mary Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Εκτός από την πρόσφατη δυνατότητα να έχουν και οι χρήστες των Android συσκευών εγκατεστημένους τους χάρτες Here της Nokia, η εφαρμογή της Φινλανδικής εταιρείας θα αποκτήσει ένα νέο εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό.Με το χαρακτηριστικό Predictive Traffic (Πρόβλεψη της κυκλοφορίας) η αξιόπιστη εκτίμηση του χρόνου άφιξης στον προορισμό σας αυξάνεται κατά 20% σε σχέση με άλλα συστήματα, αφού το συγκεκριμένο μπορεί να προβλέπει την κίνηση στους δρόμους για ένα διάστημα 12 ωρών. Η Nokia συνεργάζεται με το μεγαλύτερο πάροχο Συστήματος Γεωγραφικών Πληροφοριών (GIS), το Esri. Η λειτουργία του νέου χαρακτηριστικού είναι αρκετά απλή και αρκεί ο χρήστης να επιλέξει το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό του. Στη συνέχεια θα του δοθεί μια λίστα με τις προτεινόμενες διαδρομές και τον αναμενόμενο χρόνο άφιξης. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα να γίνει ο σχεδιασμός της διαδρομής μέσα από τον υπολογιστή και να συγχρονιστούν τα δεδομένα μέσω της υπηρεσίας Here Cloud του κινητού. Τέλος, αν στη διαδρομή που επέλεξε ο χρήστης συνέβη κάποιο ατύχημα ή κάτι άλλο πέραν της συνηθισμένης κίνησης τότε η εφαρμογή θα τον ειδοποιήσει ώστε να διαλέξει μια νέα διαδρομή. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω βίντεο. Site: Blog GSMArena
Razor333 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ωραια ολα αυτα για τις πολιτισμενες χωρες. 12
dikasths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Τα σπάνε οι here maps. Ενα μεγαλο ευχαριστώ στη Nokia, κι ενα μεγαλο παράπονο στη Google για την offline πλοήγηση 4
Mary_Mary Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Κάτι αντίστοιχο για την Θεσσαλονίκη από Ελληνική ομάδα, την EMISIA. http://www.wiseride.gr
JimGer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Εμένα πάντως στο note δεν με διευκούνουν όσο οι google maps.(για μηχανάκι) Χειρότερες φωνητικές οδηγίες και χάνεις πιο εύκολα τη διαδρομή
ikar6 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ δεν έχω την καλύτερη εμπειρία... Χρήση σε Ολλανδία (άρα δεν υπάρχει δικαιολογία για την "έξω από το χορό σε αυτά τα πράγματα" Ελλάδα) και οι διαδρομές που μου προτείνει μέσα στην πόλη είναι αλλού για αλλού: μου προτείνει να πάω αντίθετα σε μονόδρομους ή μέσα από πεζόδρομους κτλ όταν οι google maps έχουν update μέχρι και για τα έργα οδοποιείας που έχουν ξεκινήσει πριν μερικές ώρες και μου προτείνουν εναλλακτικές διαδρομές
Runner25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ωραια ολα αυτα για τις πολιτισμενες χωρες. δηλαδη υπονοεις οτι η ελλαδα δεν ειναι πολιτισμενη χωρα? αν ξερεις υπαρχουν και η χωρες του τριτου κοσμου ινδια αφρικη
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Σε windows phone δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας, ειναι σταθερότατο και το πιο αξιόπιστο. Ίσως φταίει η έκδοση στο Android για τα προβλήματα που αντιμετωπιζετε με τις λάθος διαδρομές. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα (σε windows phone) για την δουλειά μου, και οδηγώ μηχανή οχι αυτοκίνητο που είναι πιο δύσκολα τα πραγματα 1
minosnikas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Όλα αυτά χάρη στη συνεργασία της Nokia με τον Network Analyst του ArcGIS της ESRI. Στο απώτερο μέλλον φαντάζομαι ότι θα λαμβάνονται υπόψη και οι πιθανές μετεωρολογικές συνθήκες (χιόνι, πάγος, κτλ.). Network Analyst
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Καποιο λινκ για ελληνικη γλωσσα; ειχε δωσει ενα παλικαρι αλλα το αρχειο δεν υπαρχει μου βγαζει
Amlet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Παιδια αυτοι οι χαρτες μπορουν να χρησιμοποιηθουν offline? Κατι γενικα καλο σε offline mode?? 1
bounce2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Το igo το κάνει αυτό εδώ και πολύ καιρό. Οι χάρτες απο tomtom και navteq έχουν και speed profiles που περιέχουν στατιστικά για την κίνηση σε όλους τους δρόμους ανάλογα με την ημέρα και την ώρα. Έτσι προβλέπει (κατα μέσο όρο) ποιά διαδρομή θα έχει τη λιγότερη κίνηση και πόση.
21century Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Τελικά είμαστε ακόμα πίσω παρά τα δις που ξοδεύτηκαν κι φαγώθηκαν...
pseira Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Για Θεσσαλονίκη δεν έχει νόημα τέτοια πρόβλεψη. Ξέρεις ότι 8:30 με 18:00, στο κέντρο γίνεται της )@*#@*)#@. Έχεις τον κάθε τραχανοπλαγιά που παρκάρει σε λεωφορειολωρίδες και επάνω στα πεζοδρόμια, άλλους 3000 που ψάχνουν πάρκινγκ και στο τέλος γίνονται τραχανοπλαγιάδες και όλους τους too-good-to-ride-the-bus γιάπηδες με το αυτοκόλλητο ΑΠΛ στο πορτμπαγκάζ να κάνουν το σπίτι - δουλειά - σπίτι σε 2 ώρες λόγω κίνησης. 1
snikolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 τα Here maps, Here drive σε windows phone τα σπανε πραγματικα οσα περισσοτερα προσθετα δεκτα! ) Sent from my iPad using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα