Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρωτο τεστ για τα north face επιτυχες: η καλτσουλα δεν κανει κλιτς-κλιτς οταν περπαταω σημερα που ριχνει chairlegs...!

• Like 1
Δημοσ.

απο βαρος πως ειναι τα north face ?? Γιατι κι εγω κοιταγα αλλα προτιμησα κατι HH που τα ειχε γνωστος και ηταν παναλαφρα και αδιαβροχα φυσικα.

Δημοσ.

παναλαφρα.. σαν κατι nike running που φοραω συνηθως. καμμια ουσιαστικη διαφορα...

• Moderators
Δημοσ.

μεσα στο μυαλο μου εισαι,αυτο θα ρωταγα και πριν, αν ειναι οπως τα running σε βαρος δηλαδη 200-280 gr

ποσα ρανινκ παπουτσια ξερεις να ειναι 200γρ? Υπαρχουν αλλα μετρημενα και ειναι για γρηγορους! 

συνηθως παιζουν στα 240+

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα.. δεν τα ζυγισα να πω την αληθεια. ομως οπως τα συγκρινα με τα nike μου (που δεν ειναι τιποτα ακριβα οπως αυτα που λεει ο mr Ernst Stavro Blofeld (   :-D  :P  ) - aka Spectre), δε μου φανηκε να εχουν καμμια διαφορα στο βαρος. για φουλ περπατημα σε πολη μου φαινονται σουπερ!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

απο βαρος πως ειναι τα north face ?? Γιατι κι εγω κοιταγα αλλα προτιμησα κατι HH που τα ειχε γνωστος και ηταν παναλαφρα και αδιαβροχα φυσικα.

Α, για πες, για ποια ΗΗ λες; Ενδιαφέρομαι να τα τσεκάρω κι εγώ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

παιδια τα running τα ζυγισα εγώ 265 το ενα παιζουν κατι nike που εχω.

210-215 ειναι τα χοκα που εχω εγω! Τα σαλομον που ειναι αδιαβροχα για ορειβασια ειναι 400+

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά αυτά εδώ είναι καλά? Είναι αδιάβροχα? Κάνουν για περπάτημα στα χιόνια? Γιατί θα πάω Στοκχόλμη τα Χριστούγεννα και ήδη ξεκίνησε να χιονίζει εκεί :D

http://www.skroutz.gr/s/9804920/The-North-Face-Storm-Strike-T92T3SNMD.html#specs

http://www.skroutz.gr/s/9897905/The-North-Face-Litewave-Mid-Gtx-T92T41KW6.html

Το πρώτο μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά.

Δημοσ.

Αδιάβροχα παπούτσια βγάζουν πλέον οι περισσότερες εταιρίες και εννοώ με μεμβράνη gore tex.

Υπαρχουν κυρίως στη κατηγορία trail,με ενα γκουγκλαρισμα "trail gtx" θα βρείτε αρκετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...