Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την παρακολούθηση χώρου μέσω web καμερών.

Είναι νόμιμη η παρακολούθηση χώρου μέσω web καμερών σε καταστήματα?

Δηλαδή, έχω ένα κατάστημα και θέλω να βάλω web camera για παρακολούθηση και να γράφει κανονικά σε μορφή βίντεο το οποίο αποθηκεύετε στον υπολογιστή. Σε περίπτωση που γίνει ληστεία και παραδώσουμε τα αρχεία βιντεο στην αστυνομία αναγνωρίζονται ή όχι?

Επίσης, θα πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώνουμε ότι ο χώρος παρακολουθείτε ή δεν είναι απαραίτητο?

Ελπίζω να το έγραψα κατανοητά.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

καλησπερα,

το οτι ο χωρος παρακολουθειτε εχεις δεν εχεις καμερες καλο ειναι να υπαρχει μια διακριτικη ταμπελιτσα στο χωρο για τα <<αδιακριτα>> ματια...

το οτι σε περιπτωση κλοπης μπορεις να παραδωσεις τα αρχεια για να προχωρησει η εκαστοτε διαδικασια εχεις δικαιωμα και θα στο ζητησει και η αστυνομια αν υπαρχει κυκλωμα στο χωρο...για να γινει πιο ευκολα και γρηγορα η διαδικασα και αναγνωριση απο τον εισαγγελεα...

τωρα υπαρχει και η περιπτωση να αποθηκευεις τα αρχεια για να εχεις υλικο οταν το χρειαστεις και παραλληλα με πολυ μικρη επιβαρυνση να μπορεις απο οποαδηποτε συσκευη δηλαδη κινητο λαπτοπ ταμπλετ να μπορεις να ριχνεις μια ματια απο οπου βρισκεσαι εκεινη την ωρα αρκει να εχεις iternet...ο τεχνικος που θα τα στησει θα σε ενημερωσει....

οσο για την νομιμοτητα για να σου φυγει οποιοδηποτε ερωτηματικο μπορεις να ρωτησεις και το δικηγορο σου που θα σε καθοδηγησει καταλληλα αναλογως την επιχειρηση που εχεις..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας.

Εγώ η ίδια θα τοποθετήσω τις κάμερες μια και είμαι τεχνικός.

Το μόνο που δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι νόμιμο με web κάμερες ή εάν χρειάζονται κάμερες παρακολούθησης κανονικές με καταγραφέα κλειστό κύκλωμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...