takoulou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα... Θελω να καταργησω το office που εχω στον υπολογιστη μου γιατι δεν δουλευει σωστα... Και μετα να το ξαναβαλω παλι... Αλλα δεν μπορω... Μου βγαζει οτι δεν μπορω γιατι μου λειπει ενα αρχειο... !!Πως μπορω να το απεγκαταστησω το office; Πως μπορω να το κανω; Με καποιο προγραμα γινεται;΄ Ευχαριστω για την βοηθεια;
TheELF Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Κάνε το απευθείας νέα εγκατάσταση,λογικά κάποια στιγμή καθάρισες τα προσωρινά αρχεία και χάθηκαν τα αρχεία εγκατάστασης που χρειάζονται για την απεγκατάσταση.
takoulou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δεν μπορω να το κανω.. Το εχω προσπαθησει...
takoulou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα... Καμια βοηθεια για να διαγραψω το office!!! Πως γινεται;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 καλημέρα, μπορεις να βρεις την ιδια εκδοση που ειχες εγκατεστημενη και να κανεις με το αρχειο εγκαταστασης επιδιορθωση και μετα κανεις οτι θες ειτε το κρατας ειτε το αφαιρεις... σε περιπτωση που δεν μπορεις βαζεις ενα προγραμμα που κανει αυτονομα απεγκατασταση και καθαριζει μητρωο και φακελους διασπαρτους φακελους οπως το revo unistaller,βαζεις και το ccleaner να κανει ενα καθαρισμο και εισαι ετοιμος...στην περιπτωση που δeν μπορεις να κανεις εγκατασταση μετα αpο ολα αυτα τοτε βαζεις πιο καινουργια εκδοση του office και δεν θα εχεις προβλημα.....
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μπορεί να μην χρειαστεί να κάνεις απεγκατάσταση, για δοκίμασε να τρέξεις τα Διαγνωστικά του Microsoft Office. Είναι μέσα στο εργαλεία του M$office.
takoulou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα..Νομιζω οτι το εχω προσπαθησει να το κανω με αυτους τους τροπους αλλα δεν εγινε κατι... Λειπει να αρχειο ετσι μου αναφερει και δεν γινεται η απεγκατασταση που θελω... Κατι αλλο;
takoulou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα..Το office που εχω ειναι πιο παλιο!! Ειναι του 2007...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 και εγώ το 2007 έχω και την έχει την επιλογή πας Control Panel. ->Programs and Features -> ε επιλέγεις το MSOFFICE 2007 click στο Change και επιλέγεις Quick Repair ή Online Repair που είναι το δύσκολο
rfc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Αφου λες να το ξαναβαλεις. Πως θα το κανεις αυτο? βρες σιντι και κανε οτι σου ειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα