Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,εχω ενα Sony Vaio μοντέλο PCG-71911M του οποίου του έχει καεί ο σκληρός δίσκος σύμφωνα με δύο συνοικιακά μαγαζια που το πηγα να το κοιταξουν.Η τιμη που μου δινουν για αντικατάσταση του ειναι γυρω στα 100-120 ευρω ανάλογα και το σκληρό.Θα ηθελα τη γνωμη σας και κυρίως να μου προτεινετε 2-3 σκληρούς δίσκους(χωρητικότητας μέχρι 500gb) που να ταιριαζουν στο λαπτοπ μου ωστε να τον παραγγείλω από το internet μήπως και μου ερθει πιο οικονομικά.Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Καλησπερα,καταρχας σε πρωτη φαση  προτεινω να ελενξουμε και εμεις αν οντως φταει ο σκληρος δισκος.ΣΥνεπως τι προβλημα σου παρουσιαζει το λαπτοπ?

Δημοσ.

μπορεις να τρεξεις μονος σου HDD Sentinel DOS για να δεις την υγεια του.

το να αλλαξεις δισκο ειναι αστειου βαθμου δυσκολιας οποτε καλυτερα να το κανεις μονος σου

κατα τη γνωμη μου παρε εναν ssd ή εναν wd caviar black απο skroutz ή e-shop.

επισης δοκιμασε να μπουταρεις απο live cd των linux ωστε να σωσεις οτι αρχεια εχεις, και μπορουν να σωθουν, μεσα στον παλιο δισκο.

• Like 1
Δημοσ.

Για την ακρίβεια μου γραφει 'BOOTMGR is missing.'

Καλό θα ηταν αν μπορειτε να γραψετε τα λινκ των σκληρων δισκων που μου προτεινετε για να μπω απ'ευθειας.Το λεω αυτο γιατι δε γνωριζω ας πουμε αν κανουν ολοι οι SSD δισκοι στο μοντελο μου.

Δημοσ.

Πολυ πιθανο να μην εχει κσνενα προβλημα ο σκληρος δισκος.Δοκιμασε οπως ειπωθηκε το hard disk sentinel dos σε ενα φλασακι,3 λεπτα υποθεση ειναι,και θα σου εμφανισει σν πραγματι υπαρχει προβλημα

Δημοσ.

από ~50€ ξεκινάνε οι τιμές.

δηλαδή θα σου χρεώσουν άλλα τόσα το πέρασμα;

χαχα

Κάτι μου λεει οτι ο ts ζήτησε απο τα καταστήματα ssd και εγκατάσταση των windows (ίσως και κάποιο backup). Σε τέτοια περιπτωση τη 120 ειναι καλή τιμή

Δημοσ.

Όσο αφορά το κυρίως θέμα σου καλύτερα πρώτα εσύ η κάποιος γνωστός που γνωρίζει να κάνει εναν έλεγχο για τον δίσκο σου με το hdsentinel http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_dos.phpγιατι αυτο το μύνημα που σου βγάζει σημαίνει αρχικά οτι δεν υπάρχει λειτουργικό ή οτι εχει καποιο πρόβλημα και για αυτο δεν κάνει boot οχι οτι έχει πρόβλημα ο δίσκος , μπορείς αν θέλεις να περάσεις τα windows να δείς αν γίνεται κανονικά η εγκατάσταση γιατι μπορεί απλα να θέλουν ενα πέρασμα και να ειναι κομπλέ το μηχάνημα

• Like 1
Δημοσ.

Όσο αφορά το κυρίως θέμα σου καλύτερα πρώτα εσύ η κάποιος γνωστός που γνωρίζει να κάνει εναν έλεγχο για τον δίσκο σου με το hdsentinel http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_dos.phpγιατι αυτο το μύνημα που σου βγάζει σημαίνει αρχικά οτι δεν υπάρχει λειτουργικό ή οτι εχει καποιο πρόβλημα και για αυτο δεν κάνει boot οχι οτι έχει πρόβλημα ο δίσκος , μπορείς αν θέλεις να περάσεις τα windows να δείς αν γίνεται κανονικά η εγκατάσταση γιατι μπορεί απλα να θέλουν ενα πέρασμα και να ειναι κομπλέ το μηχάνημα

Πολυ πιθανο να μην εχει κσνενα προβλημα ο σκληρος δισκος.Δοκιμασε οπως ειπωθηκε το hard disk sentinel dos σε ενα φλασακι,3 λεπτα υποθεση ειναι,και θα σου εμφανισει σν πραγματι υπαρχει προβλημα

Παιδια μολις βρηκα χρονο και εκανα τον ελεγχο οπως μου υποδειξατε.Ευχαριστω!

Τα αποτελεσματα μαλλον δεν ειναι και τοσο καλα αφου μου εβγαλε health: 43% ,Temperature :25C, Max:50C καθως και 52 bad sectors!

Επομενως να υποθεσω πρωχοραω σε αντικατασταση του δισκου?Εσεις τι προτεινετε τελικα?

Δημοσ.

Παιδια μολις βρηκα χρονο και εκανα τον ελεγχο οπως μου υποδειξατε.Ευχαριστω!

Τα αποτελεσματα μαλλον δεν ειναι και τοσο καλα αφου μου εβγαλε health: 43% ,Temperature :25C, Max:50C καθως και 52 bad sectors!

Επομενως να υποθεσω πρωχοραω σε αντικατασταση του δισκου?Εσεις τι προτεινετε τελικα?

με 52 bad sectors και 43% health πας άμεσα σε άλλο

Δημοσ.

με 52 bad sectors και 43% health πας άμεσα σε άλλο

Ωραια :-) , μηπως μπορεις να μου προτεινεις και καποιο.Η τιμη θελω να κυμαινεται εως 50 ευρω αν ειναι εφικτο.Το μοντελο οπως γραφω και παραπανω ειναι ενα Sony Vaio PCG-71911M.

Δημοσ.

Παιδιά προέκυψε ένα νέο πρόβλημα.Δυστυχώς ο σκληρός δίσκος που αγόρασα απο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων είναι αντί για 9 χιλιοστά πάχος, περίπου στα 6.5 χιλιοστά και ενώ είχα μαζί μου τον παλιο δίσκο και τον έδειξα για δείγμα στο προσωπικό.Τι κάνω σε αυτήν την περιπτωση?Τον πάω σφαίρα αύριο πίσω ή δεν είναι απαραίτητο να είναι το ιδιο πάχος(αρκεί να ειναι μικρότερο-ίσο)?

Ευχαριστώ και ζητώ κατανόηση λόγω ασχετοσύνης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...