Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ποιο λόγο ήθελες να αλλάξεις το 520; Το ρωτάω, αν και δεν έχει σημασία τώρα πια (κουβέντα να γίνεται :-D ), μήπως ήταν "σοφότερο" να μαζέψεις κάποια χρήματα για κάποια αναβάθμιση με μεγαλύτερη "διαφορά".

Γράφει παραπάνω ότι του το κλέψανε.

Για την μνημη θα έλεγα κι εγώ ότι καλύτερα να πήγαινες σε κάτι με 1GB ραμ, ακόμη και σε WP. Οχι για τώρα, μιας και θα τρέχει μια χαρά με τα 512 σε wp (εδω εγώ τρέχω σφαίρα  με το 520 που είναι και διπύρηνο) αλλά για αργότερα που θα έρθουν τα wp10 και δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούν τα κινητά με 512.

Πάντως για όσους δεν έχουν πιάσει wp τηλέφωνο, να πω ότι δεν έχει σχέση σε απαίτηση πόρων με το android. Με τα 512 για την ώρα τρέχει τόσο smooth όσο android με διπλάσια ραμ. Είναι ελαφρύ λειτουργικό.

Επεξ/σία από highpriest
  • Like 1
Δημοσ.

Ουπς, μου ξέφυγε αυτό το σημείο...

Πάντως για όσους δεν έχουν πιάσει wp τηλέφωνο, να πω ότι δεν έχει σχέση σε απαίτηση πόρων με το android. Με τα 512 για την ώρα τρέχει τόσο smooth όσο android με διπλάσια ραμ. Είναι ελαφρύ λειτουργικό.

Ναι, το φαντάζομαι, γι' αυτό δεν επέμεινα.

Κι εγώ με τη δικιά σου τη λογική το ανέφερα περισσότερο, από απόψη "μέλλοντος".

Δημοσ.

Χαχα, τελικά από τα 2 GB πήγες στα 512 ΜΒ.

Πάντως τώρα που τα κοιτάζω και τα 2 (γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός με WP) δεν έχουν τεράστιες διαφορές στα χαρακτηριστικά τους, πέρα από τον επεξεργαστή και την 0,5 ίντσα.

Για ποιο λόγο ήθελες να αλλάξεις το 520; Το ρωτάω, αν και δεν έχει σημασία τώρα πια (κουβέντα να γίνεται :-D ), μήπως ήταν "σοφότερο" να μαζέψεις κάποια χρήματα για κάποια αναβάθμιση με μεγαλύτερη "διαφορά".

Όπως και να έχει, μεγιές και καλοδούλευτο. :-)

το 520 το εχασα ή μου το φαγανε, δεν ειχα σκοπο να το αλλαξω

Ευχαριστω, και αυτην την φορα θα το προσεχω

Για την μνημη θα έλεγα κι εγώ ότι καλύτερα να πήγαινες σε κάτι με 1GB ραμ, ακόμη και σε WP. Οχι για τώρα, μιας και θα τρέχει μια χαρά με τα 512 σε wp (εδω εγώ τρέχω σφαίρα  με το 520 που είναι και διπύρηνο) αλλά για αργότερα που θα έρθουν τα wp10 και δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούν τα κινητά με 512.

και να βάλεις ότι αυτό εχει επεξεργαστη quad (τετραπυρινο) .., και το 520 ειχε δυπιρινο, τωρα είμαι πολύ καλυτερα, κερδισα και την μιση ιντσα, και απ ότι μου φενεται εχει πολύ καλυτερο σχημα από το γλυστερο 520, αυτό είναι καπως τετραγωνισμενο σαν το iPhone, και η υφη του είναι ποιο mat, δεν γλυστράει στο χερι όπως γλίστραγε το 520. Και η οθονη του φενεται πολύ καλύτερη απ του 520.

Δημοσ.

Εγω λεω να παρω το moto g μιας και θελω κινητο με δυο sim. Απλα με προβληματιζει και η μπαταρια, θα την βγαζω την μερα με facebook, browsing, μουσικη, αντε και κανα skype? Λετε να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα μπας και πεσει η τιμη του ή βγει σε καμια προσφορα? Και εγω αλλαζω κινητο καθε 3-4 χρονια οποτε θελω να αξιζει μελλοντικα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σε βγάζει η μπαταρία με όλη αυτή τη χρήση.

Αν όμως ακολουθήσουν την πολιτική που ακολούθησαν με το περσινό μοντέλο (Moto G 2013) τότε δεν πρόκειται να πέσει η τιμή μέχρι και του χρόνου αν και όταν βγει ο "διάδοχός" του.

Κι εγώ με αυτή τη λογική περίμενα το περσινό μοντέλο και το βρήκα κατά τύχη 30 ευρώ κάτω πριν 2 εβδομάδες αλλά με ανοιγμένο κουτί. Μιλάω τουλάχιστον για τα καταστήματα που το υποστηρίζουν επίσημα (Wind, Public) και τα συνεργαζόμενα. Για σκρουτζομάγαζα δε γνωρίζω τι ακριβώς παίζει.

Δημοσ.

Εγω λεω να παρω το moto g μιας και θελω κινητο με δυο sim. Απλα με προβληματιζει και η μπαταρια, θα την βγαζω την μερα με facebook, browsing, μουσικη, αντε και κανα skype? Λετε να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα μπας και πεσει η τιμη του ή βγει σε καμια προσφορα? Και εγω αλλαζω κινητο καθε 3-4 χρονια οποτε θελω να αξιζει μελλοντικα.

Αυτά τα κινητά που είναι ήδη φτηνά για αυτά που προσφέρουν, και έχουν και μεγάλη ζήτηση, όπως το moto g, μην περιμένεις πτώση τιμής για τα Χριστουγενα. Πάρε παράδειγμα το περσινό μοντέλο που ακόμη κρατάει τιμή.

Δημοσ.

Παιδιά το Moto G 2nd gen Dual αξίζει γενικά για τα λ7 του; Είναι vfm όπως ήταν το πρώτο; Θέλω να το προτείνω σε δικό μου άτομο, ή κάποιο άλλο σε αυτήν την κατηγορία τιμής αλλά όχι πάνω 200ε. Επίσης σκεφτόμουν το LG G2 mini σαν εναλλακτική.

Δημοσ.

Παιδια, ποιο ειναι καλυτερο; Το 635 ή το νεο 535 μολις βγει;

Το 635 εχει quad core snapdragon 400 ενω το 535 quad core snapdragon 200. Το 635 εχει ram 512mb και το 535 εχει 1gb ram. Σε αναβαθμισεις ποιο θα τα πηγαινε καλυτερα; Αυτο με την περισσοτερη ram ή τον καλυτερο επεξεργαστη; (ποια ειναι καλυτερη επιλογη;)

Δημοσ.

Εγώ προτιμώ το 535. Ειναι το πρώτο κινητό με την φιρμα της ΜΣ πάνω, αρα θα είναι προσεγμένο και θα έχει υποστήριξη., Εχει 1 GB μνημη που σε αναβαθμίσεις νομίζω μετράει παραπάνω απο έναν λίγο πιο γρήγορο αλλά και πάλι τετραπύρηνο επεξεργαστή, και είναι και πιο καινούριο, αρα έχει πιο πολλούς μήνες υποστήριξης μπροστά του.

Δημοσ.

Moto G 2014, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αγοράζεις από Public ή Wind με εγγύηση και όλα τα σχετικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Τέλη Νοεμβρίου είπαν, αλλά βάλε μέσα Δεκεμβρίου για να είσαι μέσα.

Πάντως  ήδη μπορείς να παραγγείλεις απο το amazon.

Μην γελάσεις γιατί είμαι άσχετος με το amazon...

Εκει παραγγέλνω κανονικα και ερχεται απ εξω με την πιστωτικη μου?

Πατάω lumia 535 στο amazon και μου βγάζει μόνο cases, δεν μου βγάζει το κινητό για παραγγελία, θα πάρω το 535 kai to λυμια 630 θα το δώσω στην γυναίκα μου, διότι η μπαταρία του samsung galaxy gt που έχει εδώ και 3 χρόνια τα έχει παίξει το τελευταίο μήνα.

Δημοσ.

Λοιπόν, στο amazon Γερμανίας βλέπω ότι είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και θα το έχουν προς πώληση στις 5 Δεκέμβρη. Αρα μέχρι μέσα Δεκέμβρη θα το έχεις.

http://www.amazon.de/Microsoft-A00022522-Lumia-535/dp/B00PIX5OT6/ref=sr_1_3?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1416166112&sr=1-3&keywords=lumia+535

Για πληρωμή μπορείς όπως είπες να βάλεις την πιστωτική σου και θα σου έρθει κατευθείαν, αλλά καλύτερα να δημιουργήσεις λογαριασμό στο paypal που ενεργεί σαν διαμεσολαβητής, για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση στραβής. Άλλο να διεκδικείς εσύ από το amazon αν τύχει κάτι, και άλλο να διεκδικεί η paypal για εσένα. 

Υ.Γ Βέβαια μέχρι μέσα Δεκέμβρη θα το έχουν φέρει και τα σκρουτζομάγαζα εδώ, αλλά δεν ξέρουμε σε τι τιμή θα ξεκινήσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...