Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλή σύνθεση αλλά με αυτό το τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-psu-%C2%96-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576

Και η μητρική είναι με 1x 4-pin ATX 12V Power connector κάνει για τον 8320E που έχουν ρίξει την κατανάλωση του Αλλά δεν σου την συνιστώ...

Δημοσ.

THANKS φίλος μάλλον με 6300 με βλέπω γιατί ξεκίνησα με 500€+-50 :-D   και σε λιγο θα παμε στα 700€ :X  

απο mobo asus M5A97 R2.0 ή asus M5A97 LE R2.0 RETAIL?? ή σε κάτι καλύτερο με  5-10€ πάνω δεν το συζητάμε!!!!

Δημοσ.

Φίλε procostas1 ωραίες και καλές όλες οι συνθέσεις αλλά μια σημαντική πληροφορία δεν έχει δοθεί από σένα,την ανάλυση της οθόνης ή έστω το μοντἐλο της,

Υ.Γ Ἐχω διαβάσει το αρχικό σου πόστ.

Δημοσ.

Φίλε procostas1 ωραίες και καλές όλες οι συνθέσεις αλλά μια σημαντική πληροφορία δεν έχει δοθεί από σένα,την ανάλυση της οθόνης ή έστω το μοντἐλο της,

Υ.Γ Ἐχω διαβάσει το αρχικό σου πόστ.

ναι φίλε έχεις δίκιο το ξέχασα είναι tv-monitor lg22ma33d 

Δημοσ.

thanks pano

η σύνθεση σου πάρα πολύ καλή όπως ακριβώς την θέλει ο μικρός άλλα.......

μακάρι να περίσσευαν για μια καλύτερη κάρτα........

οπότε λέω να μείνω τελικά με τον 6300 και την 

XFX AMD RADEON R9 270X R9-270X-CDJ4 DOUBLE DISSIPATION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL

μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένο σύστημα (6300+r9 270x)  

με τον 8320 φεύγει πολύ..... :mad:

θα κάνω την σύνθεση σου ακριβώς όπως την έχεις :-D (ανεμιστηρακια, κουτί, μνήμες κλπ)  με τον 6300 και την r9 270x 

απο μητρική πια να προτιμήσω ????

http://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=2348801%2C2309417%2C3459519

μου φαίνονται όλες ίδιες ....... :cry:

θα είχε νόημα να πάμε σε Chipset:990  ???

Δημοσ.

αν μεινεις στον 6300 (που εγω συμφωνω για All Around PC), οποια μητρικη απο αυτες, να βαλεις, θα εισαι ΟΚ. 

ομως, θα προτεινα αυτη http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P.html

μονο και μονο για να εχει την ανεση στο μελλον, ΑΝ θελησει να βαλει καποιον 83**, να μην εχει θεμα τροφοδοσιας (8+2phases)..! 

για 990 chipset, δεν εχει νοημα, εκτος κι αν υπαρχει η πιθανοτητα καποτε, να βαλεις 3 καρτες γραφικων....!!!!!!!!!

Δημοσ.

Άποψή μου φίλε procostas1, αν θέλεις να χωρέσεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών(που παρεμπιπτόντως η κάρτα που σου ἐβαλα για την ανάλυση της οθόνης είναι μια χαρἀ) κόψε από μνήμη,γιατί έτσι ούτε λεφτά θα πετάξεις και είναι πολύ εύκολο να προστεθεί.

Δημοσ.

Άποψή μου φίλε procostas1, αν θέλεις να χωρέσεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών(που παρεμπιπτόντως η κάρτα που σου ἐβαλα για την ανάλυση της οθόνης είναι μια χαρἀ) κόψε από μνήμη,γιατί έτσι ούτε λεφτά θα πετάξεις και είναι πολύ εύκολο να προστεθεί.

ναι θα συμφωνήσω αλλά με 8320 και να κόψεις από μνήμη(4gb) γιατί το πιο εύκολο για αναβάθμιση είναι η μνήμη σιγά σε ένα μήνα νομίζω ότι μπορείς να διαθέσεις 40€ και να πάρεις αλλά 4 gb για να μην εχει προβλιμα ο μικρος :-D

και καλύτερα να βάλεις πρώτα 4gb ram και στο μέλλον αλλά 4gb ακομα

γιατί αν πάρεις τώρα 6300 και στο μέλλον 8320 θα ξοδέψεις περισότερα λεφτά

δηλαδή κάπου στα 220-230€ και μετά τον 6300 τι θα τον κανείς? εκτός αν τον πουλησης

τότε πάω πάσο :-D

Δημοσ.

ναι είναι μια πολύ καλή πρόταση και αυτή

απο μητρική να μείνω σε αυτή που πρότεινε ο  panos ή ο cabdik (απο θέμα κατανάλωσης) ????

και να πάω σε μια κάρτα των 150€ μιας και θα έχουμε ένα περιθώριο 20αριά € ???  για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο???

βγαίνουν οι μνήμες μεμονωμένες???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...