Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Windows 7 64bit που εχω σε άλλο δισκο πηγα για να κανω κατι να αντιγραψω ένα αρχειο .dll αλλα μου ζηταει δικαιώματα διαχειρηστη και δεν με αφηνει .

Υπαρχει τροπος ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μου το έχει εμφανίσει και σε εμένα κατι παρόμοιο ριξέ μια ματιά εδώ http://www.sevenforums.com/tutorials/1911-take-ownership-shortcut.html

Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα πρεπει να κανουμε τον φακελο Take Ownership πρωτα  ???

Δημοσ.

Αν έχεις σκοπό να ξαναβάλεις τον δίσκο πίσω στο σύστημα απ' όπου τον έβγαλες καλύτερα να μην πάρεις την κυριότητα γιατί μπορεί να έχεις μετά προβλήματα στον άλλο υπολογιστή. Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις και τι θέλεις να κάνεις;

Δημοσ.

Γιαννη ακου τι θα κανεις. Υπαρχει ενα registry script (google it) που σου δινει τη δυνατοτητα να κανει take ownership μεσω δεξι κλικ. Το ιδιο μετα σου δινει τη δυνατοτητα remove ownership παλι μεσω δεξι κλικ για να το επαναφερεις.

Αν ολα αυτα σου φαινονται δυσκολα χρησιμοποιησε ενα linux live cd, για μελλοντικα στο λεω επειδη βλεπω οτι το ελυσες.

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννη ακου τι θα κανεις. Υπαρχει ενα registry script (google it) που σου δινει τη δυνατοτητα να κανει take ownership μεσω δεξι κλικ. Το ιδιο μετα σου δινει τη δυνατοτητα remove ownership παλι μεσω δεξι κλικ για να το επαναφερεις.

Αν ολα αυτα σου φαινονται δυσκολα χρησιμοποιησε ενα linux live cd, για μελλοντικα στο λεω επειδη βλεπω οτι το ελυσες.

Ευχαριστω .Το εχω αυτό και το εχω χρησμιμοποιησει σε άλλη περιπτωση.Πολύ καλο ...Το βαζω κι εδώ.

TakeOwnership.zip

Δημοσ.

Αν βρηκες και το αναστροφο (remove takeownership) ριξτο και αυτο.

Σορρυ... μετα τοδα οτι ειναι και τα 2....... εισσσσσσσσ ωραιοζζζζζζζζ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...