skorpios268 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 είμαι στην Forthnet και εδώ και λίγες εβδομάδες ένα συνεργείο του Δήμου στην προσπάθεια του να κόψει 1 δένδρο μπροστά από το σπίτι μου με γερανό τέντωσε το καλώδιο του τηλεφώνου χωρίς να κοπεί αλλά κρέμασε και για να μην υπάρχει ο κίνδυνος να περάσει ένα φορτηγό και το κόψει το έδεσαν σε ένα σημείο στο κέντρο με ένα σκοινί από το καλώδιο της ΔΕΗ που περνάει από πάνω.Υπάρχει περίπτωση αυτός να είναι ο λόγος που τον τελευταίο καιρό η ποιότητα του internet δεν είναι σταθερή;(απότομη μείωση snr κατά 2-3db κάθε μέρα,αυξημένος αριθμός FEC Corrections-CRC Errors σε σύντομο χρονικό διάστημα κυρίως μετά τις 4-5 το απόγευμα,παρουσία χαμηλού θορύβου στην τηλεφωνική γραμμή).Μπορεί αυτό να δημιουργεί θόρυβο στην γραμμή;
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αν δεν είναι κοντά και δε πηγαίνουν παραλληλα μεταξύ τους (ΔΕΗ και ΟΤΕ) δε νομίζω πως υπάρχει θέμα. Πιο πιθανό μου φαίνεται να χαλάρωσε κάποια επαφή στα άκρα του καλωδίου (σε κάνα κουτί σε καμιά κολώνα) ή ακόμα και να έγινε εσωτερικά ζημια στο καλώδιο που δε φαίνεται με το μάτι.
skorpios268 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Εάν το αναφέρω στην Forthnet υπάρχει περίπτωση να το δώσει στον ΟΤΕ και να έρθουν να το φτιάξουν;
peeperman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Εάν το αναφέρω στην Forthnet υπάρχει περίπτωση να το δώσει στον ΟΤΕ και να έρθουν να το φτιάξουν; Αυτό είναι το τελευταίο στάδιο. Πρώτα θα κάνουν ρυθμίσεις στη γραμμή, μετά θα έρθει τεχνικός τους και αν δεν μπορέσει να γίνει τίποτα με όλα αυτά θα ενημερώσουν τον ΟΤΕ στο τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα