Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εχω από αρκετα χρονια (από όταν εκλεισε η netone) cyta και γραπτη αιτηση εκαν μονο την πρωτη φορα και μετα τηλεφωνικα . Προ ημερων εκανα παλι αιτηση ανανέωσης με εκπτωση παλι για ένα χρονο με ηχογραφημενη συνομιλια και εξακριβωση προσωπικων στοιχειων στην οποια μου ειπα ότι αν ζητησω αποσυνδεση πριν τον χρονο εχω τελος αποσύνδεσης 70 ευρω . Σημερα με πηραν από Forthnet για μια προσφορα και τους ειπα ότι εχω νεα συνδεση και μου ειπαν ότι αν είναι ανανεωση και όχι αρχικη υπαρχει αποφαση της ΕΕΤΤ ότι δεν υπαρχει τετοι τελος για κανενα παροχο. Ξερει καποιος κατι τετοιο ? Ευχαριστω.
jek20 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μην δίνεις σημασία,για πελάτες ψάχνουν. Εσύ θα φας το 70αρι όταν φύγεις, όχι η forthnet 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω .Αν βρω χρονο την Δευτερα θα παρω τηλ την ΕΕΤΤ για επιβεβαιωση .
manzana Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δεν ισχύει αυτ'ο που σου ειπαν, εννοειτε πως πληρώνεις τα τέλη προωρης αποσύνδεσης αν φύγεις πριν λήξει το συμβόλαιο. Επίσης η ηχητική ανανέωση συμβολαίου με επιβεβαίωση στοιχείων με τον κάτοχο, ισχύει κανονικα και είναι ισότιμη με υπογραφή συμβολαίου, οπότε μη σου λένε μούφες από FORTHNET, κλασσική τακτική για να πάρουν πελάτες. Αλλά όπως είπε και ο jek20 πιο πάνω, εσένα θα κυνηγάει μετά η CYTA για τα 72 ευρώ(όχι 70), όχι την FORTHNET(βασικά εξωτερικό της συνεργαζόμενο call center για να είμαστε ακριβής). 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Παρε λοιπον τωρα την forthnet και ρωτα τους "εχω ενα συμβόλαιο ενος χρόνου σε σας και θελω να το σπάσω εχει πρόστιμο" να δούμε τι θα σου απαντήσουν 1
sostos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Φιλε μου μην ακους κανεναν , φυγε και μην πληρωνεις τιποτα ,θα σε περνουν τηλεφωνο και θα σου λενε πολλα ,μην ανησυχης καθολου ,τιποτα δεν προκειται να κανουν , μεχρι που τα διαγραφουν, τα δικαστικα εξοδα ειναι πολυ μεγαλυτερα απο τα 70 , εξαλου εαν θελεις καθε μηνα βαζε 5 ευρο και ετσι δεν μπορουν να πανε δικαστηριο. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Φιλε μου μην ακους κανεναν , φυγε και μην πληρωνεις τιποτα ,θα σε περνουν τηλεφωνο και θα σου λενε πολλα ,μην ανησυχης καθολου ,τιποτα δεν προκειται να κανουν , μεχρι που τα διαγραφουν, τα δικαστικα εξοδα ειναι πολυ μεγαλυτερα απο τα 70 , εξαλου εαν θελεις καθε μηνα βαζε 5 ευρο και ετσι δεν μπορουν να πανε δικαστηριο. Η ερωτηση ειναι πιο πολυ πληροφοριακη και για ενημερωση μας αλλα αν ειναι να δινω 5 ευρω τον μηνα σε ενα χρινο και κατι θα τα εχω πληρωσει τα 70 ευρω. Τα δικαστικα εξοδα αν ισχυει αυτο που λενε μπορουν να τα προσθεσουν στο αρχικο "χρεος" των 70 ευρω .
sostos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δεν προκειται ποτε , μα ποτε να πανε δικαστηριο....μεχρι σημερα ακουσε κανενας οτι ,τον πηγαν στο δικαστηριο ? δεν νομιζω...... 1
NikosKallithea Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή να ρωτήσω, πας σε μια εταιρεία χρωστάς εκεί, φεύγεις για τον α ή β λόγο, πας στην άλλη χρωστάς και εκει φεύγεις, πας στην τρίτη το ιδιο. το ερώτημα λοιπόν ειναι, δεν εχεις καμιά επίπτωση και απο πουθενά?
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή να ρωτήσω, πας σε μια εταιρεία χρωστάς εκεί, φεύγεις για τον α ή β λόγο, πας στην άλλη χρωστάς και εκει φεύγεις, πας στην τρίτη το ιδιο. το ερώτημα λοιπόν ειναι, δεν εχεις καμιά επίπτωση και απο πουθενά? Αν χρωστας λογαριασμο θα σου κανουν διακοπη συνδεσης .Αλλο λογαριασμοι και αλλο "νταβατζιλικι" .
petranthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Συμβόλαιο:γραπτή συμφωνία με την οποία τα συμβαλλόμενα μέρη αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις το ένα απέναντι στο άλλο. Όταν ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ή με οποιονδήποτε λόγο συναινείς (τηλεφωνική καταγραφή) την παραμονή σου σε μια εταιρία για έναν χρόνο γνωρίζοντας εξ αρχής ότι αν φύγεις έχεις πρόστιμο αποδέσμευσης και δεν πληρώνεις, πρακτικά και ουσιαστικά παρανομείς. Αν ήταν έτσι να άλλαζες εταιρία κάθε μήνα με βάση τι σε συμφέρει οικονομικά. Το αν κυνηγάνε ή όχι δικαστικά οι εταιρίες τα 72 ευρώ είναι άλλο θέμα. 2
jkoukos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 @Γιάννη Platano, μην ακούς τους πολλούς, ούτε την λογική. Κάνε αυτό που λέει ο @sostos, φαίνεται ότι κάτι ξέρει παραπάνω για το τι ισχύει πραγματικά. Μόνο πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε εξασφάλισε από τον @sostos, ότι σε οποιαδήποτε στραβή θα σε καλύψει αυτός. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 @Γιάννη Platano, μην ακούς τους πολλούς, ούτε την λογική. Κάνε αυτό που λέει ο @sostos, φαίνεται ότι κάτι ξέρει παραπάνω για το τι ισχύει πραγματικά. Μόνο πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε εξασφάλισε από τον @sostos, ότι σε οποιαδήποτε στραβή θα σε καλύψει αυτός. @sostos !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gtr34 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 <p>Φιλε μου μην ακους κανεναν , φυγε και μην πληρωνεις τιποτα ,θα σε περνουν τηλεφωνο και θα σου λενε πολλα ,μην ανησυχης καθολου ,τιποτα δεν προκειται να κανουν , μεχρι που τα διαγραφουν, τα δικαστικα εξοδα ειναι πολυ μεγαλυτερα απο τα 70 , εξαλου εαν θελεις καθε μηνα βαζε 5 ευρο και ετσι δεν μπορουν να πανε δικαστηριο.</p> Τα δικαστικα εξοδα ειναι πολλα αλλα δεν θα τα πληρωσουν αυτοι, μαντεψε ποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα