papoys1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μίλησα για πάρκιγκ το οποίο καλό ήταν να υπάρχει για 2-3 αυτοκίνητα . Γάλα με το λίτρο πουλάει και για να κονομήσει πρέπει να μπουν πολλοί πελάτες.Εάν έχεις περάσει από τη Μεσογείων και Ηπείρου στο Χολαργό καταλαβαίνεις για τι μιλάω.Ούτε καν παράνομα στο πεζοδρόμιο δεν μπορείς να παρκάρεις.Αγόραζα που και που από Χαλάνδρι πήγα μία μέρα στο Χαλαργό δεν είχα που να παρκάρω για λίγο έκοψα την κίνηση έφαγα και τα μπινελίκια από οδηγούς εγκατέλειψα και έφυγα.Έκτοτε δεν ξαναπήγα ούτε Χαλάνδρι.Και με άλλους που έχω μιλήσει στην περιοχή μου δεν πάνε κυρίως για αυτό το λόγο.Μόνο πεζός ή με μηχανάκι πλησιάζεις το μηχάνημα. Αν είναι για 1-2 λίτρα γάλα να κάνω τη ζωή μου δύσκολη ας μου λείπει.Θα το πάρω από το μάρκετ και ας είναι και κατώτερης ποιότητας. 1 1
pontez2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δεν μίλησα για πάρκιγκ το οποίο καλό ήταν να υπάρχει για 2-3 αυτοκίνητα . Γάλα με το λίτρο πουλάει και για να κονομήσει πρέπει να μπουν πολλοί πελάτες.Εάν έχεις περάσει από τη Μεσογείων και Ηπείρου στο Χολαργό καταλαβαίνεις για τι μιλάω.Ούτε καν παράνομα στο πεζοδρόμιο δεν μπορείς να παρκάρεις.Αγόραζα που και που από Χαλάνδρι πήγα μία μέρα στο Χαλαργό δεν είχα που να παρκάρω για λίγο έκοψα την κίνηση έφαγα και τα μπινελίκια από οδηγούς εγκατέλειψα και έφυγα.Έκτοτε δεν ξαναπήγα ούτε Χαλάνδρι.Και με άλλους που έχω μιλήσει στην περιοχή μου δεν πάνε κυρίως για αυτό το λόγο.Μόνο πεζός ή με μηχανάκι πλησιάζεις το μηχάνημα. Αν είναι για 1-2 λίτρα γάλα να κάνω τη ζωή μου δύσκολη ας μου λείπει.Θα το πάρω από το μάρκετ και ας είναι και κατώτερης ποιότητας. Kαταλαβαινεις οτι το να επενδυσει κάποιος σε ένα μεγάλο πάρκινγκ για έναν αυτοματο πωλητή, ειναι ολιγον αχρείαστο. Οπως πάντως λέει η εταιρία θα αυξηθούν τα σημεία πώλησης, ενώ υπάρχει και το ντελιβερι.
Speculoos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Άσχετο με το θέμα του TS αλλά μιας και αναφέρθηκε το σύστημα με τα μπουκάλια. Όταν γεμίζετε μπουκάλια που φέρνετε από το σπίτι για πόσο καιρό κρατάτε το γάλα στο ψυγείο;
papoys1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Η απόδειξη γράφει και ημερομηνία λήξης. 1
Getta Robo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Λιγο εκτος θεματος 9 hours ago, zio10 said: (Για το γάλα δεν ξέρω, δεν έχω πάρει ποτέ). Παρα πολυ καλο για τα χρηματα του. Βασικα δεν εχει ανταγωνισμο σε αυτη την κατηγορια. Το πιο φθηνο συγκρισιμο γαλα παει πανω απο 1.50€ 6 hours ago, papoys1 said: Σιγά σιγά όμως το εγκατέλειψα.Μπορεί το γάλα τους να είναι καλό αλλά συγχρόνως είναι και ακριβό όταν βρίσκεις φρέσκο γάλα με 84 λεπτά lidl 88 λεπτά Σκλαβενίτη 1.03 ΜΕΒΓΑΛ ή ακόμη και 1,17 ΔΕΛΤΑ μαζί με την συσκευασία την οποία δεν σου χρεώνουν χωριστά και δεν θα φας την ταλαιπωρία της αρκούδας κουβαλώντας μπουκάλια γιατί αν δεν έχεις θα σου πάει 1,40 με το πλαστικό και 1,60 με το γυάλινο. Οπότε ας μου πει κάποιος ένα λόγο να ξαναπάω να ψωνίσω εκτός περώντας από κάποιο θέλω να πιω εκείνη την ώρα ένα μιλκο ή ένα ξυνόγαλο τα οποία σημειωτέον είναι και από τα πιο ακριβά. Κανενα απο τα παραπανω γαλατα δεν συγκρινεται ποιοτικα με το θες γαλα. Σε καμια περιπτωση. Προσωπικα δεν θα εδινα ουτε 0.50€ για τα παραπανω. Νερο σε λευκη αποχρωση πουλανε και οχι γαλα. Το γυαλινο μπουκαλι το χρησιμοποιεις θεωρητικα επ απειρον, τις χαρτινες συσκευασιες ομως που αγοραζεις με τα παραπανω που αναφερεις, τις πας για ανακυκλωση. Οποτε αγοραζεις γυαλινο μπουκαλι και εισαι καλυμενος. Επισης δεν σε υποχρεωνουν να αγορασεις τα δικα τους, εφοσων εχεις μισολιτρο η λιτρου μπουκαλι που να μπαινει στο μηχανημα μπορεις να το βαλεις κανονικα, εχω δει αλλους να το κανουν. Δεν χρησιμοποιεις αποκλειστικα τα μπουκαλια τους. Δεν ειμαι σιγουρος τι εννοεις περι μιλκο, αλλα χρησιμοποιουν γαλατα οπου εχουν παστεριωθει παρα πολλες φορες. Στο θες γαλα ειναι ελαχιστον ημερων και αυστηρα. 4
pontez2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, Getta Robo είπε τις πας για ανακυκλωση χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ Tι ειναι αυτό
papoys1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Getta Robo είπε Κανενα απο τα παραπανω γαλατα δεν συγκρινεται ποιοτικα με το θες γαλα. Σε καμια περιπτωση. Προσωπικα δεν θα εδινα ουτε 0.50€ για τα παραπανω. Νερο σε λευκη αποχρωση πουλανε και οχι γαλα. (Τομέας Διάθεσης Γάλακτος Ο ΘΕΣγάλα στο πλαίσιο επίτευξης της μέγιστης δυνατής τιμής του παραγόμενου προϊόντος για τα μέλη του, έχει συνάψει συμβόλαια διάθεσης της παραγωγής του με τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες όπως ΦΑΓΕ, FRIESLANDCAMPINA HELLAS/ΝΟΥΝΟΥ, ΔΕΛΤΑ, ΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΤΡΙΚΚΗ και ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΣΙΤΣΑ.) Το παραπάνω τμήμα είναι από την επίσηση ιστοσελίδα του ΘΕΣΓΑΛΑ. Δηλαδή σε αυτές τις εταιρείες δίνει κατώτερο γάλα από αυτό που διαθέται στα αυτόματα μηχανήματα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Αν πουλούσαν κανένα τυρί-γιαούρτι μπορεί να δοκίμαζα. Γάλα έχω χρόνια να πιω και δεν το βλέπω να το ξαναρχίζω σύντομα! 1
Getta Robo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, papoys1 said: (Τομέας Διάθεσης Γάλακτος Ο ΘΕΣγάλα στο πλαίσιο επίτευξης της μέγιστης δυνατής τιμής του παραγόμενου προϊόντος για τα μέλη του, έχει συνάψει συμβόλαια διάθεσης της παραγωγής του με τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες όπως ΦΑΓΕ, FRIESLANDCAMPINA HELLAS/ΝΟΥΝΟΥ, ΔΕΛΤΑ, ΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΤΡΙΚΚΗ και ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΣΙΤΣΑ.) Το παραπάνω τμήμα είναι από την επίσηση ιστοσελίδα του ΘΕΣΓΑΛΑ. Δηλαδή σε αυτές τις εταιρείες δίνει κατώτερο γάλα από αυτό που διαθέται στα αυτόματα μηχανήματα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Το γαλα καθεαυτου, δεν γνωριζω τι τους διαθετουν. Τα γαλατα ομως των φαγε/νουνου/δελτα δεν εχουν καμια σχεση στην ποιοτητα και γευση. Μπορει λογω της παστεριωσης που κανουν, μπορει κατι αλλο. Αλλα ετσι ειναι. 1 minute ago, zio10 said: Αν πουλούσαν κανένα τυρί-γιαούρτι μπορεί να δοκίμαζα. Γάλα έχω χρόνια να πιω και δεν το βλέπω να το ξαναρχίζω σύντομα! Υπαρχουν καποια καταστηματα που εχουν τυρια, δεν εχω δοκιμασει ακομα. Γιαουρτι πουλανε αυτα που εχω επισκεφθει, νοστιμο και καλο, αλλα καπως τσιμπημενο στη τιμη. Ειναι συσκευασμενο και οχι χυμα παντως. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Getta Robo 1
nvel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, papoys1 είπε (Τομέας Διάθεσης Γάλακτος Ο ΘΕΣγάλα στο πλαίσιο επίτευξης της μέγιστης δυνατής τιμής του παραγόμενου προϊόντος για τα μέλη του, έχει συνάψει συμβόλαια διάθεσης της παραγωγής του με τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες όπως ΦΑΓΕ, FRIESLANDCAMPINA HELLAS/ΝΟΥΝΟΥ, ΔΕΛΤΑ, ΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΤΡΙΚΚΗ και ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΣΙΤΣΑ.) Το παραπάνω τμήμα είναι από την επίσηση ιστοσελίδα του ΘΕΣΓΑΛΑ. Δηλαδή σε αυτές τις εταιρείες δίνει κατώτερο γάλα από αυτό που διαθέται στα αυτόματα μηχανήματα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; γιατί αυτοί μόνο από ένα συνεταιρισμό αγοράζουν;
katergaris79 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Τα τυριά τους είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σε ακόμα καλύτερο είναι οι κρέμες τους. Το γιαούρτι τους δεν είναι στα γούστα μου. 1
DrLo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Οπότε ας μου πει κάποιος ένα λόγο να ξαναπάω να ψωνίσω εκτός περώντας από κάποιο θέλω να πιω εκείνη την ώρα ένα μιλκο ή ένα ξυνόγαλο τα οποία σημειωτέον είναι και από τα πιο ακριβά.
Apollonas25 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 γάλα μόνο κατσικίσιο 12 ώρες πριν, webparts είπε Τι ειναι αυτο το θες γαλα; Φτηνη αντιγραφη του got milk? στη Θεσσαλονίκη κάπου πήρε το μάτι μου το θεςκαφέ
Lilmztrouble Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Η δουλειά που μου προτείνετε είναι για ανατροφοδότης και πωλητής. Δηλαδή με αμάξι της εταιρίας θα αναλαμβάνω μία περιοχή και ανατροφοδοτώ το κατάστημα και εξυπηρετώ τα άτομα σε ότι χρειαστεί. Θα γίνει εκπαίδευση στην Λάρισα και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσω να δουλεύω. Διάβασα τα άρθρα που λένε για τους απλήρωτους εργαζόμενους και θα ήθελα να μάθω αν είναι αλήθεια ή όχι. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Εαν πληρώνουν και εάν δίνουν τα προβλεπόμενα. Πως θα μπορέσουμε να το διαπιστώσουμε αυτό; Πέραν αυτού , αυτά που γνωρίζω και έμαθα κατά την "ξενάγηση" ως προτεινόμενη εργαζόμενη είναι ότι η εταιρία έχει έδρα στην Λάρισα όπου εκεί γίνεται και η τροφοδοσία του γάλακτος και είναι ο κεντρικός σταθμός με όλες τις περιοχές. Η ποιότητα του γάλακτος είναι σχετικά πολύ υψηλή καθώς η παστερίωση γίνεται με τα πιο προηγμένα μηχανήματα και από την στιγμή της παστερίωσης το γάλα αντέχει μέχρι και 4 ημέρες (γάλα φρέσκο χαμηλής παστερίωσης). Γενικά υπάρχει πολύ καλή οργάνωση από ότι είδα αλλά τι να το κάνεις αν δεν πληρώνουν. Και η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να αφήσω μια, έστω χαμηλόμισθη, εργασία που ξέρω ότι πληρώνει για κάποια που μπορεί ναι μεν να είναι παραπάνω τα χρήματα αλλά να υπάρχει ο φόβος να χάσω τα δεδουλευμένα μου. 1
Dynamics Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, papoys1 είπε Όταν άνοιξε Χαλάνρι ψώνιζα στην αρχή και εγώ. Σιγά σιγά όμως το εγκατέλειψα.Μπορεί το γάλα τους να είναι καλό αλλά συγχρόνως είναι και ακριβό όταν βρίσκεις φρέσκο γάλα με 84 λεπτά lidl 88 λεπτά Σκλαβενίτη 1.03 ΜΕΒΓΑΛ ή ακόμη και 1,17 ΔΕΛΤΑ μαζί με την συσκευασία την οποία δεν σου χρεώνουν χωριστά και δεν θα φας την ταλαιπωρία της αρκούδας κουβαλώντας μπουκάλια γιατί αν δεν έχεις θα σου πάει 1,40 με το πλαστικό και 1,60 με το γυάλινο. Οπότε ας μου πει κάποιος ένα λόγο να ξαναπάω να ψωνίσω εκτός περώντας από κάποιο θέλω να πιω εκείνη την ώρα ένα μιλκο ή ένα ξυνόγαλο τα οποία σημειωτέον είναι και από τα πιο ακριβά. φιλε τα γαλατα που λες ουτε και για τσαμπα δεν αξιζουν...απο το λιντλ αξιζει αυτο που ειναι σε πλαστικο μπουκαλι..το αλλο ειναι για γελια!Πλεον μενω επαρχια και αναγκαζομαι να αγοραζω λογο τιμης ποιοτητας το εκλεκτες γευσεις το οποιο φτιαχνετε απο την κουκακη δεν ξερω αν ειναι ιδιο αλλα σιγουρα για τα 1,15 αξιζει τα λεφτα και οτι καλυτερο εδω που ειμαι...αν ημουν Αθηνα παλι θες γαλα θα επαιρνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις