Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Προσπαθώ να δω την θερμοκρασία των περιφερειακών μέσω του hardwareMonitor και του speccy αλλα το αποτέλεσμα είναι ίδιο όσες φορες και αν τα ανοιγοκλείσω! Λάθος ενδείξεις! Τουλάχιστον για τον επεξεργαστή! 

Συγκεκριμένα το hwmonitor μου λέει 9 βαθμους κελσίου. Μάλιστα ξεκινάει απο τους 19 και αρχίζει και πέφτει μεχρι τους 9! Το speccy πάλι ανεβοκατεβαίνει συνέχεια αλλα και αυτό εκει γύρω με πάει.

Έχω μπει στο bios και η θερμοκρασία είναι 19 βαθμοί κελσίου! 

Τι μπορεί να φταίει? Έχω τις τελευταίες εκδόσεις, τους τελευταίους drivers τα windows 7 sp1 είναι ενημερωμένα και φυσικά έχω την τελευταία έκδοση BIOS (με την προηγούμενη δεν πήρα μετρήσεις καθως το pc είναι καινούργιο και το έκανα bios update πριν καν βαλω τα windows).

Με προβληματίζει πολύ..

To pc είναι: gigabyte ga970a-ud3p , amd fx 6300

Δημοσ.

εαν οι θερμοκρασιες που βλεπεις ειναι οι πυρηνες του επεξεργαστη,μην ανησυχεις.ετσι κανουν και εκει γυρω στους 42 βαθμους αρχιζουν και ειναι οκ.

προσεξε μιλαω για πυρηνες και οχι socket.

κατεβασε το hwmonitor να βλεπεις.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως ανέφερα με το hwmonitor τα πήρα τα νούμερα... 
Απλά αυτο που λεω ειναι οτι στην CPU σταθεροποιείται στους 9 βαθμους! Ενω στο bios αν κανω restart αμέσως μου λέει 19 βαθμούς!

Οπότε μάλλον κάτι πάει στραβά...

Δημοσ.

Φιλε σε ενα αλλο τοπικ ειχα και γω μια συζητηση για αυτο το θεμα,εμενα μου εβγαζε 128 βαθμους και σε ενα παιδι του εβγαζε -129 βαθμους. Καποιο μπαγκ παιζει με το προγραμματακι. Δεν ειναι τιποτα

Δημοσ.

Για AMD δε μιλάμε; Οπότε δε μου φαίνεται περίεργο να μην δείχνει σωστά. :P

ναι αλλα εχει πυρηνες.......

Δημοσ.

καλημερα,

δοκιμαστε και το real temp που ειναι ανεξαρτητο προγραμμα να δουμε τι διαβαζει εφοσον εχετε δειγμα απο τα αλλα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...