Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους,

Πριν λίγες μέρες αγόρασα την gtx 970, σήμερα αγόρασα έναν i7 4790k και περιμένω την τρίτη αυτή την μητρική 

http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-z97x-soc-retail-p-PER.526984

Πρώτα θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλή η επιλογή της μητρικής η αν προτείνετε κάποια άλλη (έχω χρόνο για αλλαγή).

Δεύτερον. Έχω αυτές τις μνήμες που βλέπετε στην υπογραφή. Πιστεύετε ότι πρέπει ν' αλλάξω; Αν τις κρατήσω για κάμποσο καιρό μέχρι να "ρεφάρω" οικονομικά θα μου "φρενάρουν" τον επεξεργαστή;

Αυτά :)

Επεξ/σία από @ngelos
Δημοσ.

Tα χεις κανει λιγο σαλατα με τις μνημες ειναι η αληθεια, λογικα δε θα εχεις dual channel, αλλα δεν νομιζω να εχεις και καποιο σοβαρο bottleneck. Αναλογως και την χρηση. Aραξε οπως εισαι και οταν εχεις λεφτα στην ακρη χτυπας 16gb ram σε 2χ8gb και εισαι οκ. Πιο πολυ για το γαμωτο παρα για την ουσια.

Δημοσ.

Aραξε οπως εισαι και οταν εχεις λεφτα στην ακρη χτυπας 16gb ram σε 2χ8gb και εισαι οκ. 

Κι εγώ σκέφτομαι να πάω αργότερα σε 2x8gb παρά τώρα σε 2x4gb . Dual δεν δουλεύουν αυτές που έχω; Είναι στα ίδια timmings όλες.. 

Δημοσ.

Δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρολο οι μνημες στα παιχνιδια παρα μονο γενικοτερα στην ταχυτητα του υπολογιστη.Οπως ειπαν αργοτερα παιρνεις μια 2 8αρες

Δημοσ.

Για αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα την άσους της υπογραφής μου.Υστερεί η gigabyte σε αυτά τα λεφτά με βασικοτέργο τις 4 φάσεις ρεύματος.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...