Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/1/2019 στις 7:16 ΠΜ, papoys1 είπε

Εμένα μια χαρά το πίνει μου κάνει χαρούλες μόλις το βλέπει κουνώντας πέρα δώθε την ουρά και γλύφετε κιόλας.Μια φορά που δοκίμασα να της δώσω Όλυμπος και άλλη μία ΔΕΛΤΑ όχι μόνο δεν το ήπιε αλλά έκανε και τρεις μέρες να μου κάνει χαρούλες.

Από τότε μόνο ΓΑΛΠΟ στο πλαστικό μπουκάλι με τα 3,7 λιπαρά.:P

Καλά τώρα δίνεις σε ενήλικη γάτα, γάλα αγελάδος και δε σου έχει χέσει ακόμα τον τόπο; Ή την έχεις σε εξωτερικούς χώρους, γιατί πίστεψέ με δε θα το έκανες αυτο αν την είχες μέσα κ με άμμο. Το γάλα φέρνει σερπαντινα στις γάτες...

Για την ΘΕΣγαλα τώρα, καλά να πάθουνε με τις χιπστερομαλακίες τους. Αυτή η μόδα με τις σταρταπ που κονομάνε και μετά δεν έχουν επιχειρηματικό πλάνο για τίποτα στη συνέχεια πρέπει να σταματήσει ΧΘΕΣ.

Επεξ/σία από De@th L0rd
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Καλά τώρα δίνεις σε ενήλικη γάτα, γάλα αγελάδος και δε σου έχει χέσει ακόμα τον τόπο; Ή την έχεις σε εξωτερικούς χώρους, γιατί πίστεψέ με δε θα το έκανες αυτο αν την είχες μέσα κ με άμμο. Το γάλα φέρνει σερπαντινα στις γάτες...

Για την ΘΕΣγαλα τώρα, καλά να πάθουνε με τις χιπστερομαλακίες τους. Αυτή η μόδα με τις σταρταπ που κονομάνε και μετά δεν έχουν επιχειρηματικό πλάνο για τίποτα στη συνέχεια πρέπει να σταματήσει ΧΘΕΣ.

Όχι ρε συ στη γάτα γάλα.Ποτέ δεν της δίνω και δε νομίζω να το τρώει.Απλά πείραζα τον άλλο που μου κατηγόρησε το lidlίσιο γάλα.:P

Δημοσ.

E εάν είναι το γάλα από τα LIDL τότε μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, στυτική δυσλειτουργία, αλλαγή σεξουαλικού προσανατολισμού ακόμη και τάσεις ναζίσμού. Όλα τα κακά στα LIDL, τον Γερμαναρά της γειτονιάς σας.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, De@th L0rd είπε

E εάν είναι το γάλα από τα LIDL τότε μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, στυτική δυσλειτουργία, αλλαγή σεξουαλικού προσανατολισμού ακόμη και τάσεις ναζίσμού. Όλα τα κακά στα LIDL, τον Γερμαναρά της γειτονιάς σας.

Παντως εγω απο το γαλα του Lidl εμεινα εγκυος και το κακο ειναι οτι ειμαι αγορακι 😛

Δημοσ.

Πάντως, ορισμένα σημεία πώλησής τους είναι πολύ βρώμικα με αποτέλεσμα να σιχαίνεσαι να βάλεις το μπουκάλι σου για γέμισμα. Έχουν όμως ωραίο σοκολατούχο και τυριά.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

«Έκλεισαν και τα τελευταία ΑΤΜ γάλακτος του ΘΕΣγάλα, τα τελευταία που είχαν απομείνει στη Λάρισα, ενώ στα γραφεία του Συνεταιρισμού, απαντά μόνο ο αυτόματος τηλεφωνητής.»

https://www.mononews.gr/business/thesgala-eklisan-ke-ta-teleftea-atm-lefki-petseta-i-sotirios-stratigikos-ependitis

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Zazula είπε

«Έκλεισαν και τα τελευταία ΑΤΜ γάλακτος του ΘΕΣγάλα, τα τελευταία που είχαν απομείνει στη Λάρισα, ενώ στα γραφεία του Συνεταιρισμού, απαντά μόνο ο αυτόματος τηλεφωνητής.»

https://www.mononews.gr/business/thesgala-eklisan-ke-ta-teleftea-atm-lefki-petseta-i-sotirios-stratigikos-ependitis

Καλα ξεκουμπιδια και πολυ αργησε.

Τετοιο marketing για το γαλα,που πρακτικα δεν κανει τιποτα απο οσα μας γαλουχησαν τοσες δεκαετιες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zazula είπε

Θα την αντεξουμε την απωλεια, καθως εχουμε αλλα αντιστοιχα προτζεκτ να ασχοληθουμε, βλεπε Chaos κλπ 😂

Δημοσ.

Δε δοκίμασα ποτέ το γάλα τους, αλλά μια περίοδο που έκαναν delivery παρήγγειλα παγωτό και ήταν επιεικώς άθλιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...