Προς το περιεχόμενο

addfly everywhere ... da **** ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε οποιαδηποτε ιστοσελιδα επισκεπτομε μου βγαζει το addfly συνεχως μπροστα μου για μπορεσω να συνεχισω στην σελιδα και αυτο το κανει και σε ολους τους browers (τους 2 δηλαδη που εχω δηλαδη chrome και explorer  :P )... τι γινετε? κανταει πολυ σπαστικο! καμεια ιδεα τι παιζετε? 

Επισεις ξερετε αν υπαρχει καμια εφαρμογει που βγαζει τα adds απο διαφορα sites ?

Ευχαριστω

post-305033-0-20287900-1416688683_thumb.png

post-305033-0-43018000-1416688714_thumb.png

Δημοσ.

κανεις ελεγχο με το malwarebytes,adwarecleaner,και σβηνεις ιστορικο cookies απο τους browser,αργοτερα τελειωνοντας οριζεις τις μηχανες αναζητησης σε καθε browser .στον chrome μπορεις να βαλεις το Link.png Site: adblockplus
στον internet explorer καλο ειναι να κανεις μια επαναφορα αλλα θα χασεις σελιδοδεικτες και προσθετα 
αν επιμενει το προβλημα,πηγαινεις δεξια πανω στο γραναζι 6pmc94.jpg

Δημοσ.

O explorer εχει ενα θεματακι με τις διαφημισεις απο παλια. Μπορει να εχει ενσωματωμενο adblocker, αλλα δεν κανει και πολυ καλη δουλεια. Δοκιμασε και αυτα τα 2 προγραμματακια (emsisoft emergency kit, superantispyware free) Τελος, βαλε τον firefox και εγκατεστησε το adblock edge, οχι το plus. Αν δεν σου κανει τα ιδια. Φταιει αυτο που σου ειπα με τον explorer.

Το scan με τα προγραμματα θα το κανεις σε ασφαλης λειτουργεια!

Δημοσ.

Ψάξε για προσθετα που μπορεί να εγκαταστήθηκαν στους browsers, στον πίνακα ελέγχου επίσης, και scan με malwarebytes και Adwcleaner.

Δημοσ.

Εμενα μου το κανει σε Ελληνικα sites με ταινιες streaming,αν και εχω εγκατεστημενο το adblock αυτο δεν το μπλοκαρει,ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο αλλα αν μπορει να λυθει γιατι οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...