Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ, για να σας βάλω στο κλίμα είχα lg g2 και το έδωσα με την προϋπόθεση να πάρω το g3.. Αλλά διαβάζω ότι θα ξενερωσω ότι κολλάει ότι ζεσταίνεται σαν φούρνος κλπ .Αν κάποιος έκανε αυτή την αλλαγή μπορεί να μου πει πως του φάνηκε; επίσης εχεται να προτείνετε κάποιο άλλο κινητό καλύτερο από g3 σε αυτά τα λεφτά; Σκεφτόμουν να ανέβω λίγο να πάω σε note 3 αλλά με φοβίζει πολύ το μέγεθος του σε θέμα φορητοτητας. Τελικά τι λέτε αξίζει να πάρω το g3 η θα το μετανιωσω;

Δημοσ.

αρχικα το g2 κινηταρα το εχει φιλος,εχω δει και το g3 γνωστου.Προσωπικη μου αποψη δεν αξιζει να πας απο g2 σε g3 ελαχιστες αλλαγες η μονη "μεγαλη" αλλαγη του g3 ειναι η οθονη του η οποια ειναι φοβερη.

Εγω θα σου προτεινα απο ελλαδα αν θες smooth κινητο με καποιους συμβιβασμους σε καμερα τοτε nexus 5.

Αλλιως αν εχει υπομονη τοτε αξιζει να παρεις το καλυτερο value for money της αγορας το one plus one(το μονο αρνητικο του η ταλαιπωρια με την παραγγελια αλλα χαλαλι)

Δημοσ.

αρχικα το g2 κινηταρα το εχει φιλος,εχω δει και το g3 γνωστου.Προσωπικη μου αποψη δεν αξιζει να πας απο g2 σε g3 ελαχιστες αλλαγες η μονη "μεγαλη" αλλαγη του g3 ειναι η οθονη του η οποια ειναι φοβερη.

Εγω θα σου προτεινα απο ελλαδα αν θες smooth κινητο με καποιους συμβιβασμους σε καμερα τοτε nexus 5.

Αλλιως αν εχει υπομονη τοτε αξιζει να παρεις το καλυτερο value for money της αγορας το one plus one(το μονο αρνητικο του η ταλαιπωρια με την παραγγελια αλλα χαλαλι)

Σε nexus 5 δεν πολύ αξίζει να πάω. Επίσης θέλω κάρτα μνήμης που μου έχει λείψει αρκετά. Τώρα το one plus μου αρέσει πολυ αλλά αν πάθει κάτι αντε στειλτο πίσω και μείνε ένα μήνα χωρίς κινητό.
Δημοσ.

Εκανα ακριβως την ιδια κινηση ,πηρα το G3 και δεν με βολεψε καθολου,το εδωσα σε 1 μερα.

Η μπαταρια δεν κραταει οσο του G2 και το αλλο που με κουρασε πολυ ηταν το λευκο του,ειδικα οταν διαβαζα pdf η ιστοσελιδες με κουραζε παρα πολυ.

Το μονο θετικο ειναι οτι παιρνει micro sd και παιζει 2κ βιντεο που σπανια θα δεις...

Νοτε 3 απο μενα

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα από αυτά που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής δεν είναι ουσιαστική αναβάθμιση.

Κοίταξε προς Sony και το z2. Ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα λεφτά αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα ακριβως την ιδια κινηση ,πηρα το G3 και δεν με βολεψε καθολου,το εδωσα σε 1 μερα.

Η μπαταρια δεν κραταει οσο του G2 και το αλλο που με κουρασε πολυ ηταν το λευκο του,ειδικα οταν διαβαζα pdf η ιστοσελιδες με κουραζε παρα πολυ.

Το μονο θετικο ειναι οτι παιρνει micro sd και παιζει 2κ βιντεο που σπανια θα δεις...

Νοτε 3 απο μενα

Πωωω και ήμουν έτοιμος να το τσιμπήσω... Note 3 με φοβίζει λίγο στο μέγεθος ότι δεν θα μπορώ να το χωρεσω στις τσέπες(μπουφαν) και ούτε θα με βολέψει στην προπόνηση επειδή ακούω μουσική. Τώρα το ζ2 με φοβίζει το θέμα της αρβατο. Αλλά θα το ψάξω. Από μέγεθος σε σχέση με το g3 αν εξαιρέσουμε τις ίντσες έχει διαφορά;
Δημοσ.

Μικρη διαφορα στο μεγεθος,απο κοντα καλυτερα να τα δεις.

Και στο νετ κυκλοφορουν φωτογραφιες με το ενα διπλα στο αλλο

Δημοσ.

Μικρη διαφορα στο μεγεθος,απο κοντα καλυτερα να τα δεις.

Και στο νετ κυκλοφορουν φωτογραφιες με το ενα διπλα στο αλλο

Πήγα το είδα το ζ2. Σαν μέγεθος είναι πιο μεγάλο από g2.δεν είχε g3 το συγκεκριμένο καταστημα. Αλλά σαν εμφάνιση είναι ψιλό μουφα. Δεν με τρέλανε. Αλλά από σπεκς είναι αρκετά δυνατό. Από κάμερα και οθόνη σε κάτι συγκριτικά στο YouTube το g3 ήταν ποιο δυνατό.. Έχει κανείς άποψη για αυτό;
Δημοσ.

Πήγα το είδα το ζ2. Σαν μέγεθος είναι πιο μεγάλο από g2.δεν είχε g3 το συγκεκριμένο καταστημα. Αλλά σαν εμφάνιση είναι ψιλό μουφα. Δεν με τρέλανε. Αλλά από σπεκς είναι αρκετά δυνατό. Από κάμερα και οθόνη σε κάτι συγκριτικά στο YouTube το g3 ήταν ποιο δυνατό.. Έχει κανείς άποψη για αυτό;[/quota]

Το z2 πάει σφαίρα σαν τηλέφωνο. Το g3 λόγο υψηλής ανάλυσης οθόνης, έχει χειρότερες επιδόσεις από το g2.

Το μοναδικό πλεονέκτημα του g3 είναι η κάμερα και τα μικρότερα πλαίσια. Σε όλους τους άλλους τομείς το z2 είναι ανώτερο. Και ακόμα και η κάμερα είναι θέμα software, πολύ πιθανόν να διορθωθεί μέσο αναβάθμισης.

Δημοσ.

Βέβαια να προσθέσουμε ότι το σέρβις των sony το έχει η arvato που εάν τους στο στείλεις (για οποιοδηποτε πρόβλημα) πιθανότατα θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης λόγω "υγρασίας" ενώ η lg έχει αλλού το σέρβις της.

Δημοσ.

Βέβαια να προσθέσουμε ότι το σέρβις των sony το έχει η arvato που εάν τους στο στείλεις (για οποιοδηποτε πρόβλημα) πιθανότατα θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης λόγω "υγρασίας" ενώ η lg έχει αλλού το σέρβις της.

Και για πές μας πως θα βάλει ένα αδιάβροχο τηλέφωνο εκτώς σέρβις λόγο υγρασίας?

Δημοσ.

Και για πές μας πως θα βάλει ένα αδιάβροχο τηλέφωνο εκτώς σέρβις λόγο υγρασίας?

Έχουν γραφτεί πολλά σε θέμα που υπάρχει

Δημοσ.

Έχουν γραφτεί πολλά σε θέμα που υπάρχει

Και σε ξαναρωτω, έχεις δει πουθενά να σου βγάζει τηλέφωνο της σειράς Z εκτώς εγγύησης λόγο υγρασίας?

Δημοσ.

Κανένα από αυτά που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής δεν είναι ουσιαστική αναβάθμιση.

Κοίταξε προς Sony και το z2. Ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα λεφτά αυτά.

Μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει το Ζ3 compact που είναι και πιο όμορφο . Επίσης έχει και πολύ καλή μπαταρία

Δημοσ.

Μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει το Ζ3 compact που είναι και πιο όμορφο . Επίσης έχει και πολύ καλή μπαταρία

Το Z3 compact σαφέστατα καλύτερη επιλογή, και η καλύτερη μπαταρία της αγοράς. Δύο μειονέκτημα όμως. Το ένα το μέγεθος (υποκειμενικο) και το άλλο το ότι είναι πλαστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...