gotham7878 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ο θείος μου έχει ένα site με μια επισκεψιμότητα 2000-3000 άτομα την μέρα. σε ένα share host που είχε στην siteground, το site έπεφτε συνέχεια και αναγκάστηκε να πάει σε vps. Στον vps και πάλι πέφτει. Ο host μας λέει οτι θέλει βελτίωση η σελίδα. Σίγουρα η σελίδα θα έχει σφάλματα κλπ. Θέλουμε λοιπόν έναν επαγγελματία να δει για πιθανών σφάλματα και να τα διορθώσει, μήπως και ξαναπάμε σε share host και γλιτώσουμε τα 60αρια/μήνα. Παρακαλώ στείλτε π.μ. με μια προσφορά για αυτό που ζητάμε. Υ.Γ. Πείτε μου σας παρακαλώ εδώ, αν κλείσω συμφωνία με κάποιον, πως είναι καλύτερα να γίνει η δουλειά? Επειδή είμαι επαρχία και μάλλον θα γίνει από απόσταση. Τι να κοιτάξω για να μην την πατήσουμε? Φοβάμαι να στείλω κωδικούς admin, χώρου κλπ... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2014 από gotham7878
theodoros8 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Κατι γρηγορο που μου ηρθε ειναι να κανει την δουλεια μεσω του υπολογιστη σου με team viewer, ετσι θα μπορεις να βλεπεις και εσυ τι κανει.
pOLoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 σε τι cms είναι το site, wordpress, joomla...? 2000-3000 άτομα την μέρα είναι πολύ λίγα για να θέλει vps, έχω σε shared hosting site που φτάνει και τις 10000 επισκέπτες τη μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα
gotham7878 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 σε τι cms είναι το site, wordpress, joomla...? 2000-3000 άτομα την μέρα είναι πολύ λίγα για να θέλει vps, έχω σε shared hosting site που φτάνει και τις 10000 επισκέπτες τη μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα Σε wp ειναι. Ναι πρεπει να εχει προβλημα το site....
defacer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Παρακαλώ στείλτε π.μ. με μια προσφορά για αυτό που ζητάμε. Δεν είναι δυνατό να πάρεις προσφορά από επαγγελματία για κάτι που δεν είναι σαφώς καθορισμένο. Κατανοητό ότι το πρόβλημά σου είναι τάδε και δεν ξέρεις περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά προσωπικά ο μόνος τρόπος που θα αναλάμβανα κάτι τέτοιο είναι: χρεώνω Χ/ώρα, θέλω 1-2-3-Ν ώρες να εξατάσω την κατάσταση, να βρω ποιό είναι το πρόβλημα και να σου προτείνω λύση, από κει και πέρα συζητάμε πώς και αν θα προχωρήσουμε. Υπόψιν ότι υπάρχει πάντα (θεωρητικά τουλάχιστον) η περίπτωση να μην έχει νόημα να προχωρήσεις λόγω κόστους, όπως δεν έχει νόημα να στείλεις κάτι πολύ φτηνό για επιδιόρθωση. Υ.Γ. Πείτε μου σας παρακαλώ εδώ, αν κλείσω συμφωνία με κάποιον, πως είναι καλύτερα να γίνει η δουλειά? Επειδή είμαι επαρχία και μάλλον θα γίνει από απόσταση. Τι να κοιτάξω για να μην την πατήσουμε? Φοβάμαι να στείλω κωδικούς admin, χώρου κλπ... Πιθανώς να μη χρειάζεται να δώσεις πρόσβαση στο ίδιο το site σου, απλά ένα αντίγραφο του κώδικα, βάση δεδομένων και ο,τι άλλο τυχόν χρειάζεται. Ο developer θα το στήσει σε δικό του σύστημα για να το δει ακριβώς όπως θα το έστηνες εσύ από backup αν ξαφνικά ο server εξαφανιζόταν (έχεις backup έτσι?). Γενικά πάντως δεν έχεις επιλογή από το να εμπιστευτείς κάποιον λιγότερο ή περισσότερο. 2
gotham7878 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι δυνατό να πάρεις προσφορά από επαγγελματία για κάτι που δεν είναι σαφώς καθορισμένο. Κατανοητό ότι το πρόβλημά σου είναι τάδε και δεν ξέρεις περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά προσωπικά ο μόνος τρόπος που θα αναλάμβανα κάτι τέτοιο είναι: χρεώνω Χ/ώρα, θέλω 1-2-3-Ν ώρες να εξατάσω την κατάσταση, να βρω ποιό είναι το πρόβλημα και να σου προτείνω λύση, από κει και πέρα συζητάμε πώς και αν θα προχωρήσουμε. Υπόψιν ότι υπάρχει πάντα (θεωρητικά τουλάχιστον) η περίπτωση να μην έχει νόημα να προχωρήσεις λόγω κόστους, όπως δεν έχει νόημα να στείλεις κάτι πολύ φτηνό για επιδιόρθωση. Ναι ρε συ σιγουρα πρεπει να το δει καποιος σε βαθος. απλα μια τιμη στο περίπου. Αν μου πει 70€ και πάει 100€ οκ. Αλλα αν μου πει 800€, οκ. καλύτερα να πληρώνω vps. Πιθανώς να μη χρειάζεται να δώσεις πρόσβαση στο ίδιο το site σου, απλά ένα αντίγραφο του κώδικα, βάση δεδομένων και ο,τι άλλο τυχόν χρειάζεται. Ο developer θα το στήσει σε δικό του σύστημα για να το δει ακριβώς όπως θα το έστηνες εσύ από backup αν ξαφνικά ο server εξαφανιζόταν (έχεις backup έτσι?). Γενικά πάντως δεν έχεις επιλογή από το να εμπιστευτείς κάποιον λιγότερο ή περισσότερο. Backup έχω από το siteground. Γενικά το site είναι τεράστιο (για τα δικά μου δεδομένα). Είναι γύρω στα 8-9 gb και mysql κοντά στο gb.
kostenko Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 1gb η mySQl? Τι έχετε φτιάξει το facebook??
tommy2486 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να δώσεις ένα link από site ή έστω να μου το στείλεις σε pm;
polaki Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ναι ρε συ σιγουρα πρεπει να το δει καποιος σε βαθος. απλα μια τιμη στο περίπου. Αν μου πει 70€ και πάει 100€ οκ. Αλλα αν μου πει 800€, οκ. καλύτερα να πληρώνω vps. Σε αυτά τα λεφτά που λες (70 ευρώ) καλύτερα κοίτα για κανέναν Ινδό από oDesk. Δεν εξηγείς τί εννοείς πέφτει, δεν αναφέρεις ΠΟΤΕ πέφτει (πχ από analytics, πέφτει όταν υπάρχουν πολλοί ταυτόχρονοι? όταν πολλοί βλέπουν συγκεκριμένη σελίδα? Γενικά δεν αναφέρεις τίποτα), οπότε πιστεύω το 3ωρο που ανέφερε ο φίλος από πάνω έχε το σαν μπούσουλα ότι κάπως έτσι πρέπει να γίνει για αρχή. Χωρίς εμπιστοσύνη δεν γίνεται πάντως να κάνεις δουλειά, θα πρέπει να εμπιστευτείς τόσο τους κώδικούς σου όσο και το ότι ο άλλος θα σου φτιάξει το πρόβλημα, με την ίδια λογική που και εκείνος πρέπει να σε εμπιστευτεί ότι θα του τα δώσεις. Όλα αυτά στα λέω φιλικά, ελπίζω να βρεις λύση στο θέμα σου άμεσα!
gotham7878 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να δώσεις ένα link από site ή έστω να μου το στείλεις σε pm; Στείλε μου και μένα με πμ το siteΣας εστειλα παιδια.. Σε αυτά τα λεφτά που λες (70 ευρώ) καλύτερα κοίτα για κανέναν Ινδό από oDesk. Δεν εξηγείς τί εννοείς πέφτει, δεν αναφέρεις ΠΟΤΕ πέφτει (πχ από analytics, πέφτει όταν υπάρχουν πολλοί ταυτόχρονοι? όταν πολλοί βλέπουν συγκεκριμένη σελίδα? Γενικά δεν αναφέρεις τίποτα), οπότε πιστεύω το 3ωρο που ανέφερε ο φίλος από πάνω έχε το σαν μπούσουλα ότι κάπως έτσι πρέπει να γίνει για αρχή. Το site οταν ηταν σε shared server χτυπαγανε συνεχως τα cpu usage κοκκινα. Εδινε δηλαδη ο host καποια νουμερα ανα διωρο που δεν επρεπε να ξεπεραστουν. Τα νουμερα αυτα ηταν π.χ. 0-4000 και το site εφτανε 9000. Οποτε o host μας ελεγε συνεχως ή να δοορθωσουμε το site η να παμε σε vps. Αφου δεν ξεραμε τι ακριβως να διορθωσουμε, πηγαμε σε vps. Εκει δεν εχει νουμερα, απλα ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ το site πεφτει για δευτερολεπτα εμφανιζοντας μια λευκη εικονα και error απο τον host ( δεν θυμαμαι ακριβως τι γραφει το error).
CyberCr33p Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Εάν θέλεις στείλε και σε εμένα με pm το site.
Click4Money Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε βάλε κάποιο Pugin για cache αν δεν έχεις! Στείλε μου να ρίξω μια ματιά στο site αν θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα