Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τελικά αγόρασα ένα LG G3 32αρι από Kaizer. Όλα καλά στην αρχή, τέλειο τηλέφωνο μέχρι που παρουσίασε πρόβλημα.. όσο και αν έψαξα στο google δεν βρήκα κάτι, σκέφτομαι να το πάω στην αντιπροσωπεία την Δευτέρα αλλά θέλω να το αποφύγω.

Όταν το ηχείο είναι δυνατά σταματάει να παίζει, είτε βλέπω video στο youtube, είτε ακούω μουσική, είτε με παίρνουν τηλέφωνο.. οποιοσδήποτε δυνατός ήχος το κάνει να σταματάει τελείως για λίγα δευτερόλεπτα και μετά λειτουργεί κανονικά πάλι. Το έχω σε μία συγκεκριμένη ένταση και δεν έχει κάποιο πρόβλημα, λίγο να παρασυρθώ και να το δυναμώσω, dead.. Το θέμα είναι ότι στις 10 φορές που θα παίξει δυνατά αυτό θα παρουσιαστεί τις 5, τις υπόλοιπες βαράει αλύπητα χωρίς θέμα.. 

Ξέρει κανείς τι παίζει ?

ευχαριστώ

Δημοσ.

απλά επειδή είναι της arvato και έχω ακούσει πολλά, θέλω να το αποφύγω..

ποιος το είπε ότι είναι μόνο η arvato?Παίρνεις τλφ στην lg έρχονται στο παίρνουν από το σπίτι σου το φτιάχνουν και τελείωσε η υπόθεση. Δεν χρειάζεται να πας στην arvato μπορείς να πας όπου θες σε εξουδιοτημένο service της lg εάν δεν θες να μπλέξεις με κουριερ κτλ κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Χτες το πρωί πήρα τηλέφωνο την LG, τους είπα το πρόβλημα μου και μου είπαν να περάσω από το service κάπου στην Κατεχάκη, τελικά πήγα και ήταν η εταιρία Procordia, τους το παρέδωσα χτες στις 2 το μεσημέρι και αφού διαπιστώσαμε το πρόβλημα μαζί, μου είπαν πως θα με ενημερώσουν σύντομα. Αυτό το σύντομα με ανησύχησε λίγο αλλά σήμερα το πρωί, μπήκα στο site της Procordia, έβαλα το IMEI του κινητού μου και είδα ότι έλεγε "repairing", λίγη ώρα αργότερα χτυπάει το τηλέφωνο και μου είπαν πως είναι έτοιμο και αν θέλω να μου το στείλουν ή να περάσω ο ίδιος. Αποφάσισα να πάω αύριο εκεί για να το τσεκάρω με την παραλαβή. Μου είπαν ότι αλλάχτηκε η πλακέτα.. τι σχέση να είχε η πλακέτα με το ηχείο δεν ξέρω.. αλλά είμαι ολίγον άσχετος από αυτά οπότε ελπίζω να είναι όλα οκ αύριο και να διορθώθηκε το όποιο πρόβλημα

Thanks eddie1996 για το tip

Δημοσ.

H πλακετα ειναι που δινει την εντολη στο ηχειο για το ποσο δυνατα ή χαμηλα πρεπει να παιξει.

Αφου το ηχειο σταματαγε να παιζει σε μια συγκεκριμενη ενταση τοτε καποιο προβλημα θα ειχε η πλακετα.

Αν ειχε προβλημα το ηχειο τοτε δεν θα επαιζε καθολου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...