ZauZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Τώρα μάλιστα ! Αυτή ναι είναι μια οθόνη για full εργασία όμως πολύ φοβάμαι ότι η τιμή της θα είναι εξίσου εντυπωσιακή με την ανάλυση της ! Σε "τετραγωνισμένη" 19άρα δουλεύεις αξιοπρεπως Photoshop, Corel-Draw, autocad κλπ κλπ. Βάλε μου μια Α4 σελίδα "όρθια" στην αντιστοίχων ιντσών "wide" οθόνη, να δεις εκεί πόσο "αστεία" είναι. Και για τα μάτια και για τα νεύρα! ;-) Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 100% . Κάνω με αξιοπρέπεια τη δουλειά μου όταν πηγαίνω στο γραφείο άλλης πόλης με μια 19άρα TFT με αναλογία 4:3 απλά συνδέοντας το laptop πάνω της. Η δουλειά μου περιέχει άπειρο προγραμματισμό, photoshop και εργασίες γραφείου οπότε η ύπαρξη υψηλής ανάλυσης στο κάθετο με οδήγησε στην αγορά μιας Dell 27 με ανάλυση 2560x1440. Μακάρι τότε να ήταν διαθέσιμη αυτή η οθόνη. Σίγουρα θα ήταν μια πολύ καλύτερη αγορά. 1
Snolly Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αγαπητέ φίλε, μην είσαι τόσο απόλυτος. Περίμενε. Θα μεγαλώσεις. Sent from my iPhone using Insomnia πόσο να φτασω δηλαδη; 2
zousgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Πάντως για χρήση γραφείου με 16:10 24" είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Σίγουρα με 4:3 ανεβαίνει κι άλλο η παραγωγικότητα αλλά το 1:1 μου φαίνεται ολίγον υπερβολικό και κάπως άσχημο. Σχέδια, εικόνες κ.λπ. συνήθως είναι με landscape ενώ έγγραφα με portrait προσανατολισμό.
songless_bird Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μετα το BB passport με 1:1 οθονη να ακομη ενα προιον. Εχω χρονια που δουλευω σε laptop και 16:9 και οταν διαβαζω κειμενο με τρωει το scrolling. Οταν γυρναω στο πατρικο που εχω την παλια crt eizo Τ566 αν και λιγες οι 17" (πραγματικες 15.8") αυτο το 4:3 με σκλαβωνει για αναγνωση κειμενου και σχεδιο.
Omnigeek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Λίγο παραπάνω από 100 ppi, όσο χρειάζεται για την χρήση που προορίζεται. Εκεί φαίνονται οι σοβαρές εταιρίες που δεν πουλάνε φύκια.
alexatreides Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 πόσο να φτασω δηλαδη; Στον Οδυσσέα πήρε είκοσι χρόνια. 5
arianos16 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Είδα και 'γω 1:1 και χάρηκα ότι θα είχε ενδιαφέρον στα comments. Απογοητεύτηκα 1
Regulus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Η κάθε οθόνη έχει το κοινό της. Δώσε σε κάποιον που δουλεύει κάποιο DAW (ProTools, Logic, Cubase, Reaper) μια οθόνη 4:3 και θα σου την φέρει στο κεφάλι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με άλλες κατηγορίες επαγγελματιών για οθόνες 16:9. 1
qsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Πολύ εξειδικευμένη, για τους περισσότερους επαγγελματίες ή μη θα είναι πρόβλημα
scooterlord Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 .....με τέτοιο μέγεθος σε τι γραφείο θα κάτσει; Θα πρέπει να κουνάς το κεφάλι σου πάνω-κάτω για να τη σαρώσεις με το μάτι... = πονοκεφαλοι, αυχενικά, κτλ... ..χρησιμότητα; Χμ, μόνο σε επεξεργασία βίντεο, με το τιμελινε από κάτω...;
wnet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Κάποια πράγματα είναι καλύτερα σε οθόνες όχι 16:9... και ας αρνούνται να το καταλάβουν μερικοί.... Οι υπολογιστές δεν είναι μόνο για θέαση ταινιών.... Εδώ μια ΕΙΖΟ 19'' (5:4) γυρισμένη 90 μοίρες -> (4:5) 4
EuphangeL Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Η κάθε οθόνη έχει το κοινό της. Δώσε σε κάποιον που δουλεύει κάποιο DAW (ProTools, Logic, Cubase, Reaper) μια οθόνη 4:3 και θα σου την φέρει στο κεφάλι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με άλλες κατηγορίες επαγγελματιών για οθόνες 16:9. Και έλεγα δεν υπάρχει ούτε ένας;
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Ναι, ξέρω... μερικοί εδώ μέσα γνωρίζουν καλύτερα από την EIZO.Είπε η EIZO να πετάξει μερικά εκατομμύρια φέτος... έτσι... για να βλέπει τις αντιδράσεις στα σχόλια... Και ποια είναι η EIZO στην τελική...?
aris1986 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Παιδια ενα θεμα για οθονη που δεν σχολιασε ο thresh... Μαλλον δεν θα του αρεσουν οι τετραγωνες ή θα ειναι αρρωστος...! 3
el97639 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 το αστειο ειναι οτι αντι να την πουν τετραγωνη την λενε wide all(πανω κ κατω). Το πλεονεκτημα του wide είναι οτι βοηθα στο να εχεις 2 παραθυρα ανοικτα το ενα διπλα στο αλλο που εργονομικα ειναι πολυ σημαντικο απο την αλλη το καθετο ειναι καλο για να μη κανεις scrolling πανω και κατω. Καπου εκει βγηκε το 4:3 σαν μεση λυση. πιστευω αν για 1:1 26ρα παρεις 4:3 30ρα που θα εχει το ιδιο υψος θα εινια πιο πρακτικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα