το παω με τα windows 7 θα μου το φτιαξουν?

3. Τι προβλημα μπορει να παιζει που μου βγαζει αυτο με τα missing/corrupred files?

(Εκαψα 2 διαφορετικα iso x 2 φορες το καθενα σ2 διαφορετικα cd και μου βγαζει το ιδιο..)

Δημοσ.

Όταν έβαλες τα 7 διέγραψες τελείως τον δίσκο ή απλά φορμάρισες το partition με το λειτουργικό; Αν έκανες το 2ο τότε θα έχεις (μάλλον) το recovery partition της hp κάπου στον δίσκο, οπότε ψάξε λίγο στο google για το πως κάνεις reset to hrdware defaults στο μοντέλο σου.

Δημοσ.

Όταν έβαλες τα 7 διέγραψες τελείως τον δίσκο ή απλά φορμάρισες το partition με το λειτουργικό; Αν έκανες το 2ο τότε θα έχεις (μάλλον) το recovery partition της hp κάπου στον δίσκο, οπότε ψάξε λίγο στο google για το πως κάνεις reset to hrdware defaults στο μοντέλο σου.

Τον διεγραψα τελειως.. :/ Δοκιμασα κ τ recovery partition κ σιγουρευτηκα οτι το χα διαγραψει.

Εφοσον εχεις το iso κατεβασε το usb tool και περασετα με αυτο

https://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool

Δεν σε πιανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...