Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει να βλεπεις 3D ταινιες στην τηλεοραση; Και γιατι υπαρχουν διαφορα formats για την καθε ταινια; Πχ over-under ή side by side. Η καθε ταινια δε γυριζεται με ενα μονο τροπο;

Και πως γινεται στον κινηματογραφο τα εφε να ειναι καλυτερα; Ποσο μαλιστα απο τη στιγμη που σου δινουν αρκετα φθηνα γυαλια και αν δε κανω λαθος, χρησιμοποιειται Passive 3D;

Στην τηλεοραση μου ( Samsung h7000 ) που εχει active 3D, δε δειχνει τοσο καλα το 3D. Βεβαια εχω δει μονο το Gravity και το My Bloody Valentine. Δεν εμεινα ικανοποιημενος. Καθολου βαθος στις 3D σκηνες.

Υπαρχουν ειδικα 3D trailers για να τεσταρω την τηλεοραση;

Δημοσ.

αξιζει αν εχεις το χρημα να πας σε μια οθονη η οποια απο λογικη αποσταση (>2μ) θα πιανει ολοκληρο το οπτικο σου πεδιο,δηλαδη παρα πολλες ιντσες.Αλλιως κολλας πανω στην οθονη και ουτε τα ποδια σου δε μπορεις να απλωσεις και γενικα φοβασαι να αλλαξεις σταση για να μην χασεις το πεδιο.

Δημοσ.

Και θέλεις πολλές ίντσες..αλλά και το υλικό είναι πολύ περιορισμένο. Το μέλλον στις τηλεοράσεις θα πάει στο 4κ και όχι στο 3D. Το 3D θα χαθεί όπως χάθηκαν και οι plasma.

Όπως και αν υπάρχει οικονομικό δίλημμα ανάμεσα στα παραπάνω hz και στην ύπαρξη smart προτίμησε τα hz...ένα λαπτοπ να το πετάξουν πανω στην τηλεόραση να δούν ταινίες ή να κάνουν ότι θέλουν όλοι έχουν πλέον. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε καμία ταινία που να αξίζει το 3d?

Μιας και έχω δει πάνω από 100 3d ταινίες έχω να προτείνω:

The adventures of Tintin

Maleficent

Life of pi

Predator

G force

Dredd

Edge of tomorrow

Final destination 5

Guardians of the Galaxy

Hugo

Pacific rim

Transformers 3 και 4

Tron legacy

X-men days of future past

Big hero 6

Legend of the guardians

The house of magic

Inside out

Ολες έχουν πολύ καλό 3d.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Έβαλα να παίξει μια ταινία με mpc και παίζει καλά αλλά οι εξωτερικοί υπότιτλοι δεν είναι 3d και δε φαίνονται σωστά

Δημοσ.

Το να πετυχεις 3D ελληνικους υποτιτλους δεν ειναι ο,τι ευκολο.. Μονο εαν παρεις καποιο Bluray-Disk.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Έβαλα να παίξει μια ταινία με mpc και παίζει καλά αλλά οι εξωτερικοί υπότιτλοι δεν είναι 3d και δε φαίνονται σωστά

Ειναι πολυ ευκολο να μετατρεψεις οποιοδηποτε srt υποτιτλο σε 3D αλλα θα δειξει 3D μονο απο bluray player η μεσω υπολογιστη.Μεσω media player της τηλεορασης φαινονται ως 2D.

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι το 3D σε εντυπωσιάζει άντε για το 1ο 20λεπτο, μετά σαν να συνηθίζει το μάτι και δεν βλέπεις πια αυτό το βάθος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...