Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 κατέβασα το πρόγραμμα magician. Όπως μου είπε ο cuprakato και λέει ότι είναι με το λάσ firmware αλλά μετά πάω με το αλλι πρόγραμμα πάλι τις Samsung και μου γράφει το ίδιο όπως του πρώτου ποστ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είχα κάποτε και εγώ πρόβλημα με έναν ssd που δεν έλεγε με τίποτα να κάνει update..Τελικά τον έβαλα σε άλλο pc και έκανε αμέσως χωρίς πρόβλημα..

Δεν ήταν σαμσουνκ αλλά στο γράφω μπας και....

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν πας στο device manager και ξηλώνεις τον ahci driver της amd και περνάς τον generic που έχουν τα windows.

Κάνεις το update επανεκκίνηση και ξαναπερνάς τον amd driver, επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν έκανα διαγραφή τον οδηγό που είπες αλλά μόλις έκανα επανεκκίνηση τον ξαναπενα μόνος του. Τον generic που τον βρίσκω και πως θα τον βάλω αφού όπως εξήγησα γίνεται το παραπανω;

Δημοσ.

Πάς στην συσκευή και κάνεις driver update και let me choose και ψάχνεις μέσα στον φάκελο των windows θα τον βρεί μόνο του. Τον περνάς και κάνεις τα υπόλοιπα. Όταν τελειώσεις είτε το αφήνεις έτσι είτε ξαναπερνάς τον amd το ίδιο είναι.

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κανένα βίντεο η κάτι άλλο; Γιατί εγώ τώρα έφυγα και ο μικρός μου αδελφός δεν ξέρει και πολλά . Όλη η βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...