kenki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα το καινούριο μου laptop Packard Bell EasyNote TE69BM με Freedos. Αποφάσισα να περάσω τα windows 7 και έτσι μπήκα στο BIOS, άλλαξα το boot priority ώστε να διαβάζει πρώτα το cd/dvd αλλά ο υπολογιστής αρνείται πεισματικά να διαβάσει το dvd των windows. Πατώντας το F12 για να ανοίξω το boot menu το μόνο που βγάζει ως επιλογή είναι ο σκληρός δίσκος. Τέλος, η μόνη επιλογή για boot mode είναι το UEFI (δεν υπάρχει το Legacy) ενώ το Secure boot είναι απενεργοποιημένο. Καμιά ιδέα;
loic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Επεσες στην περιπτωση... δυστυχως! Πριν λιγες μερες, ενας συν-φορουμιτης ειχε το ιδιο θεμα με Packard Bell laptop. Διαβασε εδω. Το γυρισε πισω και του περασαν πιο νεο BIOS με legacy mode. Ετσι λυθηκε το προβλημα.
kenki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Διαβάζοντας και το άλλο post μου φαίνεται πως θα κάνω και εγώ το ίδιο... Ευχαριστώ πολύ!
-1337worx-dll Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 shift restart and change settings και ετοιμος!
TheELF Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει και η περίπτωση απλά να φτιάξεις ένα usb/dvd που να ξεκινάει με uefi http://hodgin.ca/2012/10/02/creating-a-uefibios-windows-7-usb-and-installing-to-gpt-partitions/ ή βάλε απευθείας τα 8.1!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα