Digital PC Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Vero W10i είναι καλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 http://www.onda-tablet.com/onda-v975w-quad-core-win-8-tablet-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-wifi-32gb.html χτυπα αυτο...με 160ευρω...και 2k οθονη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digital PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δεν το εχω ξανάκουσει είναι καλο έκτος το 2κ οθόνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) εχω ακριβως το ιδιο αλλα στην εκδοση με ανδροιδ...ιδιο ακριβως hardware το ταμπλετ ειναι μια χαρα..για τα λεφτα του...δεν ζηλευει τιποτα απο τα επωνυμα... το μονο αρνητικο κατ'εμε ειναι οτι ζεσταινεται υπερβολικα οταν παιζεις παιχνιδια... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2014 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δεν το εχω ξανάκουσει είναι καλο έκτος το 2κ οθόνη... τι εννοείς ότι σε χαλάει η 2048*1536 ανάλυση του ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digital PC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Οχι η ανάλυση ειναι παρα πολυ καλη απλα ο κατασκευαστής δεν τον εχω ξανακούσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Οχι η ανάλυση ειναι παρα πολυ καλη απλα ο κατασκευαστής δεν τον εχω ξανακούσει... Είναι γνωστός ο κατασκευαστής στους γνωστες του χώρου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digital PC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κανένα αλο με w8? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Κανένα αλο με w8? Δες εδώ.... https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?keyphrase=windows+tablet&from=autocomplete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα