Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Σε Windows 7 64bit που εχω σε άλλο δισκο πηγα για να κανω κατι να αντιγραψω ένα αρχειο .dll αλλα μου ζηταει δικαιώματα διαχειρηστη και δεν με αφηνει . Υπαρχει τροπος ? Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μου το έχει εμφανίσει και σε εμένα κατι παρόμοιο ριξέ μια ματιά εδώ http://www.sevenforums.com/tutorials/1911-take-ownership-shortcut.html 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μου το έχει εμφανίσει και σε εμένα κατι παρόμοιο ριξέ μια ματιά εδώ http://www.sevenforums.com/tutorials/1911-take-ownership-shortcut.html Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα πρεπει να κανουμε τον φακελο Take Ownership πρωτα ???
SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ναι νομίζω δες τις οδηγίες γιατι πάει καιρός και εγώ που το έχω κάνει 1
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Αν έχεις σκοπό να ξαναβάλεις τον δίσκο πίσω στο σύστημα απ' όπου τον έβγαλες καλύτερα να μην πάρεις την κυριότητα γιατί μπορεί να έχεις μετά προβλήματα στον άλλο υπολογιστή. Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις και τι θέλεις να κάνεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Ηθελα να αντιγραψω ενα .dll για να δουλευει το winmail σε windows 8 αλλα τελικα εβαλα 7 64bit χωρις να χρειαζεται . Ευχαριστω.
rfc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Γιαννη ακου τι θα κανεις. Υπαρχει ενα registry script (google it) που σου δινει τη δυνατοτητα να κανει take ownership μεσω δεξι κλικ. Το ιδιο μετα σου δινει τη δυνατοτητα remove ownership παλι μεσω δεξι κλικ για να το επαναφερεις. Αν ολα αυτα σου φαινονται δυσκολα χρησιμοποιησε ενα linux live cd, για μελλοντικα στο λεω επειδη βλεπω οτι το ελυσες. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Γιαννη ακου τι θα κανεις. Υπαρχει ενα registry script (google it) που σου δινει τη δυνατοτητα να κανει take ownership μεσω δεξι κλικ. Το ιδιο μετα σου δινει τη δυνατοτητα remove ownership παλι μεσω δεξι κλικ για να το επαναφερεις. Αν ολα αυτα σου φαινονται δυσκολα χρησιμοποιησε ενα linux live cd, για μελλοντικα στο λεω επειδη βλεπω οτι το ελυσες. Ευχαριστω .Το εχω αυτό και το εχω χρησμιμοποιησει σε άλλη περιπτωση.Πολύ καλο ...Το βαζω κι εδώ. TakeOwnership.zip
rfc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Αν βρηκες και το αναστροφο (remove takeownership) ριξτο και αυτο. Σορρυ... μετα τοδα οτι ειναι και τα 2....... εισσσσσσσσ ωραιοζζζζζζζζ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Χρησιμο εργαλειακι.....Το χρησιμοποοιω για να βαλω winmail (αλληλογραφια των Windows) στα 7 που δεν εχουν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα