kasdmage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν βασικά καλησπέρα! θέλω να αγοράσω ένα νέο κινητό και γιατί μου αρέσει το iphone 5 σκέφτηκα να πάω για αυτό (ναι ξέρω με τα ίδια λεφτά παίρνω καλύτερο κινητό μεγαλύτερο και μπλα μπλα) Θέλω να ρωτήσω μήπως ξέρετε έως πόσα λεφτά να δώσω για ένα μεταχειρισμένο iphone 5 16gb το μεγαλυτερο ποσο που θα μπορεσω να δωσω ειναι 320.. και αν πρεπει να προσεξω κατι στην αγορα του;;
Kostasspil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Στο skroutz τα 16αρια ξεκινούν από 500. Οπότε 300 πιστεύω είναι καλά. ίσως κι λίγο λιγότερα. Από εκεί και πέρα το iPhone 5 έχει γνωστό πρόβλημα με την μπαταρία του, οπότε ενδέχεται να πέσεις σε προβληματικό. Αυτά που πρέπει να προσέξεις είναι: 1) Πιάνεις το κινητό στα χέρια σου και κοιτάς για χτυπήματα. Χτυπήματα συνήθως δηλώνουν πτώση. τις γρατζουνίτσες μην τις φοβάσαι 2) εισάγεις την κάρτα σου και περιμένεις να δεις ότι το κινητό έπιασε το δίκτυό σου 3) Ελέγχεις το wifi ότι βρίσκει δίκτυα (δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει κάποιο όπου και να πας 4) ελέγχεις ότι το bluetooth ανοίγει και κλείνει 5) ελέγχεις το γυροσκόπιο απο την πυξίδα 6) ελέγχεις το GPS από google maps 7) ελέγχεις τα κουμπιά ένα ένα ότι λειτουργούν όπως πρέπει 8) κάνεις μια κλήση και βλέπεις τον ήχο του ακουστικού, του speaker, του μικροφώνου (ότι σε ακούνε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) και τον proximity sensor 9) κάνεις μια ηχογράφηση να δεις το μικρόφωνο 10) Ελέγχεις την κάμερα μπρος πίσω 11) ελέγχεις αισθητήρες υγρασίας στο dock και στην είσοδο των ακουστικών. Αν έχεις και ένα ζευγάρι ακουστικά να δοκιμάσεις θα ήταν το καλύτερο Δεν μου ρχεται κάτι άλλο. 1
kasdmage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μπορώ να καταλάβω με κάποιο τρόπο ότι έχει προβληματική μπαταριά;;;(δεν θέλω να το πάρω και να το έχω στα service απο τις πρώτες μέρες_ Θα τα προσέξω όλα αυτά κ σ ευχαριστώ γιατί δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κοιτάξω εκτός της γρατζουνιές!
Kostasspil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αν το άτομο είναι εμπιστοσύνης ρώτα τον. Μπορείς να βάλεις εδώ το serial number και να δεις αν είναι στο πρόγραμμα αντικατάστασης.
Donalhioy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 για απλο iphone5 και οχι το c ή το s... τοτε μην το σκεφτεσαι.. απλα ΜΗΝ το παρεις.. ειναι πολυ κριμα απλα και μονο για να κανεις το κομματι σου να δωσεις πολλα λεφτα και ουσιαστικα να το εχεις μονιμα προβληματικο.. ολο και ολο 3 ατομα ξερω με το με το 5.. και οι τρεις ειχαν θεματα.. αν τωρα τα εχεις και δεν τα λυπασαι.. http://www.skroutz.gr/s/3783653/Apple-iPhone-5C-16GB.html#js_usa
kasdmage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Για το 5s δεν έχω τόσα λεφτά να διαθέσω Το 5c είναι πλαστικό και δεν με εντυπωσιάζει οταν λες ειχαν προβληματα εννοεις με την μπαταρια οπως ειπε ο kostasspil απο πανω;;
Donalhioy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 τι να σου πω... για μενα ειναι σαν να βλεπω ενα ατυχημα ετοιμο να γινει... οι δυο με μπαταρια και ενας με κεραια-wifi κατι τετοιο.... "οι 2 που το εχουν ακομη δεν εχουν πλεον θεμα" και μαλιστα το 5 το οποιο ειναι πολυ πιο πισω απο μοντελα αλλων εταιριων ενα second hand iphone 4s σε πολυ κατασταση πλεον βρισκεις ανετα! ισως και με 100 ευρο και μπορει να σου φυγει ο νταλκας... με τα υπολοιπα 200 αγοραζεις ενα φοβερο κινεζικο που και θα σου κρατησει και ισως να σε κανει να αλλαξεις αποψη περι "ποιοτητας" iphone
taslikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον το phone 5 το εχω πανω απο 1 χρονο μια χαρα κινητο ειναι. Δες οτι ολα ειναι καλα και αν χρειαστεις αλλαγη στην μπαταρια ( χρειαστηκε το δικο μου ) πηγαινετο στην document σε 2 μερες θα το εχεις και ειναι πολυ εξυπηρετικοι! Sent from my iPhone using Insomnia
kasdmage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Φίλε donalhioy έχεις ενα point σε όλα αυτά άλλα έχω δοκιμάσει και κινητά όπως samsung s4 κλπ και δεν θέλω ενα τόσο μεγάλο κινητό και ούτε παίζω παιχνίδια! και το 4/4s δεν θα τα διάλεγα γιατί σαν εμφάνιση δεν μου αρέσει..taslikos με ποσά λεφτά την άλλαξες την προβληματική μπαταρία;; και αν μπορείς πες μου πόσο κρατάει τώρα η μπαταρία (αν και σκέφτομαι μετα την αγορά του κινητού να αγοράσω μια θήκη που είναι και φορτιστής μαζί)
dieccast Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Φτανει με αυτο το πραγμα που λετε οταν καποιος θελει να παρει iphone να λετε με 200 ευρω παιρνεις τουμπανο κινεζικο! Δεν θελει προφανως να παρει κινεζικο ο ανθρωπος! Και σιγουρα δεν μπορει να ειναι ολα.προβληματικα ελεος! Αν ειναι ετσι τοτε ολα τα g2 ειναι.προβληματικα με το θεμα της κιτρινιλας και του ζεσταματος της μπαταριας! Δεν παει ετσι 2
mpeliaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Φτανει με αυτο το πραγμα που λετε οταν καποιος θελει να παρει iphone να λετε με 200 ευρω παιρνεις τουμπανο κινεζικο! Δεν θελει προφανως να παρει κινεζικο ο ανθρωπος! Και σιγουρα δεν μπορει να ειναι ολα.προβληματικα ελεος! Αν ειναι ετσι τοτε ολα τα g2 ειναι.προβληματικα με το θεμα της κιτρινιλας και του ζεσταματος της μπαταριας! Δεν παει ετσιτην κίτρινιλα στο g2 που την είδες φίλε μου... Οποίο κινητό το πεθαίνεις στην χρήση ζεσταίνεται.. Λογικό είναι παιδιά.
dieccast Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 την κίτρινιλα στο g2 που την είδες φίλε μου... Οποίο κινητό το πεθαίνεις στην χρήση ζεσταίνεται.. Λογικό είναι παιδιά. εγω προσωπικα δεν την ειδα! απο thread του G2 το ειχα δει! νταξει λογικο απλα λεγανε πολλα για το ζεσταμα του συγκεκριμενου οπως και για τ Ζ2 αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ολα ετσι σιγουρα! Οποτε δεν ειναι και ολα τα 5ρια ετσι(δηλαδη προβλημα με την μπαταρια) 1
Donalhioy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 εγω προσωπικα δεν την ειδα! απο thread του G2 το ειχα δει! νταξει λογικο απλα λεγανε πολλα για το ζεσταμα του συγκεκριμενου οπως και για τ Ζ2 αλλα δεν σημαινει οτι ειναι ολα ετσι σιγουρα! Οποτε δεν ειναι και ολα τα 5ρια ετσι(δηλαδη προβλημα με την μπαταρια) οταν η ιδια η εταιρια βγαινει και παραδεχεται το προβλημα, σημαινει οτι ελαχιστα ΔΕΝ ειναι προβληματικα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα