olz9 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, θέλω να αγορασω ενα tablet κυρίως για διαβασμα, να κρατάει η μπαταρια αρκετα και να είναι γρηγορο, για χρηση internet, και για καμια ταινία. Θέλω κατι 9-10 ιντσων πανω κατω, ποιο θα μου προτεινατε; Δεν θέλω να δωσω πάνω από 300 ευρω... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2014 από olz9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δες κάτι σε Galaxy Tab S.Πήρα αυτό που είναι στις 10 ίντσες και είναι πραγματικά καταπληκτική η οθόνη και ότι πρέπει για διάβασμα (τεχνολογία amoled) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olz9 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δες κάτι σε Galaxy Tab S.Πήρα αυτό που είναι στις 10 ίντσες και είναι πραγματικά καταπληκτική η οθόνη και ότι πρέπει για διάβασμα (τεχνολογία amoled) Το εψαξα στο skroutz και ειναι ακριβο για μενα... γι αυτο εχω ακούσει http://www.skroutz.gr/s/4575124/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-10-1-Wi-Fi-16GB.html?keyphrase=samsung+galaxy+tab+pro+10.1τι γνωμη έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πολύ καλά μηχανάκια και τα tab pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα