Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά. 

έχω 2 λαπτοπ dell με το ιδιο βύσμα φόρτισης και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα! 

Στο δικό μου λάπτοπ Με το δικό του βύσμα/ φορτιστή δεν φορτίζει και όταν ξεκινάει το λάπτοπ μου βγάζει το εξής μύνημα( δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο)

post-220221-0-94650300-1416680841_thumb.jpg

και εμφανίζει ότι είναι συνδεδεμένη αλλά δεν φορτίζει.

όταν όμως το συνδέω στον άλλο φορτιστή του άλλου λάπτοπ που είναι και αυτός dell φορτίζει κανονικά και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Να πω ότι και οι δυο φορτιστές είναι γνήσιοι της dell.

Η ερώτηση είναι εξής θέλει καινούργιο φορτιστή η έχει  πρόβλημα το λάπτοπ? Εάν ναι μήπως ξέρετε πως λύνεται?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το ότι και οι δύο φορτιστές έχουν το ίδιο βύσμα και ότι είναι και οι δύο της Dell, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Το μήνυμα του υπολογιστή είναι ξεκάθαρο: πρέπει να χρησιμοποιήσεις τροφοδοτικό ισχύος 90 W ή μεγαλύτερο.

Τι δεν καταλαβαίνεις?

Δημοσ.

Το ότι και οι δύο φορτιστές έχουν το ίδιο βύσμα και ότι είναι και οι δύο της Dell, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Το μήνυμα του υπολογιστή είναι ξεκάθαρο: πρέπει να χρησιμοποιήσεις τροφοδοτικό ισχύος 90 W ή μεγαλύτερο.

Τι δεν καταλαβαίνεις?

Μα και οι 2 είναι ίδιας ισχύς δηλαδή 90W

Δημοσ.

Εχει ξανα αναλυθει το θεμα,ψαξ΄το λιγο.

Φαινεται να εχει καει ενα τσιπακι εσωτερικα στο τροφοδοτικο και γι αυτο δεν προχωραει στην φορτιση της μπαταριας.

Πολυ γνωστο προβλημα στα dell.

Την εχει πατησει κοσμος που αγορασε καινουργιο imitation φορτιστη και αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα.

Δημοσ.

Εχει ξανα αναλυθει το θεμα,ψαξ΄το λιγο.

Φαινεται να εχει καει ενα τσιπακι εσωτερικα στο τροφοδοτικο και γι αυτο δεν προχωραει στην φορτιση της μπαταριας.

Πολυ γνωστο προβλημα στα dell.

Την εχει πατησει κοσμος που αγορασε καινουργιο imitation φορτιστη και αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα.

Δηλαδή θέλω καινούργιο φορτιστή η όχι?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για να σιγουρευτείς οτι ειναι ο φορτιστής μπορείς απλα να πας σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά να σου δοκιμάσουν εναν αλλο και βλέπεις

Δημοσ.

αφου εχει δυο φορτιστες,και ο ενας δουλευει κανονικα στο ιδιο λαπτοπ και ο αλλος οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...