dimi.d Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα εδω και μερικες μερες το safari με κανει καποια θεματα. δεν παιζουν μερικα video youtube, βαζω ενα κομματι και ακουγετε περιεργος ηχος και δν παιζει! εβγαλα το adobe και το ξανα εβαλα παλι τα ιδια, reset safari αλλα παλι τα ιδια... καμια ιδεα? εχω το adblock pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εχω το ιδιο προβλημα σε yosemite 10.10.1 μετα τη χθεσινη αναβαθμιση .σε ποια εκδοση του λειτουργικου αντιμετωπιζετε το προβλημα ; μετα απο σχετικη αναζητηση , βρηκα πως πολλοι χρηστες αναφερουν το ιδιο προβλημα και πως φταει το youtube . το chrome δουλευει μια χαρα και φορτωνει τα βιντεο σωστα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 ναι, δν εχουν βρει λυση ακομα...περιμενουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εχω το ιδιο προβλημα σε yosemite 10.10.1 μετα τη χθεσινη αναβαθμιση . σε ποια εκδοση του λειτουργικου αντιμετωπιζετε το προβλημα ; μετα απο σχετικη αναζητηση , βρηκα πως πολλοι χρηστες αναφερουν το ιδιο προβλημα και πως φταει το youtube . το chrome δουλευει μια χαρα και φορτωνει τα βιντεο σωστα . το ίδιο κι εγώ.. Η αναβάθμιση σε .1 δημιουργησε πολλά προβλήματα. Για να μη ψαχνόμαστε όμως καλό είναι να μεταφερθουν στο θέμα με τα yosi ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Επειδη δεν ειναι να παιζεις αν θες να κανεις δουλεια , ουτε να κανεις clean install το yosemite καθε εβδομαδα σε καινουριο υπολογιστη ... oπισθοχωριση maverics και του χρονου παλι . Over and out Δεν ειδα φως ρε παιδια. Πολυ προβλημα αυτο το yosemite . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariela1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 εχω και εγω το ιδιο προβλημα σε yosemite 10.10.1 που οταν μπαινω στο youtube κολαει και μετα ακουγεται ενας δυνατος ειχος....Για ποιο λογο το κανει αυτο..??καμια λυση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 "Ακούγεται" πως είναι θέμα του youtube . Μετα απο clean install (και πισωγυρισμα σε mavericks )κανενα προβλημα στο youtube με safari . Ακομα και σε Yosemite παντως , με chrome επαιζαν , με safari δεν επαιζαν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariela1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 με Yosemite το safari δεν παιζει το youtube...!!απο εκει που επαιζε κανονικα ξαφνηκα αρχισε να κολαει και να μην παιζει τα βιντεακια...για εναν αγνωστο λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 εμένα παίζει κανονικά απο σήμερα τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 παιδια σε οσους δν παιζει πηγαινετε ρυθμησεις safari / advanced / τσεκαρετε τερμα κατω show delevop in menu bar μετα πηγαινε delevop πανω στο safari / user agent - τσεκαρετε firefox mac... εμενα παιζουν απλα πρεπει να το κανετε καθε φορα... υποψιν ειναι μια λυση απλα για να δεις ενα βιντεο δεν ειναι μονιμη λυση. παιδια επισης μην πηγαινετε σε maverics δεν ειναι λυση θαρρω, εμενα λειτουργουσε κανονικα πριν την τελευταια αναβαθμηση αυτο το προβλημα εγινε 2-3 μερες μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskap Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ στην τελευταία είμαι 10.10.1 και δουλεύει κανονικα... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα