EimaiMiaXara Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Άρα αυτό θα είναι Άρα αυτό θα είναι ;-)
smoke0man2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 4 κατέβασα το πρόγραμμα magician. Όπως μου είπε ο cuprakato και λέει ότι είναι με το λάσ firmware αλλά μετά πάω με το αλλι πρόγραμμα πάλι τις Samsung και μου γράφει το ίδιο όπως του πρώτου ποστ
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 παιδια ακομα δεν εχω βρει λυση μπορει καποιος να βοηθησει
aekoupoli Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 αν σου λεει το magician οτι εχεις το τελευταιο firm τοτε εχεις το τελευταιο firm και τσαμπα ψαχνεσαι
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 εισαι σιγουρος φιλε μου ? http://s11.postimg.org/ajvzfm6jn/image.pngγιατι δεν με αφηνει να το κανω τοτε? επισης δες http://postimg.org/image/dmiskn27n/d952783e/απο οτι μου ειπαν ειναι χωρις το firmware
johnbond Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Είχα κάποτε και εγώ πρόβλημα με έναν ssd που δεν έλεγε με τίποτα να κάνει update..Τελικά τον έβαλα σε άλλο pc και έκανε αμέσως χωρίς πρόβλημα.. Δεν ήταν σαμσουνκ αλλά στο γράφω μπας και.... 1
EimaiMiaXara Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 φιλε γιατι δεν το βαζεις σαν εξωτερικο ? και καντον σε αλλον οπως ειπε και ο johnbond πιστευω οτι δεν θα εχει προβλμα ετσι δεν ειναι παιδια ? 1
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 φιλε δεν ξρω εαν ολα θα πανε καλα εαν τον βαλω σε αλλο πσ
STORM1978 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Λοιπόν πας στο device manager και ξηλώνεις τον ahci driver της amd και περνάς τον generic που έχουν τα windows. Κάνεις το update επανεκκίνηση και ξαναπερνάς τον amd driver, επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. 1
smoke0man2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Λοιπόν έκανα διαγραφή τον οδηγό που είπες αλλά μόλις έκανα επανεκκίνηση τον ξαναπενα μόνος του. Τον generic που τον βρίσκω και πως θα τον βάλω αφού όπως εξήγησα γίνεται το παραπανω;
STORM1978 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Πάς στην συσκευή και κάνεις driver update και let me choose και ψάχνεις μέσα στον φάκελο των windows θα τον βρεί μόνο του. Τον περνάς και κάνεις τα υπόλοιπα. Όταν τελειώσεις είτε το αφήνεις έτσι είτε ξαναπερνάς τον amd το ίδιο είναι.
smoke0man2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μήπως υπάρχει κανένα βίντεο η κάτι άλλο; Γιατί εγώ τώρα έφυγα και ο μικρός μου αδελφός δεν ξέρει και πολλά . Όλη η βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα