ina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 http://prntscr.com/58pd1kΝομιζω οτι τα παει καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 θεωρώ λίγη την τάση για 4GHz,πιθανότατα θα χρειαστεις 1,3+ volt για να είσαι 100% σταθερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ποσο λες να το βαλω 1,3 η παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 θα το δεις εσύ,όσο σου πετάει errors το prime ανεβάζεις μια σκάλα πάνω την τάση και δοκιμάζεις πάλι.Ο κάθε cpu είναι διαφορετικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 μου πεταξε ενα error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booZe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Έχεις πιθανότατα πέσει σε καλό κομμάτι, το VID σου είναι μόλις 1.2875 V (δηλαδή η τάση που απαιτεί ο επεξεργαστής από τη motherboard σε stock λειτουργία), ενδεικτικά και μόνο, στον δικό μου είναι 1.4 V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μαλλον εδω θα μεινω μου φαινεται ενταξει κ σταθερο.... http://prntscr.com/58sv3y... Έχεις πιθανότατα πέσει σε καλό κομμάτι, το VID σου είναι μόλις 1.2875 V (δηλαδή η τάση που απαιτεί ο επεξεργαστής από τη motherboard σε stock λειτουργία), ενδεικτικά και μόνο, στον δικό μου είναι 1.4 V. Η πρωτη Cpu που ειχα παρει ηταν με προβλημα blue screen οποτε ηθελε... μετα την αλλαξα κ με αυτην βρεικα την ησυχια μου.. Πως σας φαινεται τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 αν δεν περάσει smallfft's και blend το σύστημα για τουλάχιστον 3-5 ώρες δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για σταθερότητα. Αν και με τη συγκεκριμένη μητρική θαύματα μην περιμένεις,ούτε ψύκτρες στα VRM's έχει και σχετικά φτηνό κύκλωμα τροφοδοσίας επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booZe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Είσαι πολύ καλά, αν και φαίνεται ότι έχεις αρκετό περιθώριο ακόμα, δε ξέρω αν θα το πήγαινα παραπάνω στη μητρική σου. Νομίζω δεν έχει κάποια ψύκτρα στα VRMs και απ' ό,τι βλέπω η AsRock δεν έχει επίσημα στα supported CPUs τους FX με 125W TDP. [edit: Μαζί τα γράφαμε ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Nα μην κλείσεις το TURBO . Δίνει +500Mhz σε χρήση έως και 4άρων πυρήνων ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ina Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 το εχω κλειστο το turbo και επισης δεν νομιζω να το παω παραπανω θα το αφησω τοσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 το εχω κλειστο το turbo και επισης δεν νομιζω να το παω παραπανω θα το αφησω τοσο Και αυτό τον χειμώνα όχι το καλοκαίρι με την μητρική που έχεις, είναι επικίνδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μεχρι το καλοκαιρι μπορει να παρω καμμια 990 για να ειμαι και ησυχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα