Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Air mid-2012 που έχω ξαφνικά που εμφανίζει Service Battery. Η εγγύηση ενός έτους έχει λήξει. Το λάπτοπ είναι αγορασμένο από Public και έχω και 2 χρόνια ένα πακετάκι Public Safety net support. Γνωρίζει κανείς αν με καλύπτει η εγγύηση της Apple για 2ο χρόνο (Ευρώπη) ή αν καλύπτομαι από το πακέτο που είχα αγοράσει από το Public;

Δημοσ.

ψαξτο λιγο, νομιζω εχεις και 2ο χρονο εγγυηση εντος Ευρωπαικης Ενωσης

Με βαση ΓΟΣ (Γενικών Όρων Συναλλαγών).

δλδ ειμαι σιγουρος γιατι εχθες μιλουσα με το 0800 (apple) ανεφερα οτι ειχα ενα θεμα και οτι αν συνεχισει δν ξερω ποσο θα ειμαι καλυμενος γιατι λιγει η εγγυηση και μου ανεφερε και το 2ο χρονο.

Δημοσ.

Apple Call Center Ελλάδα. (για τεχνική υποστήριξη στην ελληνική γλώσσα, με αστική χρέωση) t: 00800 44145417

αυτο βρηκα στο google

Δημοσ.

Απο το apple store

"Your one-year warranty includes replacement coverage for a defective battery. You can extend your replacement coverage for a defective battery to three years from the date of your notebook purchase with the AppleCare Protection Plan. However, the AppleCare Protection Plan for notebook computers does not cover batteries that have failed or are exhibiting diminished capacity except when the failure or diminished capacity is the result of a manufacturing defect. Apple offers a battery replacement service for MacBook Air and all MacBook Pro notebooks with built-in batteries. You can purchase replacement batteries for late models of Apple notebooks directly from the Apple Store."

Δημοσ.

Στο Air mid-2012 που έχω ξαφνικά που εμφανίζει Service Battery. Η εγγύηση ενός έτους έχει λήξει. Το λάπτοπ είναι αγορασμένο από Public και έχω και 2 χρόνια ένα πακετάκι Public Safety net support. Γνωρίζει κανείς αν με καλύπτει η εγγύηση της Apple για 2ο χρόνο (Ευρώπη) ή αν καλύπτομαι από το πακέτο που είχα αγοράσει από το Public;

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω δεν νομίζω ότι θα βρεις άκρη, ούτε στη μία περίπτωση, ούτε στην άλλη (public). Συνήθως η μπαταρία χαλάει από κακή χρήση και είναι κάτι που διαπιστώνεται σχετικά εύκολα.

Ποσους κύκλους έχει η μπαταρία σου τώρα και με τι health?

Επίσης η 2ετης κάλυψη της apple δεν είναι δεδομένη, ανεξάρτητα με το τι λεγεται. Σε περίπτωση βλάβης πέραν του πρώτου χρόνου, γίνεται αίτηση προς την apple για αποκατάσταση του συγκεκριμένου προβλήματος που είτε γίνεται δεκτή είτε όχι, χωρίς όμως να δεσμεύεται η εταιρεία για μελλοντική κάλυψη άλλων προβλημάτων στην διάρκεια της διετίας.

Δημοσ.

Καλά στην τελική θα αγοράσω μια μπαταρία, δε θα σκάσω κιόλας! Έχει 202 κύκλους φόρτισης και 89% health.

Καλό αυτό...η μπαταρία σου είναι σε φυσιολογική κατάσταση και με λογική φθορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και την παλαιότητα του.

Το μήνυμα που σου βγάζει δεν δικαιολογείται όποτε κάτι άλλο παίζει με την μπαταρία σου σε software/hardware. Ψάξε το λίγο παραπάνω πριν κάνεις αντικατάσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...