kisto Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα! παρακαλω για την βοηθεια σας! εβαλα kvm στο pc-macminiκ το αποτελεσμα ειναι να μου θαμπωνει λίγο η οθονη - γραμματα στα windows to διορθωσα λιγο με το nvidia utility πειραξα την ευκρινεια κ διορθωθηκε σημαντικα . ωστοσω στο μακ δεν υπαρχει αντιστοιχο utility (k exei k nvidia karta grafikon) γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα που να μπορεις να πειραζεις ευκρινεια, αντιθεση κτλπ στο μακ;; ΥΓ * εχω προσπαθησει ολες τις αναλυσεις κ το προβλημα παραμενει * εχω παραμετροποιηση κ της ρυθμισεις του μονιτορ * εχω τσεκαρει κ τα τοολ του μακ στον πινακα ελεγχου (calibration monitoir ktlp..). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 f.lux θαρρω. google it και δεν αν ειναι αυτο που θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kisto Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 δυστυχως οχι το flux πορτοκαλιαζει την οθονη και καλα την προσαρμοζη συμφωνα με την ώρα ..βράδι μεσημερι κτλπ..αλλα δεν σου δινει τη δυνατοτητα να παραμετροποιησω την εξοδο με αντιθεσεις κτλπ!! παντως πολυ κουλο αυτο ρε γμτ.. λοιπουν βασικες εφαρμογες απο τα μακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα