thiva7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα, Θα ήθελα αμα γίνετε να μου λύση κάποιος μια μικρή απορία που έχω . Κάνω μόνος μου προσπάθεια να μάθω php και γενικά ψάχνομαι, σε αυτη την σελιδα phpclasses.org κατεβάζω διάφορα classes.... και η απορία μου είναι πως μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο απο αυτά? Ευχαριστω
lion2486 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μάθε από κάτι απλό να γράφεις, να εκτελείται και να το καταλαβαίνεις και μετά πάρε έτοιμο κώδικα να ενώσεις..
thiva7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. ..έχεις ένα δίκιο αλλά είμαι λίγο περίεργος και θέλω να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ και ψάχνομαι και σε πιο ψαγμένα από το επίπεδο μου πόσο καιρό θέλει κάποιος να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο?
lion2486 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Είναι σαν να ρωτάς πόσο καιρό θέλεις να μάθεις Ελληνικά ή μια άλλη γλώσσα.. Σίγουρα εξαρτάται πως, με πόσο ζήλο θα το κάνεις και σε τι επίπεδο θες να φτάσεις.. Σίγουρα κάποια βασικά που χρειάζεσαι δεν είναι δύσκολα αν έχεις ιδέα από κάποια άλλη γλώσσα προγραμματισμου (προστακτική), αλλά σίγουρα και η εμπειρία στο να γράφεις και να σκέφτεσαι με τον τρόπο της εκάστοτε γλώσσας βοηθά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα