orck Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Θα ηθελα να μου πειτε πως γινεται η διαδικασια σωστα.Κατα καιρους η σελιδα βαζει διαγωνισμους, ο χρηστης θα πρεπει να κανει Like σε διαφορα κοινωνικα μεσα (facebook, twitter, google+, youtube και να δωσει το username του). Ας πουμε οτι εχω κανει Like σε ολα αυτα την πρωτη φορα.Στον επομενο διαγωνισμο που μου ζηταει τα Like δεν καταλαβαινει οτι ειναι ηδη ενεργα. Το μοναδικο που βρηκα να δουλευει ειναι να κανω unlike και μετα ξανα like.Κανω κατι λαθος; Ειμαι χαζος;
stathisss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Οχι δεν είσαι χαζός.....κ εγω την ίδια απορία έχω!! καλο αυτο με το unlike.... 1
orck Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Υπαρχει καποιος αξιοματουχος να απαντησει (mod, admin, o hal);
Hal9000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Θα ηθελα να μου πειτε πως γινεται η διαδικασια σωστα. Κατα καιρους η σελιδα βαζει διαγωνισμους, ο χρηστης θα πρεπει να κανει Like σε διαφορα κοινωνικα μεσα (facebook, twitter, google+, youtube και να δωσει το username του). Ας πουμε οτι εχω κανει Like σε ολα αυτα την πρωτη φορα. Στον επομενο διαγωνισμο που μου ζηταει τα Like δεν καταλαβαινει οτι ειναι ηδη ενεργα. Το μοναδικο που βρηκα να δουλευει ειναι να κανω unlike και μετα ξανα like. Κανω κατι λαθος; Ειμαι χαζος; Εννοείται ότι δε θα παίρνει κάποιος μέρος σε μελλοντικούς διαγωνισμούς αυτόματα. Οπότε αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα νέο διαγωνισμό, και πάλι θα πρέπει να επιλέξετε τις διαθέσιμες επιλογές. Δε παίζει ρόλο αν είχατε κάνει like/follow στο παρελθόν, δηλώνετε νέο ενδιαφέρον και έτσι μπαίνει η συμμετοχή σας στην κλήρωση.
corsair04 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 κάποια στιγμή είχα ανοίξει σχετικό θέμα αλλά μιας και τυχαία έπαυσα σε αυτό το θέμα είπα να το επισημάνω ενώ είχα κάνω login με το username και μου ήρθε και email για την συμμέτοχη μου στον διαγωνισμό όταν το ξανά κοίταξα δεν υπήρξε καμιά συμμετοχή μου . Υ.Γ απλά επειδή δεν είχα λάβει απάντηση είπα να ρωτήσω εάν θα έπρεπε να ξανά υποβάλω την συμμετοχή η έχει παραληφτεί όποτε το αγνοώ ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα