johnnybe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2003 ρε παιδια τελικα μπορει να μου πει καποιος υπευθυνα σε πιο λειτουργικο πρεπει να το χρησιμοποιουμε γιατι καποιοι λενε οτι σε ολα τα λειτουργικα χρειαζεται εκτος απο τα xp τα οποια καθοδηγουν τον ηχο απο την καλωδιοταινια στο cd!
Amanteous Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 ontos sta xp den xriazete.... eno sta alla xriazete to kalodiaki na einai sindedemeno:)
seventh_son Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 e kai sy ti exeis na xaseis na to xrisimopoiiseis? ama exeis xrisimopoiise to opws kai na exei:)
μέλος 1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2003 Το καλώδιο αυτό μεταφέρει αναλογικό σήμα ήχου στην κάρτα και χρειάζεται μόνο για προγράμματα που απαιτούν αναλογικό σήμα. Ο WMP π.χ. μπορεί να κάνει αναπαραγωγή και εγγραφή ψηφιακά. Εγώ έχω Win98 και έχω βγάλει το καλώδιο αυτό. Εναλλακτική χρήση για το καλώδιο είναι η σύνδεση της κάρτας με την υποδοχή της μητρικής για το μικρό ηχείο του κουτιού του υπολογιστή ώστε να ακούς τους ήχους που προορίζονται για εκεί από τα κανονικά ηχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.