Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Έχω αυτήν την Μ/Β (Gigabyte ep43-ds3l) και όπως λέω στον τίτλο γίνεται με κάποιο τρόπο crossfire;; Ξέρω ότι έχει 1 slot για κάρτα γραφικών, απλά αναρωτιέμαι αν γίνεται και μου έχει ξεφύγει κάτι.

Ένα αυτό και κάτι άλλο. Οι μνήμες RAM είναι DDR2 στα 800 MHz με ρολόγια 5-5-5-18 και τάση 1,9V. Αν βάλω και άλλες μνήμες με 1000 ΜHz, 5-5-5-15, 2.0V, θα έχω πρόβλημα ή δε γίνεται;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

Δημοσ.

Όχι δυστηχώς δεν μπορείς να κάνεις crossfire ουτε sli τώρα όσο αφορά τις μνήμες αν βάλεις για παράδειγμα στα 1333 1066 κτλπ δηλαδή μεγαλύτερη συχνότητα απο αυτές που έχεις τοτε ολες θα δουλεύουν στα 800 που ειναι οι τωρινές

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό που με απασχολεί είναι η τάση που δουλεύουν και τα ρολόγια. Αν υπάρχει πρόβλημα εκεί. Για τη συχνότητα το ήξερα :)

Δημοσ.

Όταν λες από default τι ακριβώς εννοείς;

Οι μεν 2 θα δουλεύουν με τάση 1,9V και χρονισμό 5-5-5-18 και οι άλλες 2 με τάση 2,0V και χρονισμό 5-5-5-15 ή όλες θα δουλεύουν στις χειρότερες προδιαγραφές. Δηλαδή στα 1,9V και 5-5-5-18;

Δημοσ.

Αν απο default (δεν έχεις κανει overclokc κτλπ) δουλεύουν στα 1.9v σωστά τοτε το πιο ασφαλές θα ήταν να πάρεις και πάλι στα 1.9 αν και λογικά αφου οι άλλες θα πηγαίνουν μέχρι 2.0v όλες θα δουλεύουν μέχρι εκεί 1.9 ή 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...