LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Η παλια καρτα γραφικων που ειχα μου χαλασε (την εχω στην υπογραφη) και εγορασα αυτην Site: εδω . Την εκγατεστησα ολα κομπλε αλλα οταν τρεχω το dxdiag βλεπω στην καρτελα οθονη στην συνολικη μνημη (περιπου) οτι λεει 743 MB ενω η καρτα ειναι 2 GB. Να συμειωσω πως το driver δεν το εγκατεστηκα απο το dvd (δεν εχω cd rom στο pc μου) αλλα το κατεβασα απο Site: εδω . Αν αυτο που λεει το dxdiag που μπορω να δω την κανονικη μνημη της καρτας μου? Ευχαριστω πολυ
IntelInside Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Κάνε ένα clean install τους drivers πάλι, και ανέβασε screen από GPUZ. 1
LOVExVOTKA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εκγατεστησα το cpuz χωρις να κανω πληρες απεκγατασταση του driver και ετρεξα το CPU z και μου εβγαλε κανονικα 2048 MB.. Τι απο τα δυο ισχυει τωρα ?
IntelInside Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κάνε ένα clean install τους drivers και δες αν στρώσει. Στην θέση σου δεν θα έδινα και πολύ σημασία στο dxdiag.. Μπορείς πχ να αφήσεις το gpuz να τρέχει και να τρέξεις ένα βαρύ παιχνίδι και δες πόση μνήμη θα χρησιμοποιεί.
LOVExVOTKA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κάνε ένα clean install τους drivers και δες αν στρώσει. Στην θέση σου δεν θα έδινα και πολύ σημασία στο dxdiag.. Μπορείς πχ να αφήσεις το gpuz να τρέχει και να τρέξεις ένα βαρύ παιχνίδι και δες πόση μνήμη θα χρησιμοποιεί. Αα ευχαριστω!! που μπορω να δω την μνημη που χρησιμοποιητε στο game ? σε ποια μερια το λεει ? Γιατι παρατηρω στο print screen του cpuz οτι γραφει μονο την μηνμη που εχει η καρτα και οχι αυτην που χρησιμοποιητε
LOVExVOTKA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Στο GPU > Sensors > Memory used μηπως ειναι σε καμια αλλη εκδοση του cpuz ? γιατι εμενα δεν μου το δειχνει καθολου.. Εψαξα σε ολες τις καρτελες και παλι τιποτα
IntelInside Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 μηπως ειναι σε καμια αλλη εκδοση του cpuz ? γιατι εμενα δεν μου το δειχνει καθολου.. Εψαξα σε ολες τις καρτελες και παλι τιποτα οπως βλεπεις εχει 3 tab Site: GPU Z
LOVExVOTKA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 οπως βλεπεις εχει 3 tab GPUZ.JPG Site: GPU Z δικο μου λαθος.. ανοιξα το cpuz αντι για το gpuz..τελικα ετρεξα το crysis 2 σε high γραφικα και οι μαξιμουμ καταγραφες εντος του game ηταν αυτες:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα